abi güle güle kullan derimNicemaN adlı üyeden alıntı
abi güle güle kullan derimNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
bende sana yaylalar yaylalar derim
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
akşam ben sana sorarım yaylalarıNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
nurullah
istikamet sağın dağıl marş marş
sen sus sen susta gözlerin konuşsunlocco adlı üyeden alıntı
bak ne dicem sen akşamları yaz yok morelim bozuluo seni görünce
Acımadıki, acımadıki
bencede zealsun dan daha iyi motor ama dediğim gibi işte kanuni arkasında iyi durmuyor sorun orada...
hakemalper adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu motorun yakiti hakkinda bilgi verirmisiniz ben senelerdir arabalarda yakıt almaktan gına gelmiş biri olarak hic değilse yazin hem gezip hemde az sarfiyat icin motor almayi dusunuyorum zealsun zs 200 ve kanuni racer arasinda takıldım performans tabiki onemli ama yakıt da benim icin onemli bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim ...
saygılar ..
Arkdaşlar bu motoru bayiden aldıktan sonra kullanmaya başlamadan yapılması gereke ilk bakımları nelerdir acaba, alır almaz servise mi gidiyoruz...
0 Rh +
herkesin motoru geldi mi ya, benden başka RACER bekleyen yokmuuuuu
yerinde olsam ilk olarak servis e gider fren debriyaj vs vs gibi ayarları gözden geçirtirim ilk bakım zaten ücretsiz olarak yapılıyor orda usta bilir nereleri kontrol edeceğini...
valla 90 -100 arası yakıyor tabi 80 km yi aşmazsan yok ben basarım diyorsan bir depo ile 350 km gidersen şanslısınairforcetr adlı üyeden alıntı
deveagle adlı üyeden alıntı
Dostum bende bekliyorum az evel telefonla görüştüm bu hafta sonuna kadar gelecek dedi kesin diye bir cümlede kurdu hadi bakalım diyer renkleri varmış fakat repsel yokmuş elinde bostancıdaki servis y***r ticaret
BLOODMN adlı üyeden alıntı
Aşkım Sadece Motorum
çağlayandaki bayi de o renk geçen hafta içi vardı ama ben kırmızı beyazını beğenmiştim
taklitlerden sakınınız
polo34 adlı üyeden alıntı
bana da hafta sonu gelecek dediler. keşke cuma falan gelse de üç gün tatilde şöyle bir haşır neşir olsak, motorla birbirimizi iyice tanısak, hevesimizi alsak. Ne zamandır umsuluk olmuş durumdayızpiriyatel adlı üyeden alıntı
Valla ben de kırmızı beyaz istedim. Niceman bize boşuna mı idol oldu.polo34 adlı üyeden alıntı
eyvallah
eee idol olmak kolay değilNicemaN adlı üyeden alıntı
hayırlısı ile motorlarınızı alında şöyle bi turlayalım kanuni racer turu atalım sağda solda tabi ehliyetlerinizide mutlaka alın
EHLIYET işine dikkat etmek lazım. ilk yakalanışta kabahatler kanununa göre 600 YTL paza cezası kesilir. eğer kesilen para cezasına itiraz etmez isen aynı kanunun 17/6 maddesi gereğince 4/3 ü tahsil edilir. yani 450 YTL bayılırız. tabiki bu ilk yakalanışta. ikincide ceza iki katına çıkar üçüncüde üç katına çıkar. yani ehliyetin parasını neredeyse ilk cezada ödemek zorunda kalırız. tabiki bu racerimizin ruhsatı bizim üzerimize kayıtlıysa. yok değilse bir de onun için ruhsat sahibine ceza yazılır ki böylece ehliyetin parası fazlasıyla çıkmış olur. onun içindir ki arkadaşlar mutlaka trafiğe ehliyetli çıkalım. ehliyetimiz yok ise çıkmayalım. tabi bu yazdıklarım çevresindekileri düşünmeyip cebini düşünenler için.NicemaN adlı üyeden alıntı
kardeş honda kadar olmaz ama allah kaza bela vermeden (güle güle)kullanmayı nasip etsin.kanuni çok iyi bir marka aslında çin malları gibi servisin de okadar sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.servisi ve yedek parça sorunun olmaz hiç değilse benim de bir mondialım var şimdilik bir şeylerini görmedik.ancak ilk fırsatta bir kanuni racer almayıda düşünmüyor değilim.
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)