arkadaslar bende racer 200 almayı düşünüyorum tavsiye ediyormusunuz?
arkadaslar bende racer 200 almayı düşünüyorum tavsiye ediyormusunuz?
bence al kardeşím burda çok tutuluyo kimsede şíkayetçi deil allah nasip kısmet ederse bende alıcam
arkadaşlar bende düşünüyorumracer 200 ü ama daha once hıç motor kullanmadım ne dersınız bu motorla kendımı gelıstırebılırmıyım yada bu motor baslangıç için çokmu ıyı ne dersınız
Deneyimli arkadaşların sözlerini dinlersek başlangıç için uygun bir motor.
Khutuck adlı üyeden alıntı
saolasın kardesım eyvalla
a::r::c tebrik ederiz 20.000 inci üyemizsiniz
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
sewındım buna kardeşim
Bendede racer var..
500 km geldi ama arkadaşlar bu motor 120 den fazla yapamazzz.
Titreşim 1000 km ye de gelse geçmez...Bu ip alttan eksantrik motorlar titreerr zaten .
Ama tipi ve 125 lik rakiplerine göre performansı güzellll..
Herkeze hayırlı olsun...
Yeni başlayan lar için ideAL bir motorrr..
beykozlu arkadaşım eğer konuyu takip etmiyosan sus daha gerideki sayfalarda yazıyodu bir arkadaşımız 130 yapmış sen hala konuşuyosun
dövseydin adamı bidegazkesmes adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
kardeşler son dagıtımlarda racer alan varmı.... acil cavap verin benim motosiklet daha gelmedi.
bende 130 gördüm arkadaşilar 1500km deyim titreşim inanılmaz azaldı haberini ola 1000 km den sonra yapıştırın gaza tanıyamazsınız aleti
Debriyajı kaçırma::...
bu motor titrer...Gazkesmez motoru bi kullandınmı hiçç bilmiyorum ama öle bilindiği göründüğü gibi degil ben 120 yaptım dahada yemedi inşallah ynılırım ilerde yapar 130 140...Motor daha açılmadı ama ufak ufak belli etmesi lazım..
Bide zincirleri problemli diyolar hiç bu konuda sıkıntı yaşayan varmı???
ses falan yapıyomu???
güzel sölemişsin cbr 125 mobilet kadar boyu bosuu
Yazık hondacılara
yok sen bir şeyi karıştırmışsın benim akü problemi fabrikada çözüldü kablo çıkma olayı değil elektronik devrede bi yamukluk vardı kablo çıkma olayıda stop lar yanmıyordu onuda zaten servis halletti hemen ama kablo çıkma olayı gabrikadan geldikten sonra ortaya çıktı orda bayağı bi kurcalamışlardı motor u
gazkesmes adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
ya arkadaşlar kusura bakmayın biraz sert çıktım ama biraz haklıyım heralde neyse yaa boşver beykozlu özürdilerim kusura bakma
niceman artık motorla ilgili bir problemin kalmadığı için sevindim artık bol bol gezersin havalarda ısınıyo..
cbr1000rr merak etme biz hepimiz burda kardeşiz kimse kimseyi dövemez.
kanuni yeni bir motor daha çıkaracakmış race tipi aslı varmı beyler?
iki yıldan önce böyle bişi çıkaracaklarını hiç sanmıyorum en azından kanuni nin mantalitesine göre bu üründen sonuna kadar kazanıp ondan sonra yeni bi model çıkarırlar
mbeykozlu adlı üyeden alıntı
o 130 yada 140 yapan arkadasın göstergesi bozuk olmasın!!!
kango multix yamaha 125
valla benimki 120 diyip kalıyor bayır aşağıda olsa daha fazla gitmiyor bi red line uygulaması var bu aletlerde bildiğim kadarı ile 10 bin deviri geçse bile geri düşüp 10 bin de sabitleniyor....
yilmazelektrik adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)