yok kardes ole bsey kanunın steden bak ıstersen
http://www.kanuni.com.tr/
yok kardes ole bsey kanunın steden bak ıstersen
http://www.kanuni.com.tr/
sağol kardeş
[I]KONTROL EDEBİLDİĞİN GÜÇ HER ZAMAN GÜLDÜRÜR, KONTROL EDEMEDİĞİN GÜÇ ELBET BİR GÜN ÖLDÜRÜR. ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR MOTOSİKLETE BİNİN, MUTLU OLURSUNUZ İNANIN...[/I]
ermac bizde zincir falan gevşemiyo senin tabirinle adam gibi sürmeye calısıyoruz senin dedigin gibi belki tek tekere kaldırdıgın icin oluyodur zincir gevşemesi dur bende deneyeyim bendede olacakmı
ArkadaŞlar Ben Bugun Motorcudayken Semİh ArkadaŞla TaniŞtim O Benİ Tanidi Ben Tanimadim Ben Zealsunu İlk Olarak Onun Motoru GÖrdÜm Almaya GelmİŞ Tİ Benİm Kararim Zealsun Daha İyİ Kanunİye GÖre Motorun ÜstÜne Bİndİm Çok GÜzeldİ
Artik Sİz DÜŞÜnÜn Semİh ArkadaŞa Da Bol Şans İnŞallah Motoru Alinca Benİ Gezdİrcek Motor Tek Kelİme İle DeŞhet 44
sorun kaplin lastiği daha kaliteli bir tane takıosun süper oluo hatta canavar gibi oluyor
ermac adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
nicemaN Arkadaş şim di teksilin dir cabuk yorulur benim düşüncem o motor yorulur yani bence
arkadaslar ben bu motoru begenıyorum.. size bir kac sorum olacak... kusra bakmayın 50 sayfayı okuyamadım,,,, oyuzden sıze soracam...
1- 100 km de kac ltre benzn tuketıyor
2- memnunmusunuz???
3- sanırım guclu bır motoru var e fazla kac km gıdıleılır(tahmınen)
cevapşarınız ıcın sımdıden tesekkurler
Yeni yine yeniden
Valla adaşım ben 52 sayfayıda okudum CBR125r vardı kafamda birde racer'a bakayım dedim ama kararımı değiştiremedi.
Benim için biraz ufak olması daha iyi ve tabiki CBR100RR'ın dediği gibi ufakta olsa tekerleri incede olsa o bir honda ve hondada bu tarz şikayetlerin hiç birine rastlamadım (şikayete rastlamadım desem daha doğru olur)
1- Full depoyla ortalama 350km diyorlar.
2- Niceman haricinde millet memnun (Niceman hakikaten bu konuda çok şanssız valla abi senin adına çok üzüldüm allah sabır versin), pek şikayeti olan yok ama Çin malı olduğunu ve KANUNU'nin servisinin pekte iyi olmadığını söyleyebiliriz.
3- 150 gördü demişler ama bence hikaye Real'e bakarsak 52 sayfada en fazla gören 130 görmüş oda en çok zorlayan arkadaş
Okan ACAR
1- 70 km hızı geçmezsen 450 km kadar gidebiliyorsun bir depo ile
2-memnun diilim çabuk dağılıyor benim km 3000 e geldi her tarafında bi dert var
3-o kadarda güçlü değil en azından artık güçlü bir motoru yok güçlü göstermek için dişliler ile oynanmış 3. vitese kadar çekiş çok yüksek 4 ve 5. viteslerde pek gücünü gösteremiyor
1-full depo ile daha fazla gidersin duruma göreokan4037 adlı üyeden alıntı
2-benim haricimdede memnun olmayan bi kaç arkadaşla tanıştık burası sayesinde
3-150 gören yok en azından sağlam bi rampa aşağı yol bulup uzunca bi süre tam gaz gidilirse bir ihtimal ama ben 130 u bir defa gördüm 120 yi geçmez bilginiz olsun...
Carcharoth adlı üyeden alıntı
ewt 120 geçmez rampada zar zor 130 gittim ama ölüyodum ama cbr 125 alıcak arklara sesleniyorum boy pos yerindeyse altınızda oyuncak gibi kalır bu alet cbr 125 arka lastiği racerin ön lastigi kadar
Debriyajı kaçırma::...
ewet bende 120 geçemedim önümüzdeki ay 2 tane performans egzosu gelecek ondan sonra bakacam duruma motor güzel dostum ilkkez videsli motor kullanıyorsan çok iyi bence benim depo 13.8 litre benzin alıyor 98oktan la dolduruyorum 420 km gidiyor. niceman ın dediği gibi güçlü bir motor denilemez 3.5 milyara aldoğın bir motora göre çok güzel bir motor bence
Aşkım Sadece Motorum
Arkadaşlar cumartesi günü Keşan da çok kötü bir kaza yaşandı adam racer 200 ile trafik ışıklarının olmadığı bir dörtyol var oraya son hızla girmiş ve katliam,dörtyoldan geçen toros a vuruyor ve toros olduuğu yerde dönüyor tabi motorda da iki kişi var ikiside kasksız ikiside havada uçup biri asfalta biri yolun kenarındaki çimlere düşüyor...
EE ŞİMDİ RACERLERİ SATIP MONDİAL Mİ ALALIM YOKSA TOROS TAKSİLERİ Mİ SIKIŞTIRALIMmondialcii adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
bende 2 arabaya vurdum şimdiye kadar sakat alet satın bence
ermac arkadasım dedigini anlamadım nasıl yani sakat alet satalım ?????
yani demek istediği frenlerin zayıf oluşu fren yaptığınız anda dengeyi yitiriyor motor o yüzden tehlike oluşturmayacak bir mesafe bırakın önünüzdeki araçla aranızda birde ben şunu yaşadım 4. vitesle giderken 3. vites düşürünce acil bi durumda arka lastikten vıyk diye bir ses gelip motor yalpalıyor dikkat edin arkadaşlar kötü son beklemesin bizi.....
titanxxx adlı üyeden alıntı
teşekür ederim niceman arkadasım
niceman senin 4 ten 3 e atma olayını ben her motor freninde yaşıyorum vites düşürünce motora devir yüksek gelince şanzımanı kitliyo normal olarak ama motor frensizde yüksek hızda durmak zor..aman arkadaşlar sert motor frenin vraj alırken falan yapmayın dikkat edin kendinize
arkadaşlar, motorun km si artıyor yavaş yavaş. eski racerciler motora kaç numara yağ koyuyorsunuz, ilk değişimi kaç km de yaptınız, bunların yağ filtresi falan varmı, o da değişiyormu. şanjıman yağını değiştirdiniz mi kaç numara yağ kullandınız.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
neden yamaha yada hondanın verdiği keyifi vermiyo parasının motoru değil beş para etmez
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)