Kardeş Izmir'de nerde adresiniz tam olarak tarif etsen yada yazılı adres varsen bende alıcam insallah bir görüşüp, bir çayını içerdik.En kısa sürede cevabını bekliyorum kolay gelsin...SİNYOR adlı üyeden alıntı
Kardeş Izmir'de nerde adresiniz tam olarak tarif etsen yada yazılı adres varsen bende alıcam insallah bir görüşüp, bir çayını içerdik.En kısa sürede cevabını bekliyorum kolay gelsin...SİNYOR adlı üyeden alıntı
ooldu bak gözlerimde doldu gel bende sana arızalı bi ürün satıp arkasında durmiim sende idare et ?? bu nasıl bir mantıktır yahu sattığın ürünlerden biri arızalı olsaydı ne dicektin müşterine idare etmi diceksin ??
dostum ben o ürünü daha fuar a getirirlerken gördüm tek farkı rengi dediğin gibi olay tamamen görüntüden ibaretSİNYOR adlı üyeden alıntı
thundersss adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
İmkan olsaydı daha çok fotoğraf çekecektim ama olmadı bence bu fiyata görüntü olarak alınabilecek en güzel makine tekniğini sen daha iyi bilirsin elbette cbr 125 tende iri görünüyor bunuda eklemeliyim...NicemaN adlı üyeden alıntı
biz görüntü kısmını geçtik dostum ben 2500 km bakımını yaptırcam bu hafta sonu anlıcan bayağı km yaptık aldığımdan beri
thundersss adlı üyeden alıntı
yaw arkadaşlar bayiden cok rahat 140'la gidersin diyolar, siz 120'yi geçememişsiniz. ben 151RS scooterımla zaten 120yle geziyorum, niye gidip bunu alayım şimdi?
motoru yakından gördüm inceledim, repsolü çok güzel görünüyor. ama yavaş motormuş...
biraz daha kasıp tiger mı alsam....
niceman arkadaşım sağolasın, sayende baya tecrübe edindik....
bu motorlar (racer 200) çinden geliyormuş tigerlar daha bi farklıymış daha çinden uzak olanıymış; bayinin yabancısıyım... çinlilere bulaşmadan bi motor almaya çalışıyorum da...
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
Arkadaşlar bu motorun bayilerde fiyat farkı olduğunu söylüyorlar özellikle İstanbul tarafında daha ucuza bulabileceğimi falan...Yalnız ben İzmir'de yaşıyorum Kanuni'nin kendi sitesinde 3397 fiyat yazıyor yarın piyasaya cıkıp bayileri bir dolaşıcam yanlız pazarlık yapmak istersem ben adamlara enson ne kadar yapmaları için ısrar etmemi önerirsiniz.Birde satmadan önce önce Seyhan 125T kullanıyordum ve bana servis bakımları dışında o yolu göstermedi hiç.Bu motorda merak ettiğim birşey şu arka amortisör için mono holozonik ve ateşleme için sadece CDI diyor benim Seyhanda arkda çift amortisör vardı ve ateşeleme için elektronik CDI yazıyordu bu mono holozonik ve sadece CDI ne demek acaba ayrıntılı açıklayabilirmisiniz acaba...Saygılar...
istanbul adlı üyeden alıntı
Ya arkadasım sen scoterla bu motorları bir mi tutuyon allah ını seversen.biz denedik suratları.ben önden 90 la gidiyorum scoter arkadan 110 ala geliyo.ama ben önden gidiyorum.yaaaa fark burda işteee
yahu tiger mühendislik hatası be kick start ı olmayan bi makina akü bittimi kaldın yolda öylece haberin olsun ayrıca evet bu motor çin ama motor ve şanzuman kısmı çin diil onu belirtiim suzuki nin eski bir modelinde olan motor kullanılıyor ha scooter ile hız kıyaslaması yaparsan evet yavaş kalabiliyor en azından bir burgman ile kıyaslarsan öyle ama süratlenmesi ve kullanımı zevkli eh tabi görüntüsüde
istanbul adlı üyeden alıntı
Bilen yok mu abiler...airforcetr adlı üyeden alıntı
mono süspansiyon racing tipi motorlarda olur yani tek yaylı ortada olur az gözükür yani lastik kabak gibi ortaya çıkar durum bu bu arada 1800 km deyim bakıma verdim ama alet 120 zor geçiyo anlamadım
Debriyajı kaçırma::...
valla ben basıcak yol bulamadım doğru dürüst ya bi araba kesti hızımı ya da yol bitti bi türlü basamadım inşallah sapanca gezisinde bi hız denemesi yapıcam
ermac adlı üyeden alıntı
ewt bende yol varda alet bayılıyo gerçi motor açıldı tek tekere kalkıyo 1 viteste hiç kavratma yapmadan sadece gaz vererek bide direksiyonu indiren varmı varsa bi anlatsın nasıl oluyo dönüş zorlaşıyomu nedir ne değildir..
onu bizim gopreis yapmıştı gayet de güzel duruyor hani ama nasıl yaptı bilmiyorum benim motor bazen tek teker yapıcak oluo ama debriyaj ında bi sorun var cumartesi sökünce anlayacağım ne olduğunu 2500 bakımı ile birlikte kendine gelince dooru sapanca
ermac adlı üyeden alıntı
yaw bende servise verdim şimdi usta bi yönetem buldu indirmek için direksiyonu ama soruyım dedim herkes başka bi yerden sökmek lazım diyo anlamadım..yanlız benim tek teker yapma çalışmalarım sırasında debriyaj teli gevşedi şimdi bakımda sıkarlar bakalım ne olacak....
yap bakalım sapanca kaç görüceeksin merak ediyorum
sen bi dene bakalım düşük gidon nasıl olucak bende sapanca yolunda basiim bi kaç yapıcak görelim
ermac adlı üyeden alıntı
yok artık bunla tek teker felen uğaşmayın.tek teker derken tekersiz kalmayın aman allah korusunda.siz şansınızı pekzorlamayın bence. çinliler ne bilir tek teker onlar sadece yokuş aşağı çeker.
yaw arkadaslar ben recer 200 alcmda bu motor ayaklamı yanı pedallamı yoksa dugmeylemı yanı elektiriklemı calıstırılıyor kullanm kılavuzndan hıcbsey anlamadım yardımcı olursanız cok sevınırm
hakemalper arkadasım her ikisiylede calısıyor hem marş hemde pedal bence sen iyi oku klavuzu cünkü yazıyo orada
evet arkadaşlar bugün bende repsol rengini teslim aldım
motor güzel dışarda bütün millet etrafımı çevirdi yahu..
ewt yaa herkezin dikkatini çekiyo çok güzel bi motor
size bişi sorucam siz rodajı geçmeden önce nasıl gidiyodunuz yani devir vites deiştirme hız en fazla bi anlatı verinde bizde ona göre gidelim
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)