boşver orayı iki gün servistemi kalır motor manyakmısın nesin gel seni götüriim benim servis e usta gör bu arada fabrikaya şikayet etmeden önce mutlaka form doldur bi de hangi servis e götürdün sen motor u ??
ermac adlı üyeden alıntı
boşver orayı iki gün servistemi kalır motor manyakmısın nesin gel seni götüriim benim servis e usta gör bu arada fabrikaya şikayet etmeden önce mutlaka form doldur bi de hangi servis e götürdün sen motor u ??
ermac adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
siteden şikayet formu doldurdum benim götürdüğüm yer mimarsinan servisi yeni açıldı b.çekmecede tavsiye ediceğiniz yer varsa söleyin..bu arada siz kaça yaptırdınız 2. bakımları
takoz motora istedikleri fiyata bak yaw keriz gördüler demekki beni
Debriyajı kaçırma::...
Ben daha ikinci bakımı yaptırmadım. Ama 70 ytl de olacak fiyat değil.. Ayrıca motorumuza da "takoz" deme ayıp oluyo yani
yok baba şaka maka alet çok sorun çıkartıyo ufak tefekte olsa her dakka ayar lazım yok debriyaj ayarı yok zincir ayarı bide üstüne uyanık servisler eklenince..tadı kalmıyo işin
valla anadolu yakasına geçebiliosan buyur gel ama bişi diim öyle 2 gün falan kalmıyor servis te ustam gayet iyi işi bilio annıcan
ermac adlı üyeden alıntı
bana avrupadan lazım baba ama saol olmadı oraya gelirim zaten zırt pırt olan bişey değil..
kısmet diilmiş artık napalım bu arada çekoslavak zincir taktık motor a bugün hiç bi derdi kalmadı hani
ermac adlı üyeden alıntı
abi ben de yakından inceledim racing gibi değil ama yakın bi taklit motorsikletten anlamayanları rahat rahat yeriz yani bu yaz da alamayanlar üzülmesin kanuni seneye harbi racing çıkarıcakmış .Tüm dualarımız kanuninin elini çabuk tutması için Hayırlı virajlar hepinize.....
hayatta inanmam yalan sölüolar
adessofive adlı üyeden alıntı
valla konuyu baştan sonra okudum gözüm ağrıyo şimdi...
neyse
1) kanuni çok uygun fiyatla sorunlu motor satan bi yermiş onu anladım..
2) sattıkları malın arkasında duruyorlar ama sende motordan çok serviste geçirdiğin zaman dolayısı ile mağdur oluyorsun
3) yaklaşım gayet iyi satış sonrası gayet iyi ama bir vida deiştiriyorsun garanti gidiyor
4) yakıt/performans çok iyi yürüyen i de öyle ama servisten çıktıktan sonra!! ertesi sabah gene servise
5) görünüş güzel ses güzel(duydum)
6) para/eder bence birbirine yakın değerlerde sonuçta %100 çin değil o yüzden diğerlerinden daha kaliteli..
hepine kolay gelsin buluşmalarda görüşmek üzere...
baba %100 çin olmayabilir ancak;standart adlı üyeden alıntı
%99 ÇİN bu motorlar. kullanıcı kitabında loncin diye bir firmayla anlaştıklarından falan bahsideyor. tabi bu firma da çinde, ayrıca montaj işlemleri belgesi var. motorun loncin isimli resmi, nasıl kutu içinde geldiği(montajsız) falan yazılı. ayrıca bir belge daha var ama hemen hemen hepsi çince yazdığı için onu okuyamadım.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
1-çok uygun fiyatla motor satmıyor örnek keeway var ev arkadaşımda daha ucuz ve daha sağlam.
2-sattıkları malın arkasında durmuyorlar durmaları için dünya kavga edip tartışıyoruz ondan sonra ilgileniliyor.
3-yaklaşım hiçte iyi değil değil anlatacak adamı bulursan ne ala bulamadın ondan ona top gibi dolanıp duruyorsun.
4-yakıt ve performans o kadarda yüksek değil zelasun un cross modelini kullanan Netmavisi arkadaş benden daha çabuk hızlanıyor ve daha hızlı gidiyor.
5-görünüş ve ses hakikaten güzel
6-para etmez çünki dandik bir çin malı çin malı olduğuna inanmayanlar gidonun heme altına doğru bakarlarsa üretici firmayı görürler ve %100 çin ürün ön teker monte edilmemiş halde koli ile çinden geliyor gözlerimle fabrikada gördüm ürünü.
Not: Benim makina ikinci defa bu hafta fabrikaya gidiyor...
standart adlı üyeden alıntı
babalar size bombalarım var benim bu 70 milyonluk bakımdan sonra arka zincir bağlantı dişlisi giderken parçalandı gitti servise bu ne lan dedim iplemedi bile beni..allahtan babam bu işlerden anlar rulman gitmiş dedi gitti sanayiye toplam 10 milyona keçe ile rulman aldı taktı şimdi gidiyo motor allaha şükür şimdi soruyorum ben bu adamları yani servisi kime şikayet ediyim niceman sen daha ii bilirsin bana kanuniden yetkili bi merci varsa bildiğin sölede haddini bildirim adamlara
fabrikayı arayıp şikayet edeceksin sitede sedat demirten diye bir isim var direk onu ara abi böyle böyle oldu ben napim şimdi bu servis i dövsem bir türlü dövmesem başka türlü de
ermac adlı üyeden alıntı
birebir ne olduysa aynen ilet kanuni ye. eger adam gibi desteklemiyorsa butun her yerde basarız mailleri ve forumlara mesajları ne kadar kalitesiz bir hizmet verdiklerini. Ki eger adam gibi destek vermezlersede abartmıs dahi olmayacagız. Bu arada bende de herhangi bir sorun cıkmadı bugune kadar. Bugün sana yapılan sey yarın bana yapılacaktır kesinlikle..
ya tümer saçları kısaltmısın
uzunken daha güzel duruyordu be
Selam dostlar.Bu kanuni 200 cc racing i alsam eksoz felan hallederim boyacı arkadaslara yazıyıda sildirebilirim ama bu önden berbat duruyo motor yaa.Değiştirebilirmiyiz farın olduğu bölgeyi ?? Uyar mı baska makinelerden bi sey acaba??değerli fikirlerinizden yararlanabilirmiyiz ??? Astarı yüzünü geçermi bize yoksa ?? Karizmayı sarsmadan ucuza bi şeyler yani ??
Doğan görünümlü Şahin yani
hadinin len patlatmayın topic i
bugün arıyorum kanuniyi ilgilenmezlerse tek teker fabrikayı basıcam
öyle olmaz kardesim birleşiriz hafta sonu bir gün hep birlikte basarızermac adlı üyeden alıntı
daha etkili olacagını sanırım
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)