valla dün yerinde olmayan bir civata gördümki hiç sormayın resimlerini çektim arızaların göndericem siteye görürsünüz aman dikkatli olun beyler bütün civataları sıkıp 300 km yol gittim bu hale geldi motor...
ammsav adlı üyeden alıntı
valla dün yerinde olmayan bir civata gördümki hiç sormayın resimlerini çektim arızaların göndericem siteye görürsünüz aman dikkatli olun beyler bütün civataları sıkıp 300 km yol gittim bu hale geldi motor...
ammsav adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
baba bende gevşeme pek olmuyo 2200 km oldum 10.000 devirdende aşağı pek düşmüyorum bağıra bağıra gidiyo walla..ama zincir gevşiyo arada sıkmak lazım zaten o işlerinde ustası olduk
Debriyajı kaçırma::...
yahu sorunda orada zaten sadece benim motor da var bu problemler ... akşam gevşeyen ve yerinden çıkan civataların resimlerini koyucam bak bakalım aklına gelirmi orada civata olduğu
ermac adlı üyeden alıntı
ala ala bu adamlar tam şerefsiz demekki bu kadar soruna senin motoru değiştirmemişler harbiden sende fabrikasyon bi arıza var ..çünkü kabul ediyorum dandik alet ama bende daha sorun olmadı..aslında gazeteceleri çağırıp benzini alıp yakalım aletleri belki sesimizi duyururuz utanmadan kanunii kanuni sende al bir kanuni diye bağırmazlar..
biraz önce fabrika müdürlerinden sedat beyle görüştüm ilgilendi sağolsun derdimi birde sözlü olarak anlattım yarın servis e götürdüğümde motor ile ilgili bir rapor tutmamı istedi neyse problem halledelim dedi bakalım servis sonrasında raporun durumuna göre ilgilenecekler....
hani derler ya böyle ol gözümün yağını ye diye aynen o durum işini düzgün yapan insanı severim abicim sorumluluk sahibidir... neyse yarın sonucuda yazarım beyler...
ermac adlı üyeden alıntı
hadi bakalım olmadı ben yakarım motoru harbi harbi seedatın gözü önünde
yok bu defada olmazsa direk yakıcam zaten motor u bu arada varsa racer kullanan arkadaşlar fabrika ya kadar eşlik etsinler bana şenlik yapalım ha bu arada bi gün toplanalım şöyle 10 motor falan gidelim çay içmeye geldik diyelim fabrikaya
ermac adlı üyeden alıntı
gidelim tabiki ;)
Bu arada nerde fabrikası dudullu damıydı ?
Ben daha dogrusu biz iki kişi geliriz racercılar olarak bir kaddesimle..
ne zaman gidiyoruz bu arada ?
yav arkadaşlar boşverin şikayet etmeyi de elinizde olanın kıymetini bilin bakın bakalım o zaman motor nasıl canavar gibi oluyo...eee birde şu şikayet etme yerine modifiye etme fikirlerimizi ortaya koysaydık bakın bakalım ne honda ne yamaha kaarşısında durabiliyodu.... hadi bakalım millet fikirler ortaya.
arkadaşlar bu formu dün gördüm ve akşama kadar formu okudum ve gece saat 2 sularında bitirdim.bir kaç gün öncede kanuni 200 lük almaya gitmiştim allahtan bayide kalmamış alamadım.iyikide kalmamısım ) nicamana teşekkür etmek istiyorum bir kaç arkadaşımda bekliyodu almak için onlarıda caydırdım.
kardeşim sopayla olacak iş değil o onu yapan insan durmaz zaten arkasından nekadar bağırsanda kaçar. ne yapacaksın boncuk tabancalar var bitane motora koyacaksın çok etkili bişey ama öle bişeymi oldu hemen arkasından basacan arka camı indirecen.bak bidaha yapıyomu
beyler ne yapıyorsunuz topicin cılkını çıkartmayın şerefsiz lafları, motor yakmalar, beyzbol sopaları falan. valla ayıp
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
şimdi arkadaşlar kanuni ile tartışmadan isteklerimizi gidip birebir anlatmak için topluca bir arada fabrika ya bir nezaket ziyareti yapalım istiyorum hem bizlere olan ilgileri artar hemde şikayetlerimizi dinleyecek birileri olur karşımızda bu nedenle bireysel değilde toplu haraket her zaman iyi olur bununla ilgili ileriki günlerde bir ziyaret planlayıp kimler gelecekse toplanıp gidelim derim....
elindekinin kıymetini bilmek istiyorsan o zaman modifiye etme motosikletini garanti dışı kalır
only_wolf17 adlı üyeden alıntı
modifiye dediksede o kadarda deyil..
ha arkadaşlar sizden bi ricam olcak gerci racer le alakası yok ama bizim bi arkadaşa ikinci el (şimdi sıfırı çıkmıyo) mz spor 125 arıyoruz bulan olursa benim msn ye mail atsın only_wolf17@hotmail.com
yahu iyide egzost deişsen garanti gider elektrik tesisatında 5 watt yüksek ampul kullansan yine gider anca yapıcağın üzerinden bişiler sökmek yada bağlantı biçimlerini değiştirmekle olur mesela pedal ayarı gibi
only_wolf17 adlı üyeden alıntı
ya arkadaslar ben bir grub olusturdum su anda.Burasıda bizim mail grubumuz olur buradan gorusmelerimizin yanısıra speedrace@googlegroups.com bu gruba eklenirseniz buradanda gorusme imkanımız olur ne dersiniz ?
peki arkadaşlar bi soru soracam ama tarafsızca cvp verinnn
honda cbr125 mi
yoksa kanuni racer 200 mü?
artıları ve eksileriyle yazarmısınız?????
ben kanuni derim çünki cbr125 kesinlikle bisiklet gibi duruyor yanında görüntü sıfır ayrıca lastikleri çok çok ince DERBI diye bi marka var o da 125 cc ama cbr dan kat kat daha yüksek performans ve görüntüye sahip zaten motosiklet dediğin birazda görüntüden ibarettir..
avniekici adlı üyeden alıntı
niceman arkadasım cok dogru söylemiş valla tebrik ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 96 kullanıcı var. (0 üye ve 96 misafir)