ewt ondanda lazım haklısın iiyice pancar motoru olurum o zaman arkayada romörk domates falan satarım son hızda saatte 50 km olur herhalde
ewt ondanda lazım haklısın iiyice pancar motoru olurum o zaman arkayada romörk domates falan satarım son hızda saatte 50 km olur herhalde
Debriyajı kaçırma::...
Arkadaşlar bu motorun plaka+ruhsat işlemlerini biz kendimiz halletmek istersek ne kadar mal oluyor bilen ya da yaptıran varsa yazabilir mi acaba, bayi biz yaptırırız ama 150 Ytl olur diyor...Baska marka motora sahip olan bazı arkdaslar 80 Ytl aldık falan diyolar...
airforcetr arkadasım bunu daha öncede yazmıştık adamlar dogru söylü 150 ytl gidiyor istersen sana sayayım 20 ylt sigorta 30 ytl söförler cemiyeti 55 ytl trafik 30 ytl mtv 10 ytl plaka saçı toplam 145 ytl 5 ytlde ıvır zıvır işte
bende onu anlamaya calısıyorum bunlara neden race dıyolar
e nolcak race diyip satıolar bizde alıos ahh kafam ahhhh
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
arkadasın pısman oldugun sey ne? kanuniyle ilgili bir problemmı yasadın yoksa race dıye aldın onamı pısman oldun
pişman olduğum şey arkasında kanuni olan bi ürün almış olmam yoksa bi kaç saat önce cbr600 e bindim hiçte pişman olucağım bir motor diil hani
CUSTAV adlı üyeden alıntı
NicemaN;belkide sınıfının en iyisi o makina,seni nasıl pişman etsinki?
FUSUR-35
sınıfının en ıyısı dıosun ama ben anlamadım zealsunla kıyaslıyorum frenler bırı tambur dıerı dısk.. lastıkler zealsunun yarısı kadar, motorda aynen ole.. fıyatıda daha uygun nasıl sınıfının en ıyısı oluyor bu kanuni
Dostum ben cbr 600 den bahsediyorummm.CUSTAV adlı üyeden alıntı
FUSUR-35
ben racer ı biraz kullandım arka fren kampana o biraz kötü olmuş bide lastikler ince ayrıca motorun adı racer ama tarzı racing diil onu da hemen belirtiym ayrıca motor hava soğutmalı ben hiç hava soğutmali racing görmedim
arkadaşlar buda benim racerım...http://
hayırlı olsun dostum en kısa zamanda görüşelim artık herkes alsında bi racer ları
only_wolf17 adlı üyeden alıntı
hele sukur bi repsel rengi internette görebildik only_wolf17 hayırlı olsun
Aşkım Sadece Motorum
daha öncede dedim repsol rengi güzelde taklit olması can sıkıyor biraz
piriyatel adlı üyeden alıntı
tümer abi millet alıo racer ları sen satacaksın nası olcak
Acımadıki, acımadıki
ewet biraz taklit olmuş gerçekten ama repsel yakışıyor bence bu motora gerçi renkler ve zevkler tartışılmaz
Aşkım Sadece Motorum
hyosun gt250R alıcam o olucak daha nolsun
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)