Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 15:57
egzost olayını bende düşünüyorum yapılıyor bir tane test için benim motor a takıcaz bitince bakalım ne kazandıracak hep birlikte taktırırız ;) ama süspansiyon olayında yine tereddütteyim çünki motosikletin önemli bir aksamı ile oynama kötü sonuçlar verebilir kullanırken
ermac adlı üyeden alıntı
walla bütün gördüğüm modifiyeleri paylaşıcam ilk gördüğüm adamda gidonu indirmiş 3 cm kadar iniyo an çataldan ama süspansion ile oynamadan yine tam dönüş sağlanıyo bende kendime yaptırırdım bugün alıcam bakalım nasıl durucak..usta bide eksoz düşünüyo bakalım ne yapacak..
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 16:10
beyler kanunının bu modelınde hata cıkması cok dogaldır ve ben sorunlu olacagını kestırmıstım.çünkü kanunının ılk yarıs mootru elbettekı hatalar olacak bı sonrakı yarıs mootru(tabı cıkarırsa)daha az sorunlu olur...ayrıca bu motorun mavı rengını cok begendım
ama yınede bu sorunlar kanunıye yakısmaz
Yeni yine yeniden
-
07 Haziran 2006, 16:22
bizim isyanımızda zaten kanuniye yakıştıramayışımızdan
okan4037 adlı üyeden alıntı
beyler kanunının bu modelınde hata cıkması cok dogaldır ve ben sorunlu olacagını kestırmıstım.çünkü kanunının ılk yarıs mootru elbettekı hatalar olacak bı sonrakı yarıs mootru(tabı cıkarırsa)daha az sorunlu olur...ayrıca bu motorun mavı rengını cok begendım
ama yınede bu sorunlar kanunıye yakısmaz
-
07 Haziran 2006, 16:25
guzel bır fıkır bırlıgı yapmısınız gıdın kanunıye topluca konusun yok olmadı gerekırse tüketici haklarına basvuracagınızı soyleyın
Yeni yine yeniden
-
07 Haziran 2006, 16:37
Beyler benim motor 420 km de daha yedek benzine bile geçmedim. acaba benim motor çinli değilde kayserili mi?
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
-
07 Haziran 2006, 16:53
rodaj süresinde 50 60 km hızı geçmediğin için düşük devirde yakıt tüketimide az oluyor benzin in ben ilk depo ile 450 km gitmiştim çok iyi biliyorum bu arada benzin musluğunu yukarı doğru diilde aşağı doğru bükmen gerekiyor yoksa yedek diye çakılır kalırsın bi yerde haberin olsun
BLOODMN adlı üyeden alıntı
Beyler benim motor 420 km de daha yedek benzine bile geçmedim. acaba benim motor çinli değilde kayserili mi?
-
07 Haziran 2006, 18:08
-
07 Haziran 2006, 18:12
Yeni yine yeniden
-
07 Haziran 2006, 18:24
sağol dostum ben tarafsız şekilde yaşadıklarımı paylaşmaya çalışıyorum başka bir motosiklet alırsam onunla ilgili başlık açıp onlarıda bir bir yazarız artık
Tornedo adlı üyeden alıntı
niceman abi motoru deiştirmeyi düşünüyormusun
neden soruyorum çünkü gerçekten çok ii paylaşım yapıyorsun site için
başka motorlarda da böyle başlık açıp yönlendirci olman dileği ile
motor nasıl varmı hãla sorunlar?
-
07 Haziran 2006, 18:41
bi yerden para çıksada 600RR alsak kapatsak konuyu:
-
07 Haziran 2006, 18:43
yok abi ben hyosung gt250R yada honda cbf600ABS düşünüom bu arada sende gelicenmi cumartesi günü geziye ??
ermac adlı üyeden alıntı
bi yerden para çıksada 600RR alsak kapatsak konuyu:
-
07 Haziran 2006, 23:35
bu motorun ayrıntılı fotografları varmı beyler sıtede bıraz baktım ama göremedım...bilen varsa ,,irtibat:
Yeni yine yeniden
-
07 Haziran 2006, 23:51
bekle hafta sonu bol bol çekicez resimlerini o zaman yayınlarız burada
bu motorun ayrıntılı fotografları varmı beyler sıtede bıraz baktım ama göremedım...bilen varsa ,,irtibat:
-
07 Haziran 2006, 23:57
tamam hoca bekleyecem resimleri
Yeni yine yeniden
-
08 Haziran 2006, 09:07
NicemaN adlı üyeden alıntı
rodaj süresinde 50 60 km hızı geçmediğin için düşük devirde yakıt tüketimide az oluyor benzin in ben ilk depo ile 450 km gitmiştim çok iyi biliyorum bu arada benzin musluğunu yukarı doğru diilde aşağı doğru bükmen gerekiyor yoksa yedek diye çakılır kalırsın bi yerde haberin olsun
niceman baba, bu foruma da mesaj yazmaya gelmiyor ha. mesajı yazdık benzin bitti. tabi içindeki yedek hariç 422 km yol yapmış olduk.
bir de ben bu rodaj işine pek güvenmiyorum. insanlar yavaş gitsin de motor garanti süresinde arıza yapmasın diye uydurmuşlar gibime geliyor. ben ilk 200 km yi 70-90 arası gezdim. ondan sonra hep şehir içinde gezmek zorunda kaldım. bence şu kilometreyi geçmeyeceksin diye değilde uygun devirlerde kullanmak daha mantıklı. yani yeni motorda 5 viteste 40-50 ile gitmek beni ve motoru boğar.
gülnardayım. resim işine gelince topici üye girişi yapıp komple gez bi sürü resim var ben bir klasör yaptım bayağı foto birikti
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
-
08 Haziran 2006, 11:19
cumartesi gelememicem ama bi dahaki gezide mutlaka varım
-
08 Haziran 2006, 12:35
Cumartesi gelecek olan 3 Racer cı var bildiğim.. Niceman , Ammsav ve ben.. Başka kimse varmı bizim ekipten...
-
08 Haziran 2006, 12:47
resim çekinde.. 3 -5 racer bi araya gelince nasıl bi görüntü ortaya çıkıyo merak ediyorum
-
08 Haziran 2006, 12:49
mondial kullanıcılarııa sessleniorumm! nasılll memmmnunnmusunsss yaa!alıcam bende 151 var aklımda
bide rn var klasık model ama iii diil diolar.....
-
08 Haziran 2006, 12:58
arkadasım mondial in topi ci sitede mevcut burası kanıunı bende mondial var memnunnum bı sorun yok
ama yok yıne bulamadıysan al sana lınkı http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=mondial
Yeni yine yeniden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler