yanlış yazdın bayram yazacaktın :D
az önce motoru sattım gitti 1850 ye ful ldepo verdik oda adamın şansı :D
zonguldaktan gece bindiler sabah aradılar buluştuk az önce noterden satışı verdim geldim pusuya yatıyorum uzun bi süre :D canlı bişey alana kadar bekleyeceğim
2000 den aşşağı vermeyecektim :D 150 tl o kadarda önemli değil onca zarardan sonra bu motorun bana uğursuz geldiğine inanmaya başladım artık her geçen gün binmemem için bişeyler oluyor :D ya bozuluyor ya bişeyler oluyor vs vs . millet o kadar alma binme dedi ahımı tuttu bilmiyorum ama içim rahat etsin diye istedikleri fiyata verdim
oh be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------
--------------------------------------------------------------------------------------------
emre eski aynaları vermedim adama onları sana kargolayabilirim ,dibine yapıştırıcı dökersen oynamazlar :D
arka stoplar var ama eski pembeleşmiş güneşten ,
o gösterge üst kapağı var ama camları kötü :D
işine yarayabilir göndereyim istiyorsan .
göstergenin km bölümü kırılmış senin ama sökseniz komple bu kapağa şöyle kalite bi ustaya cam kestirseniz :D belki olur ya kapak zaten 21 tl ama km saati çok pahalı bence onu tamir etmeye bak sen bantlayın plastik eritin :D gözükmez zaten alt tarafları :D vidalayıncada tutabilir.