Nİceman Bİ Öncekİ Yazimda Yazdim Ama GÖrmedİnİz Galİba Motoru Aldiktan Sonra Şu Kask Ceket Dİzlİk Bellİk Falan Bunlari Ne Kadara Alabİlİrİm Yanİ Benİ Koruyabİlecek Kalİtede Malzemeler Benİ Aydinlatirsan Sevİnİrİm
Nİceman Bİ Öncekİ Yazimda Yazdim Ama GÖrmedİnİz Galİba Motoru Aldiktan Sonra Şu Kask Ceket Dİzlİk Bellİk Falan Bunlari Ne Kadara Alabİlİrİm Yanİ Benİ Koruyabİlecek Kalİtede Malzemeler Benİ Aydinlatirsan Sevİnİrİm
valla bu kadar sıkayet var sızde neden aldınız cın malını kardesler ıkıncı el saglam bıseyler alsaydınız ya
motorcusun dediler kız vermediler
arkadaşlar forumda yazılanları takip etmeye çalıştım ama aklımdaki sorulara pek fazla yanıt bulamadım neyse bir kaç sorum olacak size yanıtlARSANIZ SEVİNİRİM bu alet nekaday yakıyor fren sistemlerinde kitleme oluyormu gaz yemesi nasıl en son kaç diyor motor grenajları plastikmi bunun tavsiye ededrmisniz şimdiden tşkler
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]
bu soruların yanıtı forumun içerisinde var ama kısaca yanıtlayayım istersen yakıt tüketimi bir depo benzin ile 350 400 km arasında gidiyor şu ana kadar fren sisteminde bir kilitlenme yaşamadım ve grenajlar fiber plastik değil
QUOTE=»-ZaNLI-»]arkadaşlar forumda yazılanları takip etmeye çalıştım ama aklımdaki sorulara pek fazla yanıt bulamadım neyse bir kaç sorum olacak size yanıtlARSANIZ SEVİNİRİM bu alet nekaday yakıyor fren sistemlerinde kitleme oluyormu gaz yemesi nasıl en son kaç diyor motor grenajları plastikmi bunun tavsiye ededrmisniz şimdiden tşkler[/QUOTE]
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
baba olan olmuş almışız artık bu aleti biraz elinden iş geliyosada çok sorun yaşamazsın ama servisler 5 para etmez o konuda tartışmaya gerek yok.
Debriyajı kaçırma::...
ben hep söylemişimdir servisimde ustamda iyi allah' tan de kardeş şunu anlamadım bu milletin ne alıp veremediği var bizle almışız biniyoruz gelipte beş para edermi etmezmi ne karışıonuz bizim yorumlarımız önemli olan çünki başka alıcılarda olacaktır...
ermac adlı üyeden alıntı
NicemaN adlı üyeden alıntı
evet niceman sana katılıorum her ne kadar olumsuz yanlarıda olsada o motoru alıcam çünkü vuruldum ona çok hoşuma gitti.bu arada 3 oluo bunu soruorum cevaplayan olmadı bu güvenlik teçhizatları kaça patlar bana kask ceket dizlik falan biri cevaplarsa artık sevinicem
kertenkele200 adlı üyeden alıntı
İyi Kask Ortalama : 100 euro
İyi Mont Ortalama : 120 euro
Dizlikler : 30 ytl
Eldivenler : 30 ytl
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
abi sen nededinya ikinci bi motormu alıoruz 70 milyonluk kask alsam işe yaramazmı bide bu sölediklerin en kalitelilerimi baya bi para ediolarda
Olur neden olmasın.. Ama motora 3 bin veriyorsan kendine daha fazla ver derim.. İkinci bi motoru herzaman alabilirsin ama ikinci bir hayat yada ikinci bir sağlık o kadar basit değil.. Ama karar senin...
Arkadaşlar bende 200 race kanuni kulanıcısıyım ve size bir şey sormak istiyorum. Benim makina arada sırada elektrik kesmeye başladı süratı belli olmuyor birinci fitestede 5 tede birden elektrik kesiyor neden olabilir bilgisi olan varmı
HAKLISIN AMA BAKALIM ONLARI ŞİMDİDEN ALMAYA BAŞLİİM MOTOR ALANA KADARTencere adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sorunum hakkında bir bilgisi olan yokmu. Sizin makinalarda hiç basınıza gelmedimi bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
VALLA BEN YARDIMCI OLMAK İSTERDİM AMA DAHA MOTORU ALMADIM ALINCA ARTIK DİER SORUNLARI PAYLAŞIRIZ ŞİMDİLİK BENDE SORUN YOKsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
benim böyle bir sorunum yok. sadece benzin göstergesi ters çalışıyor. yani benzin doldurunca dibe vuruyor, benzin bittikçe yukarı kalkıyor. kayserili işisahinhakan04 adlı üyeden alıntı
AYRICA foruma katılan arkaşların okanogur'a "kanuni ismi gibi eski kafalı" derken ne demek istediğini sormalarını beklerdim.okanogur adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
Ya arkadaşlar şöyle bir durum var; Eğer tercih hep kaliteden yana olsaydı , hep en sorunsuzu aransaydı , kafam rahat olsun denilseydi o zaman yollarda FERRARİ'den başka araba olmaz , Yalı ve Villalardan başka ev olmazdı.. Ben bi FERRARİ ile karşılaştırdığımda İstanbul trafiğindeki arabaların hepsi bana beş para etmez geliyor.. ( bu beş para etmez lafınada gıcık oluyorum bilerek kullandım)..
Yani herşey kalite yada sorunsuz olması değil.. Ben bu motora 3,5 milyar verdim.. Çokta memnunum.. Sorun çıkmazmı çıkar tabii. Çıkacakta.. Eğer benim motorum sorun çıkarmıyacak olursa 20000 euro verip motor alan adamlar hepten saf olamalıydılar..
Yani verdiğin para kadar kalite ve hizmet anlayışı beklersin.. Global dünyanın felsefesi budur.. Ben motorun tipindende , çalışmasından da memnunum.. Bu paraya böyle bi motor yinede çok iyi..
Sonuç olarak Niceman'ın dediği gibi bu topicin amacı, aynı model motor (KANUNİ RACER 200) kullanan insanların fikir alış-verişi yapmasıdır.. Gelip gidip Racer 200 hakkında olumlu olumsuz görüş yapılmasını ve bizim bunları kaale alıp cevap vermeye çalışmamızı anlamıyorum.
İnşallah Racer'cı olmayan arkadaşlarda bu yazıyı okurlarda bi daha gelip - yok yanlış yapmışsınız , yok para etmez , benim halamın görümcesinin eltisinde de vardı , Kanuni çin malı vb.. gibi geyikler yapmazlar.. Beğenmeyen almaz işte o kadar ....
Tencere adlı üyeden alıntı
tencere arkadaşım seni gönülden tebrik ediorum bence mükemmel bi yazı yazmışsın şahsen çok beendim şahsen daha racerim yok olacak inşlh biundan daha güzel bi yazıda çıkacaanı zannetmiorum duygu ve düşüncelerimi ii yansıtmışsın bence artık motor hakkında kötüleyici yazı yazmazlar inşlh tekrar tebrik ediorum seni
dostum bahsettiğin şey arıza arzeden bir durum servis e gidip tamir ettir aynı arıza 3 defa tekrarlarsa benim gibi tüketici mahkemelerine git fabrikadan aldığım en son yanıt neticesinde ben mahkemeye verme kararımı almış bulunmaktayım ayıplı mal satıp beni maddi ve manevi olarak zarara uğratmış durumda kuralkan firması...
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar öncelikle şunu biliyoruz ki tabi kide bi cbr 250 kadar sağlam deildir veya ne bileyim bir başka aynı sınıfta olan bir motorla (RACE) tabikide.
burda amacım bu konuyu açmada kesinlikle kötüleme deil her yönüyle iyi kötü tüm fikirleriniz bekliyorum yalnız şunu söyleyeyim dış görünümü insanı tamin eder yalnız marka....işte neyse hadi yazın bakalım!!!!
Motor : 1Silindir.4Zaman
Silindir Hacmi : 193,2cm3
Silindir Çapı ve Strok : 63×62
Sıkıştırma Oranı : 9,0:1
Maks. Güç : 14,96HP/7500dev./dk. · Maks. Tork : 14Nm/6000 d/dk
Soğutma Sistemi : Hava
Çalıştırma : Elektrikli/Pedal
Ön Fren : Disk· Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ pompası
Ateşleme : CDI
Akü : 12v/7A
Ön Süspansiyon : Teleskopik · Arka Süspansiyon : helezonik mono amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 13 L
Ön Lastik : 90/90-18 · Arka Lastik : 130/70-18
Boyutları : 2060*715*1155
Ağırlığı : 140 kg
bunlarda özellikleri işte
bu motorla ilgili karşılaştırma yapmsak iyi olur
kilit yeriz sonra
elinizde kişiden çekilmiş fotolar varsa ekleyin bizimle paylaşın
mavı olan racer gercektende sık duruyor ama saglam degıl nıceman ın yasadıklarından sora..ınsan ıster ıstemez korkuyor
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)