tümer abi opet opet diosun daha bi numaranı göremedik bas biraz bassssNicemaN adlı üyeden alıntı
serko gençsin kanın kaynıo anladım seni ben anladımmm
abi sen kendi makinanı açta bırak onuda özgür açsın
tümer abi opet opet diosun daha bi numaranı göremedik bas biraz bassssNicemaN adlı üyeden alıntı
serko gençsin kanın kaynıo anladım seni ben anladımmm
abi sen kendi makinanı açta bırak onuda özgür açsın
Acımadıki, acımadıki
dedim ya sizin gibi gençleri bowling de görmek lazım die
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
çocuklarıda pistten alalımmı abiNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
yok sen kurbanların anahtarlarını topla garaj a çek
abi sizin garaja sığmaz bunların hepsiNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
sen topla anahtarları derdimiz koyacak yer olsun yeterki
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
istegin her yerde her firsatta anahtarını alırım ben kastamonudayım önce bir anlaşma imzalayacaz sonra yarış var mısın_? cevabını beklerim...serkoner adlı üyeden alıntı
hişşş sürat yasak yok öle yarış falan bis cici motorcuyus
niceman kardeş ne oldu motorla ilgili sorunlar devam ediyormu yoksa düzeldimi bu aralar yazmadında ondan sordum
valla hocam en son stop lar çalışmıodu bugün servis e götürdüm yaptılar bi de o boş lamba yerleri vardı ya oraya da lamba takıp sinyale bağladık süper oldu çift ışık yanıp sönüo fren e bastığında arkada 4 lamba yanıp sönüo bence sende öyle yaptır bu arada sorun tesisatmış servis teki ustam iyi çok şükür adam buldu takılmamış bi kablo vardı oturdum güldüm ya daha ne diim fabrika da ya takmadılar ya da kendiliğinden çıktı bu aralar biraz basamıyor 110 dan yukarı çıkamadım ama sanırım benzin den kaynaklanıyor bu arada ben 98 kurşunsuz opet kullanıyorum başka marka kullanan vs varsa söyleyin bi benzin testi yapmış oluruz...
titanxxx adlı üyeden alıntı
valla iyi yapmışın güzel olmustur lambalar aceba senmi cıkmadın 110 dan yukarı yani senmi basmadın motormu gitmedi
yok yaa motor basmıyor en fazla 9 bin devirde kaldı çok yavaş ilerliyordu anlayamadım ama sanırım benzin den kaynaklanıyor 95 kurşunsuz denicem bitmek üzere zaten depo...
titanxxx adlı üyeden alıntı
bilgilerin icin sagol kardeş
Kanuni Trex 150 scooter almayı düşünüyorum .
Kullanan var mı ? Arızası çok mu ?
Lütfen cevap verin !
ybr 125 alırım anahtarını plakamı ezberlersin ancak haberin ola
Debriyajı kaçırma::...
Bende yeni aldım sayılır...Fakat 100 km den sonra acayip titreşim var..
Onun dışında vites göstergesi bende de gidip geliyo arada...
Ama alttan eksantrikli motorlarda titreşim normal sayılır...
Görüntü olarak ve sürüş olarak rahat ve güzel bir motor...
dostum km kaç şu an ??
mbeykozlu adlı üyeden alıntı
titreşim geçiyo 1200 deyim ben azaldı baya ve alet ii açılıyo sabret 1000km ye kadar fazla zorlama
Debriyajı kaçırma::...
benimki 1800 oldu 100 ü geçince hafif bi titreşim hala var ama ilk aldığım zamanki gibi kemiklerimi birbirine geçirmiyor bu arada beyler ben 98 oktan benzin kullandığım zaman daha az ses çıkıyor motordan ama 95 oktanda daha gürültülü çalışıyor bu ikisi arasındaki teknik farkı bi anlamamız lazım ne zararı olur yada ne karımız olur diye ama 95 ile ses daha güzel çıkıyor
niceman galiba makinadaki arızalar giderildi bu aralar bahsetmedin arızasından umarım düzelmiştir anlattıklarına göre cok cektirdi bu makina sana
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)