son hız kaç gidiyor bu motorlar
Arkdaşlar Ben Ilk Motor Alcam Ve Hiç Bilgim Yok Bana Yardim Edin Kararsiz Kaldim Racer200 Nasil Güzelmi
120 Rahat Basiyor
ARKADAŞLAR MSN ugur_msx@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum
dostum sen forumu iyice okumadın sanırım bi incele istersen kanuni nin şirket olarak ne kadar karaktersiz olduğunu daha iyi anlıcaksın allah tan bayi ve servis iyi firmalar denk geldi yoksa çoktan başıma iş almıştım kesin birilerini döverdim....
valla 120 den yukarı çıkmıyor abicim...cycle27 adlı üyeden alıntı
ahmet_ulusoy adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
SEVGiLi ARKADAşLAR. BU GüN çOK MUTLUYUM. cüNKü MOTORUM GELDiiiiiiiiiii. BöYLE GICIR GICIR DURUYOR. AMA DAHA BiNEMEDiM. iş çIKIşI TANIşACAğIM PRENSESiMLE.
bloodmn kerdeş hayırlı olsun motorun artık resmini videosunu çekersin
abi bu makine için 120 az deilmi ya?_?
CBR 600F Honda,
hayırlı olsun bloodmn kerdeş motorun
valla bizde az diyoruz ama hakketten az yani
hadi hayırlı olsun yeni motor un allah kazasız belasız binmek nasip etsin bu arada profilinide güncelle artıkPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
BLOODMN adlı üyeden alıntı
neye göre güzel kardeşim.. bole yazmıssın ama hangı ozellıgı ıyı zealsundanhakemalper adlı üyeden alıntı
aynı sorum sanada nıceman..NicemaN adlı üyeden alıntı
zealsunda 10.000 deviri başınca görürsün kaliteyi::
Debriyajı kaçırma::...
SAĞOL DOSTUM İNSANIN SİZLER GİBİ DOSTLARI OLMASI MUTLULUK VERİYORugur_44 adlı üyeden alıntı
SEVGİLİ İDOLÜM SEN DE SAĞOL. PROFİL GÜNCELLEME İŞİNİ DE BİR ARA HALLEDERİZ, AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM BU MOTOR TAM BİR CANAVAR. ŞİMDİ PRENSESTEN CANAVAR OLURMU DEMEYİN... BENCE OLUR.NicemaN adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
racer cilere kazasız sürüşler diiliyorum hepinize tek teker onu rolarak görüşmek üzere diyorum
ArkadaŞlar Bende Racer Kullanicisiyim Aranizda DeĞİŞİk Eksoz Uygulamasi Yapan Varmi
arkadaşlar bende eksozları sorcaktım bi care buldumuzmu ses için beni sesi tatmin etmiyor..
ermac kardeş demek zealsununda var ..10000 yatınmı ne oldu 10000 yapınca....çok merak ettim..
neber
arkadaşmda var yüksek devir yapınca devir kesici devreye girmedi yada öle bişey yyok sübab yerinden çıktı ..kısaca eline aldı motoru...alıcaksan al tabi sana engel olmuyım
bu arada eksoz modifiyesi 40 milyona içini boşaltıyolar ama nasıl bir ses çıkar bilmiyorum facia da oalbilir yani...başka bilghisi olan varsa sölesin
slwer o işi çok güzel yapıo bi inşaat demiri egsozdan içeri bi koyuyo gürül gürül ses çıkıo motordan
ermac adlı üyeden alıntı
İlk motorum ve sonunda RACE 200 e karar verdim. İnsallah pazartesi elimde olacak. İnsallah niceman kadar sanssız olmam. Almaya karar vermemin en buyuk nedeni parcalarının ucuz olması ve üreticinin (niceman de goruldugu gibi) malının arkasında durması.
herkese selamlar...
baba ben inşaat demiriyle dövücem o zaman belki ses düzelir titancı damgası yemekten kurtuluruz:
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)