hiç uğraşma direk kuzenine ver :D o fiyata imkansız satamazsın sıfırı 3400 tl ki bu bayi standart fiyat pazarlıkla daha düzlenir o :D tok satıcılık ayrı piyasası 2000 dir 2500 yazar beklersin :D ben motoru 2700 km de aldım temizlikse yıkayınca sıfır oluyor :D 2000 tl verdim :D herkes çok vermişin deyip durdu sen ultra yüksek yazmışsınsın ilanın varsa bakmadım :D hayırlısı takas yazdın mı ilana :D
abi senin bu motor racerların ürtildiği fabrikadan ayrı bir yerde felan mı üretildi sorması ayıp...yazdığına bakılırsa şunalrı anlıyorum
motorumun ben çalışma sesini duyamıyorum demişin ama biraz abartmışın bu motor 200cc +çift egzos en azından normal bi ses verir ybr 125 gibi hiç sesi çıkmamazlık yapmaz...
yani kızma bana belki ben yanılıyorumdur ama olayın asılı bu bizim boyabatta susturucuları çıkmamış racer vardı en azından rahat duyulabilecek sesi vardı
sahibinden.comda ilan gördüm senin motor bumu murat kardeş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6357135/detay?
MotorSiklet HayaTTır
Motorun Grenajları Söküldüğü Zaman Ruzgarı daha rahat yardıgından sürat 10,15 km yükselebiliyor...
Subap Ayarı Normalde Kolay Kolay Kaçacak Bi Ayar Değildir,
normal sartlarda 5 bınde yaptıranda oluyor 25 bınde yaptıranda,
fakat normalde motordan ınceden bi şıkırtı gelıyor ise subap ayarı istediği anlamına gelır,
subap ayarı 10 ila 20 arasında bi fıyatlara yapılıyor...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
e bu haftasonu sökelim bi ozaman çokmu kel duruyor ya lambanın etrafı felan :D haftasonu vaktim çok olacak grenajları komple söküp bi far ayarı felan yapıcam farın üstünde bi ayar düğmesi var ne işe yaradığını bilen var mı ? dün iyice farkettim far genel olarak yukarı bakıyor benim kısanın aydınlatan kısmı öndeki arabanın içine gidiyor uzunu yakınca binanın yukarılarıba bakıyor yola bakacağına bel yukarısına bakıyor :D bunları çözmem lazım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:28 ----------
serkan usta bide bu racer200s lerin aynaları sizinkilerden daha kısa sap olarak ama ilk aldığımda sol ayna en ufak bi sarsıntıda düşüyor ayağımı gösteriyordu geçen ay yeni aynaları taktımya :D bu soldaki yine düşüyor yukarı ayarlıyorum 3-5 km sonra aşşağıyı gösteriyor iyice yalama olacak oda , ben her 2 ayda bir ayna mı alacağım ? bunun sende uzun olanları yok mu ?sağlam zırt pırt açı değiştirmeyecek olanları ?
eski aynayı arkadan delsem vida felan var mı ? içinde sıkıştırılabilecek--- bi çözüm yolu üretemedim yapıştırsam mundar olacak ayrıca öyle bi kuvvetki ağır bi sarsıntıda kesin yön değiştiriyor
2-3 kişi bana grenajları söküpte gez dedi . Olmaz dedim Görüntüyü bozacak çünkü. Orjinal hali daha iyi.
Ayrıca şasi demiri yatay değil dikey.Biraz kaba durabilir. Ama hızı etkiliyormuş o ayrı mesele
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Aynayı Sana Dogru Cekerek Satt Yönunde Cevır Belkı Sıkıştırabılırsın,
evet aynanın ıcınce somun var ama onu sıkmak o kadar kolay degıl,
bu arada hyosung aynaları oluyor sanırım onlara,
ben onlardan alacağım bi parcacı var henuz gelmedı benım oraya,
gelınce alıcam,
75 lıra ayna takımı ama yarış motoru aynalarından ;)
senın aynanın donen dıbınden bı vıda atabılırsın ufak bişiy sadece sıkıstırsın diye...
farın arkasında iki adet ayar vıdası var,
biri aşağı kısımı içeri dışarı oynatır,
dieri üst kısımdakıde çapraz bakıyorsa onu ayarlar,
ve grenajlar sokulunce far üzerınde kalmaz faz grenajlara baglanıyor cunkı...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
o aynalardan alınca bi haberleşelim memnun kalırsan bende alırım olmazsa :D bu eskileri denek olarak kullanıcam :D vida atmasına atılırda arasında metel demir var foto çekerim sabitleyebilirsem süper olcak ama çadır felan koyuyorum üstüne rüzgar vurunca aynalar yön değiştiriyor kafayı yiyeceğim sonunda :D
işte eskı halındeki grenajsız durumu,
yanı sızın motorun grenajsız hali
bu arada ikinci resimdeki arka koltuk yerınde olan parça,
komple sac'dan olup satılıktır
sadece tutma demiri sökülüp onun vıda yerlerıne bu bağlanıyor cıvata ile o danar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29868289/detay
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
yazdıklarım doğru uzaydan veya başka bi gezegenden gelmedi tuzladaki kanuni fabrikasında üretildi ne yazmışsan doğru inanmak veya inanmamak sizin öz iradeniz ben bilemem...
ozan fiyat abartılı değil kardeşim işine gelen bakar alır veya almaz bi zorunluğum yok şok şükür herkesin malı kendine değerlidir sen sordun ben söyledim benden bu kadar kendine iyi bak iyi akşamlar ....
o sesi sebebi 2 zamanlı motorlardan o tın tın tın sesi çıkması çok normaldir,
ve çokta güzeldir aslında
ben o sesi bunlardan çıkandan daha çok seviyorum
ve bildiğim kadarı ile 150,160'ı vuruyorlar,
fakat ÇooooK fazla yaktıklarından sıkıntı Yaşatıyor DuyGusal Yönden
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
SENCE haskızmıyım abi sölesene bana
ben haklıyka haksıza her zaman cvp veririm
200 cc lik bi motorun çalışma sesimni duymama gibi bi lüksün yok öle deilmi burdaki tüm racercilere sor
ondan gerisi motorum 125 yapıo demişin rahat ona bişi dedim mi yapar çünkü 135 de yapar onlara inanırım sadece yanlış cümle kurumuşun ki bunu düzeltmek istedim sadece ybr 125 o kadar sessiz racerin sesi mutlaka çıkar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
hakısın ozan abi arkadaş bviraz sinirli heralde banada kızdı senin racerden ybr 125 gibimi ses çıkıo hiç duyulmuycak kadar çalıştığını duyamıycak gibi
MotorSiklet HayaTTır
serkan usta :D
http://img841.imageshack.us/img841/563/newphotos479.jpg
bu resimdeki motorun görünüşü süper :D yani şu grenaj olayını geç çok kötü duruyorda bu arka amortisör ü yükseltme olayı :D sökmedim ama sökeriz :D onun nasıl bir mekanizması var yükseltmek için ne yapıyorsun ?
şu an uzunca yazığ resım ekleyemem işim var fakat hem gerıdeki sayfalarda var hemde gece yükleme yaparım,
ve belkı işine yarayabilir...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...filtresi/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42625536/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42731824/detay
bak burada var...
elcik,
fıltre,,
ve başka ne istersen
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Serkan usta iyi geceler bi sorum olacak,Bu racerlarda ön tekerin 100'lük olması yakıt tüketimini çok etkilermi.
zaten 90... 100 pek etkı etmez,
sıkıntı yaratmaz yanı,
aşırı buyk olursa o zaman sıkıntı yaratacak duruma gelır...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)