arkadaşlar zincirim oldukça gergin olmasına rağmen sert vites geçişlerinde ses geliyo demire çarpıyo zincir sizdede varmı aynı olay yoksa bu motorun doğasındamı var bu
arkadaşlar zincirim oldukça gergin olmasına rağmen sert vites geçişlerinde ses geliyo demire çarpıyo zincir sizdede varmı aynı olay yoksa bu motorun doğasındamı var bu
Debriyajı kaçırma::...
NicemaN adlı üyeden alıntı
Bende henüz bi sıkıntı yok.. Ama senin durumun aynı zamanda benide ilgilendirir.. Fabrika ziyaretini toplu halde yapacak olursak bende geliyorum..
zincir muhafazasında bi civata var normalden 2 cm daha uzun yapmışlar ordan çıkıo sorun ha birde kaplin lastiğin gitmiştir oda zincir gevşemelerine neden olur
sağolasın dostum dediğim gibi hepimizin sorunları var ya da ileride olacak o nedenle bu toplu haraketi sağlamak en doğru yol olacaktır...ermac adlı üyeden alıntı
Tencere adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
arkadasşlar bu zincir meselesi bendede olmaya başladı gevşemiş bugun gittim sıktırdım servise
geçmiş olsun bununla yaşamaya alışın derim ben yada olmadı bi tur atalım kanuni ye hepimiz şikayetlerimizi dile getirelim bakalım nolcak
titanxxx adlı üyeden alıntı
bide bende geçen çat çat ses gelmeye başladı..eksoz manifoltun ordan gevşemiş hatta 1 civatası düşmüştü balıkçı teknesi gibi ses geliyo haliyle ..yenisi taktım sıktırdım civataları ses kesildi ama eksozun içinde demir bi bilya varmış gibi ses gelmeye başladı bu seferde cızırtı yapıyo baya..aletten öle bi ses geliyoki V6 motor var zannedersin..fazla tek teker yaptık dayanmadı alet
o cızırtının nerden geldiği hala belirsiz benim sağ egzost değişti ama çözülmedi hala ses gelio tabi her akşam oturup sıktığım civatalar hariç bi durum nedir derdi anlayamadım gitti valla....
ermac adlı üyeden alıntı
Merhaba Motorcu Arkadaslare Hepiniz Bu Siteyi Yakindan Takip Ediyorsunuz Bende Siz Gibi Motorsiklet Tutkunuyum Kanuni Racer Motorsikletin Gorunusune Aldanmayin Derim Ben Aldim Geri Verdim Motor Bes Para Etmez Sadece Birazcik Goruntusu Hos Sirf Bende Goruntusune Aldandigim Icin Almistim Hem Bu Motor 3000 Ytl Hayatta Etmezz Derim Akilli Olun Arkadaslar Boyle Seylere Gelmeyin Yazik Olur Paranizaa Benden Size Abi Kardes Tafsiyesi Nasil Anlarsaniz Anlayinn Eskisehirli
Merhaba Millet Ya Bu Motor Gercekten Bes Para Etmezzz Bunu Alcagima Motorsuz Gezerim Ondan Iyi Biz Enayiyizya 3000 Ytl Vercekrler Motorun Yapacagi 2000 Plaka Ruhsat Falanda Iste 2300 Olur
nasıl geri verdin kardeş ayıptır sorması aldın beyenmedin alın bunu verin paramımı dedin..
şu geri verme işini bizede bi anlatsan ????
CETCET adlı üyeden alıntı
Neyle kıyasladığında beş para etmez.. Senin canını sıkan yönü neydi motorun ?
arkadaşın bu motor un üzerine çıktığından şüpheliyim doğrusu
Tencere adlı üyeden alıntı
ya arkadasım madem beş para etmez bu motor o zaman eksilerini söylede bizde bilelim neden beş para etmezmiş
bence sadece kulaktan dolma laflarla yazmış yazıyı aldığın zaman babayı verirsin geri ...biz fabrikayı ateşe vermeyi düşünüyoruz millet geriye veriyo vay be bu arada benim 2 ci bakıma girdi direksiyonuda azcık indirriyorum bakalım nasıl olacak
abi nolucak direksiyon sertleşicek indirince boşver orjinali gibi kalsın bence...
ermac adlı üyeden alıntı
.ermac adlı üyeden alıntı
walla ustada gördüm hoşuma gitti bu arada bizim servisin ustasındada racer var.ufak tefek modifiyeler yapıyo benden ondan abkıcam güsel bişeler çıkarsa orataya sizinlede paylaşırım..
beyler geçen gün sirkecide stiker(çıkartma) baktım motor için hiç bulamadım varmı sizin bildiğiniz motor için çıkartma satan yerler
ermac ne gibi modifiyeler yapıyo bi öğrensen ona göre bizde bi el atarız bu arada avatar iyi olmuş hani aman kanuni görmesin amaç dışı kullanımdan garanti dışı bırakır motor unu valla
ermac adlı üyeden alıntı
Ya baba yapmayın Allah Aşkına tam kararımı veriom güsel motor alım die bi tane çıkıyo beş para etmes die geçende HondaCbr125 de çıkmıştı şaşırdım kaldım napacağm :S
walla bütün gördüğüm modifiyeleri paylaşıcam ilk gördüğüm adamda gidonu indirmiş 3 cm kadar iniyo an çataldan ama süspansion ile oynamadan yine tam dönüş sağlanıyo bende kendime yaptırırdım bugün alıcam bakalım nasıl durucak..usta bide eksoz düşünüyo bakalım ne yapacak..
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)