BEYLER ön arka lastiklere kaçar hava basıyorsunuz be
BEYLER ön arka lastiklere kaçar hava basıyorsunuz be
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
KANUNİ kullanım kılavuzu vermedimi yafBLOODMN adlı üyeden alıntı
butun motorsiklet firmalarının bence ana sorunu bu, motorla ilgili tam donanımlı bir kitapcık koymuyorlar...
dostlar selam ben bu hafta racer alıcam kararımı werdim ama ufak bi sorun war
benim motor ehliyetim yok acaba motor büyük diye CC olarak sorun çıkarmı çok
burada küçük motorlara ehliyet cezası kesmiyolar acaba burada racer kullananların ehliyetletri varmı yardımcı olursanız sevinirim
benden sana tavsiye ehliyetsiz kullanma o motoru nerde oturduunu bilmiorum ama istanbulda ehliyetsiz o kadar çok motorcu varki polisler artık onlardan aldıkları paraları nereye koycaklarını şaşırdı hele e 5 kenerında merter sapağındaki polis adam motorlu hiç bi motosikletliyi bırakmıyo tabi ehliyetsizleride indirio anında paran gidebilir baya çoğunada ehliyetsizlikten ceza kesio tavsiyem tehlikeli bi taşıt olduundan allah korusun yaptıın ilk kazada haklıda olsan ehliyetsizlikten haksız duruma düşersin kazasız bol sürüşler motorunda hayırlı olsuntunde adlı üyeden alıntı
uzaktan yamaha la karıştırabilrsin sesini ve görüntüsünü kanuni racer kullanılarına bir şey sorucan durunca sinyalerin dörtlü yanması standart özelikmi yoksa sonradan takılmamıtiki adlı üyeden alıntı
hayır dostum orjinal özelliği olarak geliyor....
dostum ön 28 arka 30 olunca iki kişi gayet rahat oluyor motorrsc86 adlı üyeden alıntı
BLOODMN adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Konunun 1000. mesajı da benden olsun
beyler bu arada bugün akşam paşa ile birlikteydik aslında bir çok arkadaşımızın farkında olmadığı bir gerçeği gördük bugün servis ten yeni aldığı motor unun arızaları
1-gidonda eğrilik var
2-egzostlar ötüyor
3-hava ve avans ayarları bozuk
4-gidon sallanıyor civatalar gevşek
5-frenler düzensiz çalışıyor
6-ön taraftan gelen sesler var muhtemelen gevşek civata
beyler servis sonrasında mutlaka anlayan bir arkadaşınıza gösterin ya da olmadı bana getirin benim motorla kıyaslayın belli olur ne olduğu bu arada shadow ben cbr ı görüntü olarak kötüledim daha iyi bir görüntü sağlayabilirlerdi motorda çok zayıf ve grenajlı bisiklet tabiri yerinde olmuş makina için
geç kaldın kütükcüm 1001 gece masalı gibi yalan oldun
Bir mesaj silinmiş bu konuda, forum sayfasında 999 görünüyordu.
Bu arada 5-6 milyara Hyosung Comet almayı düşünsene abi? O da çok güzel alet, bu ara aklımda o var.
sana 15 gün mühlet aldın aldın almadın sana bi bisiklet alıcam vitesli onunla gelirsin artık toplantılara
Khutuck adlı üyeden alıntı
merhaba niceman kardeş ayrıntıları mavi her tarafı mavi ışılı 33 r 3488 hadi iyi geceler ben yatıyorum bye
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
kanuni kanuni beni bırakıpta nerelere gidiyorsun hayin motor ...arkadaşlar topiğinizi takip ediyorum..motor arkadaşlığınızı çok takdir ediyor .. imreniyorum o kadar sorunlu olduğunu bile bile sırf şu ortam için keşke kanuni alsaydım....bizim ortamda tık yok ...he bide şu soruya bakın....şey ben racer tipli motorlardan hoşlanıyorum o tip motorları çok beyeniyorum acaba sizce hangisinden almalıyım kanunimi rapsolmu:ppppppp
neber
rodaj bahane kendimizi kandırmayalım rodaj sadece bir süreç rodaj bitince motorda pek öyle hissedilir değişiklik olmaz diye düşünüyorum bu aynı eski tofas ustalarının bastıır araba sağır kalmasın demesine benziyo insan vucüdu çalıştıkça gelişir ancak makineler çalıştıkça gelişicek diye bişey yok rodaj öncesi problemliyse rodaj sonrası problembence büyücektir haberiniz olsun
rodaj ile ilgili konu başlığını detaylıca okumanızı tavsiye ederim beyler rodaj ne kadar umursamasanızda önemli bir olaydır...aşağıdaki topic i bi inceleyin isterseniz
http://www.motosiklet.net/forum/show...ighlight=rodaj
arkadaşlar kanuni racer ıma erken kavuştum bugün aldım bence şimdilik çok güzel bi motor sabah ilk kazamıda atlattım motorumda ilk arızasını bile yaptı bide bişe sorcam vitesi 4 takıp gaz verince motor bi kapanıyo ama sonra bişey yok sanki elektrik kesiyo onuda bi göstercem
slm arkadaslar,
yurdisindan gelipte TR'de racer kiralamak icin adres bilen varmi???
lutfen bu konu hakkinda bilgisi olan e-mail gondersin ersinyontar@hotmail.com
geçmiş olsun kardeş sanada madem arızalı daha ilk gün hemen iade et ayıplı mal satılamaz...
tunde adlı üyeden alıntı
Satilik Kanunİ Racer Var ArkadaŞlar
İlgİsİne Duyrulur..
900 Km De Temİz Makİna...
2950 Ytl....
Mersİn '' De
Yeni bomba beyler, dün büyükçekmece Tem mevkiinde akşam 19:00 sularında kalabalık trafikte usul usul gelirken küüütt diye bir ses ardından inanılmaz bir sarsıntı ve güçlükle yolun kenarına çekilen motorum. Allah razı olsun trenox hemen imdadıma yetişti bir kamyonet bulup yükledik servis e bıraktım sorun nedir ne değildir bugün belli olacak ama bunun yanı sıra asıl sorun kıyıköy ü keşfe giden arkadaşların yanımdan korna çalarak geçmesi ve üzerime MT penyesi bulunduğu halde durmayan herkese teşekkürlerimi sunarım ama kanuni ile bizzat görüşeceğim adamlar hayatımamı kast ediyor nedir anlamadım gitti....
bu arada beyler motor açıldı içinde sağlam bişi kalmamış komple motor dağılmış durumda her parça bir çok minyatür parçacık haline gelmiş sırada şanzuman var bakalım ne sonuç çıkacak...
niceman gecmiş olsun senin halin ne olacak valla üzülüyorum allah kimsenin başına vermesin senin başına gelenleri
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)