ben fabrika nın genel müdürü ile dahi görüştüm sen bi forumu oku derim dostum adamların ilgi ve alaka anlayışını bi tanı öğren sana şunu söyleyebilirim bu yetkili herkimse bence yalan söylüyor adamların bişi yaptıkları yok tamamen hava civa dan ibaret benim arızalı motorumu bile ancak gidip fuar daki çadırda bağırıp çağırdıktan sonra utanma pazarına sürülünce yaptılar anlıcan ancak yaptıklarına inanırım söylediklerine o kadarda güvenme yine sana tavsiyem baştan aşağı forumu bi incele istersen belki daha iyi anlaşılır kanuni nin nasıl bi firma olduğu... ayrıca tesislerinde bir çok firma barındırıyor dudullu daki ve bütün firmaları aynı karaktere sahip yüzyüze gelince evet ok de sonra kaybol ortadan mantık bu kanuni de ne yazık ki ... kawasaki ile de üretim falan yapmazlar emin ol kawasaki kendini kanuni ile tr de rezil etmeyi düşünmez bile...
http://www.chinamotorcycle.cn/produc...nfo.asp?id=192tlgzl adlı üyeden alıntı
şu motor a bi bak istersen kanuni racer a benziyormu benzemiyormu ??
artçı koltuğu ve egzos haricinde tüm parçalar birebir aynı yani anlıcanız kanuni ben motor üretiyorum dediği parçaları getirip montaj yapmasıdır tr de üretilen bir şeyin parçası mutlaka olur ama bunlarınki yok piyasada çünki hala gemi ile geliyor ürünler...