ermac adlı üyeden alıntı
Belki ön kaldırarak çekemeyiz ama sen merak etme bol bol her yönden çekip p atarız...
ermac adlı üyeden alıntı
Belki ön kaldırarak çekemeyiz ama sen merak etme bol bol her yönden çekip p atarız...
Slm Mİllet Bu Formu BaŞtan Sona Okumaya ÇaliŞtim Ama YaklaŞik 1 Saattİr Okuyorum Bazi Sayfalarida Es GeÇtİm... Benİm Olayim Şu;
Burda Çok Az Motor Servİsİ Var Hatta BİldİĞİm Kadariyla Kanunİ Ve Mondİal Var BaŞkada BİŞey Yok...
Şİmdİ Benİm Elİmde 3 Tane SeÇenek Var
Kanunİ Racer 200, Deer 152 Veya Mondİal 150 Zat Benİm Favorİm Deer 152 Ama Bİraz Daha Ekonomİk DÜŞÜndÜĞÜm Zaman Kİ Kışınn Askere Gİdİcem Aklima 150 Zat Gelİyo Ama Bİ Yandanda Vİteslİ Motorla BaŞlarsam Daha İyİ Olur Dİyorum buda racer oluyo tabi..
Şİmdİ Mondİale Pek GÜvenmİyorum Malum Çİn Mali..
Kanunİ Mondİale Oranla Nİsbeten Daha SaĞlam Gelİyo Taİwan Mali...
Sİzce Ne Yapİİm Ne Önerİrsİnİz Yanİ ..
Bacoman
ermac adlı üyeden alıntı
evet bende de var ama ben zinciri degiştirdim kaliteli bir zincir le o iş tmm şu an.cek malı bir zincir önerdiler.jawa 350 nin zinciri oluyo ama kaliteli bişe olsun...
ben akşam eve gidince toplubi yanıt veriim hepinize şimdi vaktim yok
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Selam dostum.. Sorunu okumuştum ama kendi düşüncelerimle seni etkilemek istemediğim için yazmadım.. Racer 200 kullanıcısıyım ve hiç şikayetçi değilim.. Senin tercihin içinse teknik bi yorum yapacak kadar tecrübeli değilim ama "deer" da hoş bi motor.. üstüne üstlük yakında askere de gidecekmişsin , o zaman en iyi kararı sen verirsin.. Bence aklını ve kalbini dinle.. Ha bide Niceman'ıbaco adlı üyeden alıntı
evet bende zincir i değiştireceğim ama sorun sadece zincir değil zincir gerdirmesinin gevşemesi temel neden o tork a dayanamıyor zincir sorun orada...
d3li_styla adlı üyeden alıntı
niceman baba zinciri değiştirince haber verde tak tuk ses gelmesse bende değiştiriiyim karizma çiziliyo
Debriyajı kaçırma::...
olm sen bi ara getirsene bakiim şu motor una ne halde ?
ermac adlı üyeden alıntı
walla halen bakımda baya dağıtmışız 2 gündür serviste alet..
arkadaslar kusura bakmayın ama kanunı bu tıp motorları uretmekte yetersız kalıyo.bı tarafını ıyı yapsa bı tarafını batırıyo.onun üçün kanunı alıcaksan seyhan 150 cc felan alıcaksın.benım gorusum boyle.sız bana katılırmısınız yoksa kızar mısınız bılemem osıze kalmısss.
MT ANTALYA
seyhan 150 bence kullananlar kızmasın ama köyün delisi modeli bi motor bi havalı kornası eksik..bu motorun süper olmadığı gerçek ama en azından şekli var bu fiyata böle bişey zor bulursun ..eğer yanına 600 alet çekip kapışalım diyosa var bi hikmet bu alette
nası yani olm 2 gün boyunca serviste dururmu hiç manyakmısın sen ??
ermac adlı üyeden alıntı
ermac 2 gün verilirmi serviseee yavvv ne olur ne olmazzz biz götğrdğk adamlar güzümüzün önünde dagıtacaklardı motoru tabi dışarıdan gelenler ustalar falan degill yani aman diyim dagıtırlar
yahu asıl sorun servislerde kaba haraketler sonucunda kırılmaya neden olmaları...
titanxxx adlı üyeden alıntı
merhaba niceman abi bi şey danışacam ya sana eğer cevabın olursa sevinirim şimdi biri iyi diyor biri kötü biri bilmem ne aklım iyice ne karıştı en başından beri takip ediyorum senin sorunların var geçmiş olsun abi yani racing olacak tarzım kanuni alsammı yoksa ramzey 150 likmi cbr modelinden ne önerirsin bide bu motor kaç yapıyor onun hakıkında bi kaç bilgi verirsen abi çok sevinirim şimdiden teşekkürler
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
omer hocam 45.sayfada hız konusu ıle ayrıntılı bılgı var sen oraya bı bak ıstersen
Yeni yine yeniden
omerowen kardeş bizzat şahit olarak aktarim ...kanuni racer maksimum 135 e çıkıyor ...ramzey racer ise maksimum 95 e çıkıyor çelik cbr ise 80 e çıkıyor..racer tiplerinde en fazla hıza ulaşan şu an honda cbr 125 o 150 dayıyor ..eğer kafana bişey çarparda ramzey racer alacak olursan kopyasını değil orjinalini al yani honda cbr 125...eğer diyosanki ben 600 lük makina alıştırması yapıcam zealsun al.yok diyosan ağır gelir kanuni racer 200 al ...evet evet bence sen kanuni racer al ..he bide imzanın anlamı ne..kim o tekteker zealsun tanımak isterim doğrusu o motorla ön kaldırıp imkansızı başaranı
neber
beyler bomba benim alet serviste 2 gün yattı adamları iyi sandık 2 bakım için 70 milyon fatura çıkardılar sadece yağ değişmiş ampul değişmiş.gerisi sağ solu sıkıştırmak ve hava filtresi temziliği falan ..bu ne lan dedim ayıptır sölemesi ben 35 milyarlık arabanın 10.000 km bakımını 100 milyona yaptırdım.3 milyarlık motorun bu kadar bakım masrafı olurmu ..35 milyon verdim çıktım bi daha getirme dediler.fabrikayı mı arasam bu ne rezillik diye ne diyosunuz beyler
ermac adlı üyeden alıntı
Hocam hangi servis bu ????
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)