doğru diyossun zaten millette para yok olsa kim kanuni alır ama avantajı çok benimkinin açılmış motor 130 km görmüş 2 kere sağlam düşülmüş say say bitmez
doğru diyossun zaten millette para yok olsa kim kanuni alır ama avantajı çok benimkinin açılmış motor 130 km görmüş 2 kere sağlam düşülmüş say say bitmez
Debriyajı kaçırma::...
benimki hiç düşmedi kaç para eder
ermac adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
NicemaN KARDEŞ BİZDE MORALİMİZİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ, DAHA MOTORA BİNMEDEN KANUNİYE DÜŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM. İNŞALLAH MOTOR GELİR VE SONUCUNDA NELER OLACAK BERABERCE BAKARIZ.NicemaN adlı üyeden alıntı
ya dostum moralini bozmak istemiyorum tabikide ama bende görücez demiştim açıkcası gördüm
BLOODMN adlı üyeden alıntı
bende benim aldığım yerle konuştum niye gelmiyo diye.. ya sorma rezil olduk millete dediler ..bazıları paralarını geri istiyomuş
beyler müjdemi verin biraz önce kuralkan ın fabrikasına gittim (sentim'e) e hepsi aynı yerde haliyle kapının önünde 3-5 tır bekliyor ve ön avluda aşağı yukarı 200 250 adet kanuni bekliyor sevkiyat için haberiniz olsun motorlar geldi Çin den
selam millet.ben d3li_styla kemal.bende de var o makinadan yani kanuni racer 200 cc.ya ben dün bi degişiklik yaptım motor da .arka dişliyi küçülttüm.motorda acayip bi hızlan ma var
dostum sen şu değiştirdiğin dişli olayını bi anlatıver ne dişlisi taktın ölçüleri ne kaça maloldu hız kaça yükseldi falan bilmek ister şimdi herkes...
d3li_styla adlı üyeden alıntı
ya motor cok güzel benim hosuma gidiyo.ama eksik bi yanı var bana göre eksozlardan ses cıkmıyo:(:(:( neyse şimdilik yeter bana.arka dişli diyodum deil mi ben.1 2 3 viteslerde motor acayip sünüyo.hosuma gitti.ama rampada biraz hız düştü..o kadar da olur.
motor önce düz yolda 115 falan diyodu şimdi 140 145 falan gidiyo saten 160 gösterge.ben 46 dişli vardı kırklık dişli taktım.maliyet bana göre ucuz sadece tornacıyo 5 ytl verdim takma sökme parazız :D:D:d cünkü kendimiz yaptıkk.
peki kaç km gittin yeni dişli ile uzun süre dayanacakmı sence ?? birde malzeme kalitesi önemli tabi tornacı oturup dandik bi malzemeden yapmadı di mi ??
d3li_styla adlı üyeden alıntı
daha dün bir bu gün iki.ama tornacı sadece ayar verdi dişliye.dişli vardı.honda titan dişlisi.
ya arkadaslar bende motor alacam karar veremedım ramzey ve kanunı arasında kaldım racer 200 alacam aynısı ramzeydede var arkadaslar bana bır bılgı verın lutfen sızlerden haber beklıyorum Dogru_Ibo@hotmail.com maıl adresımmm
turk_genci20 arkadasım hangisi hosuna gidiyorsa onu al derim ben racer 200 kullanıcısıyım
geldi dedik ya yarın dağıtıyorlar motor ları haberiniz olsun
only_wolf17 adlı üyeden alıntı
yaw bu dişli olayı ne tornacı mornacı uğraşamam ben satılmazmı bu bi yerde kardeş bide hiçmi dez avantajı yok yokuşta yavaşlaması dışında benim alet 130 km de tık diye kalıyo yaa
valla arkadaş honda nın dişlisini kullanmış ama bi tornacı da ufak tefek traş yaptırmak gerekiyormuş detayları bi öğrenelimde bende denemek istiyorum olmadı aynısından yaptırıp yollasa bize bi deniyelim hani ne değişecek motorda
ermac adlı üyeden alıntı
walla bende merak ettim ama 145 km den bassediyo
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)