Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
24 Nisan 2011, 08:49
toplamda
3 parça 235 tl.
ön sol grenaj ön cam , sol sinyal
gösterge kapağıda 21.75 felan bi parça sitesi var ordan almıştımya geçen ama malzeme çok dandik camı hemen çiziliyor plastik o yüzden kırıldı çabuk ,resimi görmedinmi tuzla buz olmuş :D ama güzel gözüküryor. telefon numarası vardı bakar yazarım buraya. sağ sinyalide alsam iyi olacak gittiğimde biri turuncu öbürü renksiz gibi olacak
Reklamlar
-
24 Nisan 2011, 12:29
yeşilyurtmotor
0216 389 20 10
-
24 Nisan 2011, 13:09
merhaba arkadaşlar.
vites takımını değiştirecem komple takımı alıcam ancak, daha önceleri
kuralkanın sitesinde buluyordum şimdi bulamıyorum fiyatını öğrenecektim.
bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
tşk.
-
24 Nisan 2011, 13:35
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar.
vites takımını değiştirecem komple takımı alıcam ancak, daha önceleri
kuralkanın sitesinde buluyordum şimdi bulamıyorum fiyatını öğrenecektim.
bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
tşk.
vites takımından kastın nedır???
vitesler iki grup dişli halındedir,
ve kuralkanda mevcut parcalar,
http://www.kuralkan.net/B2C/UrunKatalogu.aspx
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
24 Nisan 2011, 20:15
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
hiç kastım yok bilmiyorum belli dimi.
vitesler 1,2 ve boş çalışmıyor bende komple değiştirmek istiyorum o kadar.
-
24 Nisan 2011, 21:14
-
24 Nisan 2011, 21:24
Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı
dostum yanlış anladın sanırım hiç sinirli değilim aksine çok iyiyim, eğer bendeyse yanlış özür dilerim sadece kısa yazdım sanırım ondan bu şekilde anlaşıldı.
tekrar kusura bakmayın.
vitesler hariç herşey normal.
-
24 Nisan 2011, 22:29
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
dostum yanlış anladın sanırım hiç sinirli değilim aksine çok iyiyim, eğer bendeyse yanlış özür dilerim sadece kısa yazdım sanırım ondan bu şekilde anlaşıldı.
tekrar kusura bakmayın.
vitesler hariç herşey normal.
ne bileyim okuyunca sert anlaşıldı boşver :D
bak yeşilyurtmotor var :D sitesine gir oradan daha kolay ulaşıyorum :D liste fiyatlarıda aynı gibi :D resimli felan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 ----------
Serkan usta , motorun akü bitince ayak marşı ile çalışır demi ?
bastım çalıştı ama akü mü bitik sorunmu var anlamadım marş basmıyordu ışıklar yanmıyordu
ayak marşıyla çalıştırdım ama tekleme var ışıklandırmada titreme yapıyor
bu gün göstergeyi yeniden ışıklandırdım beyaz led felan taktım :D
denemek için indim akü çalışmıyordu
gösterge takılı olsada olmasada ışık motor çalıştıkca titriyordu motorun
ön far ışığı ,,, bu normal demi akü bittiği için ve akü hiç sarj olmadı.
hacı bu hafta nedir bu benim üstüme üstüme geliyor bu motor
-
25 Nisan 2011, 00:52
motorunun çalıştıktan sonra elektrık uretmemesı gıbı bı durum var sende,
yanı urettıgı elektrık ışıklandırmaya yetmemesı bi yana neredeyse ateşlemeye dahi yetmeyecek kıvamda az hemde,
sen önce akunu şarj ettır,
sonrasında motorun şark edip etmedıgını kontrol ettir,
__________________________________________________ _____________________________
Millet Motorunu Satarken yeni parcaları soker eskı takar
bende tam tersini yapıyorum
hem satıyorum hemde halen yapmak istedıklerıme devam ediyorum
İşte Yeni Aynalarım,,,
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
25 Nisan 2011, 11:53
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
motorunun çalıştıktan sonra elektrık uretmemesı gıbı bı durum var sende,
yanı urettıgı elektrık ışıklandırmaya yetmemesı bi yana neredeyse ateşlemeye dahi yetmeyecek kıvamda az hemde,
sen önce akunu şarj ettır,
sonrasında motorun şark edip etmedıgını kontrol ettir,
akünün yenisini alsak daha iyi değil mi ? sarj ettirelim bi olmazsa :D
aynaların süper olmuş motor çok genişlemiş gibi :D dışarı çok mu taştı acaba aynalar sağa sola değer mi ?
40 tl çok iyi bende şu motorun son kötü durumunu atlatayım alacam o aynalardanda
malzemesi nasıl dayananıklımı ?
birde katlıyorsunya serkan usta yalama olma olasılığı felan varmı onun sen anlarsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
gösterge kapağınıda sipariş verdim çok gerekli bişey göstergeler süper gözüküyor
,
parçaları tamamladım :D hadi hayırlısı
akü konusundada ustayı aradım sarj olayına felan bakacak
-
25 Nisan 2011, 19:53
akünün yenisini alsak daha iyi değil mi ? sarj ettirelim bi olmazsa :D
aynaların süper olmuş motor çok genişlemiş gibi :D dışarı çok mu taştı acaba aynalar sağa sola değer mi ?
40 tl çok iyi bende şu motorun son kötü durumunu atlatayım alacam o aynalardanda
malzemesi nasıl dayananıklımı ?
birde katlıyorsunya serkan usta yalama olma olasılığı felan varmı onun sen anlarsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
gösterge kapağınıda sipariş verdim çok gerekli bişey göstergeler süper gözüküyor
,
parçaları tamamladım :D hadi hayırlısı
akü konusundada ustayı aradım sarj olayına felan bakacak
RacerS aynaları ile aynı bence güzel olmamış fazla orjinalleri özellikle racerS ninkiler daha güzel dururdu aynı şekilde oda yanlara doru açıkya
MotorSiklet HayaTTır
-
25 Nisan 2011, 19:58
kanuni racer artık üretilmiyor sanırım diymi 0 bulamam
-
25 Nisan 2011, 22:42
artun17 adlı üyeden alıntı
kanuni racer artık üretilmiyor sanırım diymi 0 bulamam
bulursun
tıkla kanuni racer 200s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------
racerci57 adlı üyeden alıntı
RacerS aynaları ile aynı bence güzel olmamış fazla orjinalleri özellikle racerS ninkiler daha güzel dururdu aynı şekilde oda yanlara doru açıkya
alakası yok :D çok dışarda aynalar arka rahat gözüküyordur katlanabilmeside şekil :D aynaların sapları çok şekil canlı gördüm bu aynalardan orginalleri çok pahalı
-
26 Nisan 2011, 19:02
bulursun
tıkla kanuni racer 200s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------
alakası yok :D çok dışarda aynalar arka rahat gözüküyordur katlanabilmeside şekil :D aynaların sapları çok şekil canlı gördüm bu aynalardan orginalleri çok pahalı
Yanlışın var ozan abi racers aynalarıda rahatça kattlanabiliyo vede şekllil duruyo daha nice motorlarınkide katlanıyo aslında racerrs aynalarıda dışa doru açık ama güzel göstermiyo onu bi ayarlasalar bence harika olurmuş
MotorSiklet HayaTTır
-
26 Nisan 2011, 21:25
-
26 Nisan 2011, 22:51
racer s in aynaları katlanmıor ayarını her seferinde bozacaksan ve ona katlanma diyorsan değil :D dibinden katlanır ayna :D
hayırlıs bakalım inş iyi olur senin için :D üst kapak var bende eski yollarım sana ,
bu arada akü bitmemiş benim sigorta patlamış :D kabloları birbirine değdirmişim :D
üst kapakta geldi sol grenaj kaldı bi oda gelince motor tamam .
-
26 Nisan 2011, 23:08
racer s in aynaları katlanmıor
ayarını her seferinde bozacaksan ve ona katlanma diyorsan değil :D dibinden katlanır ayna :D
hayırlıs bakalım inş iyi olur senin için :D üst kapak var bende eski yollarım sana ,
bu arada akü bitmemiş benim sigorta patlamış :D kabloları birbirine değdirmişim :D
üst kapakta geldi sol grenaj kaldı bi oda gelince motor tamam .
abi onu ayarlarız arkadaş motoru bi muaynden geçirsin ben geçiricem dedi acaba garenaj işi muayne ile alakalı mı ?
MotorSiklet HayaTTır
-
27 Nisan 2011, 00:44
abi onu ayarlarız arkadaş motoru bi muaynden geçirsin ben geçiricem dedi acaba garenaj işi muayne ile alakalı mı ?
zannetmiyorum , naked yapanlar war bunu
-
27 Nisan 2011, 09:35
Günaydın ,
Serkan usta merhaba şimdi bu göstergenin içine led taktım 4 tane evde süper yanıyordu :D motora takınca az sönük yandı neyse onada kabul arka frene felan basınca söner gibi soluyor . deli oldum gititm eve söktüm eski ampulunu takam dedim oda patlamış :D taktım bişeyler ama hiç istediğim gibi olmadı sorun şu .
senin bu şerit ledlerde böyle bi sorun varmı yoksa benim motorda elektriksel bi arızamı var ? şerit ledler kaç volt emiyor ?
akü bitmemiş dün baktı usta sigorta patlamış kablolar birbirine değmiş sanırım :D
birde bu kontak anahtarının girdiği yerdeki üst kapak varya :D onu kaybettim nerden bulurum akıl ver gözünü seveyim :D
-
27 Nisan 2011, 20:19
kontak komple set oldugundan hıcbısıy uyacagını sanmam,
öyle üstü delik gezicen ))
hafif ışıklarda sonme olabılıyor bendede,
ama öyle çok belırgın değil.
ama sıkıntı olmaz takma kafana.
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler