orjinal halinden ne istiyorsunuz arkadaslar
ArkadaŞ Lar Fİlİtreyİ SÖkersenİz GÜzel Ses Cikar Bence Deneyİn Ortalik Yikilir Sesİnİz Yedİ Mh Öteden Duyulur
arkadaşlar kanuni bahane, racer şahane. iki günde 110 km yol yaptım sevgili prenses canavarımla. motor sesi alt devirlerde güzel çıkıyor, ama devir arttıkça sanki vızırdıyormuş gibi geliyor. özellikle ikinci viteste gaz kesince çok güzel bir gürüldeme sesi geliyor. keşke hep o sesi çıkarsa. ayrıca motorda şu an problem yok. sadece benzin göstergesi bozuldu. ne kadar yaktığını da tahmin edemiyorum. şimdi gene atlayacağım prenses canavarıma bu gün 200 km yi rahat deviririm... şunu söylemek için belki erken olabilir ama verdiğim 3300 YTL nin karşılığını aldım. selamlar
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
bloondom arkadaş hayırlı olsun motorun artık resmini videosunu gönderiri sin canavarın ok kendine iyi bak
2 günde benzin göstergesi mi bozuldu
umarım km ilerledikçe daha bir sürü parça tek tek bozulmaz...
sağol dostum. valla prenses canavarla gezmekten fırsat bulabilirsem foto ve video eklerim.ugur_44 adlı üyeden alıntı
benzin göstergesi çalışıyordu ilk aldığım gün. motoru alır almaz benzini fulledim. ondan sonra ibre hiç kalkmadı. belki de kanuni bu kadar benzin koyacağımızı hesap edemedi ibre ondan çalışmıyor. fişleri kontrol ettim, tahminimce şamandırası falan takılmıştır bir yere, veya şamandıra deliktir, benzinle dolmuştur. zaten 200 km yi devirdik üç günde, böyle giderse her hafta yağ değişimi yapacağız, ilk bakımda gösteririm benzin göstergesini bakalım ne imiş.polo34 adlı üyeden alıntı
benim düşüncam zealsun ve kanuni kalite olarak aynı ama özellikleri farklı kanuni ye göre zealsun baskın gibi özellikten görüşüm bu yada farklı durum varsa siz bana söyleyin bileyim
Arkadaşlar Sonunda motoruma kavuştum cuma günü motorum geldi 3 gündür biniyorum 220 km yaptım fazlada zorlamak istemiyorum motoru bir proglem yok ya benimde benzin göstergesimi bozuk ne aldığım gün fulledim depoyu 230 larda şuan az birşey oynadı ibre ne iş anlamadım ya yakmıyo bu motor yada bozuk bozuk eski motorum varken benzincilerle kanka olmuştum :D durun fotoğraflarını yolluyayım yarın veya bir ara video kaydı yollarım
birde birşey soracam bu arka lastiği değiştirsek 130 sanırım yanak genişliği bunu 140 yapsak nasıl olur motora bir zarar verirmi ¿
Aşkım Sadece Motorum
motorun çekişi biraz düşebilir ama güsel durur bence
bu arada su ses olayın çare bulan yokmu yaa pat pat pat ses bu ne kardeşim harley davidson sesi geliyo makinadan..
Debriyajı kaçırma::...
valla beyler benim motor 2800 km ye falan geldi sesi kötü çünki egsoz lar arızalanıyor eh servis sipariş etti yenisi gelicek bu hafta sonu deiştircez ama yanısıra birde vites göstergesi bozuk maalesef onuda komple değiştiriyorlarmış tüm gösterge takımı değişmek zorunda kalıyor işin garibi fuarda bisan ın motorunda aynı gösterde takımı vardı sesi konusunda dikkatli olun yaptığınız herhangi bir egsoz modifiyesi motor unuzu garantiden çıkarır o nedenle garanti süresi dolmadan yerinizde olsam herhangi bir modifiye işlemi yapmazdım....
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
baba senin başına gelenlerden sonra zaten bu motoru alanlar garantisine güvenip almazlar ki(Ben de dahil)NicemaN adlı üyeden alıntı
bir de ne sorucam. şimdi ben bu motorun ruhsatını temmuzda alsam bu motorlu taşıt vergisinin ilk taksiti ödeniyormu. acaba ruhsata göre mi yoksa fatura tarihine göremi alıyorlar mtv yi. bu konu hakkında bilgisi olan varmı...
Abilerim bişiy sorucam size ben 16 ağustos 1990 doğumluyum.haziranda racer almayı düşünüyorum.Bu ehliyeti ağustostan sonra alabiliyomuyum acaba???kimisi diyo 17 yaşını doldurunca kimisi diyo 17 den gün alınca!!!bi yardım edin ltfen alabiliyomuyum ağustostan sonra???
bloodmn arkadasım ben ruhsatı motoru aldıktan bir ay sonra aldım trafikten sana bi kagıt veriyorlar onaylatmak icin maliyeye gidiyosun orada alıyorlar ben ilk taksidini vermiştim ikinci duruyor
işte ben de diyorum ki, şimdi ben motorun ruhsatını temmuzda alsam, benden ocak parasını da isteyecekler mi yoksa sadece temmuzumu vercemtitanxxx adlı üyeden alıntı
Ben Karar Veremedİm Kanunİ Racer 200 MÜ Yoksa Zealsun Mu Hangİsİ Karar Veremedİm Ama Çİft Sİlİndİr Daha İyİ Olur Bence Teksİlİndİrİn Motoru Cabuk Bİtmezmİ ArkadaŞlar Kanunİ Kullananlar Anlatin Bana Bİraz Şu Durumu Sİlİndİr
arkadaşlar bu 2 motorda teksilindir biz bunu alıp da her ay tamir yaptırmayalım tek silindir yüzünden bu motorun ömrünü yemesin
bwm 600 motor lar bile tek silindir olayın silindirin sayısıyla ilgisi yok
bende 17 agustos 1989 da dogdum... malesef seneye agustosta gırebılırsın .. ben bu agustosta gırecem cok az kaldı..yussy adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
bildiğim kadarı ile ikinci taksiti ödüyorsun sadece ama yinede sormanda fayda var bence...
şimdi dostum birde şu açıdan düşün çift silindir bir motor mu yoksa tek silindir motor mu daha masraflıdır ?? yani sen motoru yedikten sonra tek veya çift olmasının bir avantajı olmuyor bilesinBLOODMN adlı üyeden alıntı
ugur_44 adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
sevgili Racer kullanıcılar benim zincir çok sık gevşiyo acaba paso tek tekere kalkıyorum diyemi varmı böle sorunu olan yoksa adam gibi gidenlerde sorun olmuyomu..
kardeşler kanuni racera zam geldi diye bi haber aldım arkadaştan doğrumu acaba bileniniz varmı??
[I]KONTROL EDEBİLDİĞİN GÜÇ HER ZAMAN GÜLDÜRÜR, KONTROL EDEMEDİĞİN GÜÇ ELBET BİR GÜN ÖLDÜRÜR. ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR MOTOSİKLETE BİNİN, MUTLU OLURSUNUZ İNANIN...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)