http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32681303/detay
arkadaşlar 2007 yanı bu motorda balansor varmı yada tıtreşim olayı varmı sız bılırsınız nede olsa kunınıcısınz yardımcı olursanız sevınecek bır uyeyim almayı planlıyorumdsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32681303/detay
arkadaşlar 2007 yanı bu motorda balansor varmı yada tıtreşim olayı varmı sız bılırsınız nede olsa kunınıcısınz yardımcı olursanız sevınecek bır uyeyim almayı planlıyorumdsa
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet var,
Racerlarda Balansor vardır,
Fakat Vıbrasyon Hiç Yok Denemez.
Yinede Sıkıntı Yaratacak Kadar Değil...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza 2.el racer200 alarak katılmış bulunmaktayım 6000 Km'de aldım motoru .Gayet temiz duruyor . İnsallah sorun cıkarmaz bakalım Bi sorum olacak bu motora egzoz nasıl olur,sesini ne kadar etkiler ? deneyen arkadaşlar var mı?
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
selam arkadaşlar ve büyük dahi serkan uzun bi aradan sonra tekrar döndüm ama malesef racer 200 mü sattım inşallah yine alırım herkese iyi gecelerr
aşıksan vur saza mt'cuysan bas gaza ..:queen:
Dostum Aramıza Hoş Geldın,
Sesi etkılıyor evet,
taktıgın egzosun ucu daha fazla acık olacagından ses daha kalın cıkacaktır,
ilk zamanlar cok hosuna gıdecek fakat aradan zaman gecınce hele bırde yazın gece cok dolaşınca anlayacaksın cok kafa ütülediğini.
Hayırlı Olsun Motorun,
Unutma Sen Üzmezsen oda seni üzmeyecektır.
dostum hoş geldın sende aramıza,
önemli olan racer veya herhangı bır kanunı olması değil,
önemlı olan motor sevdası ve dostluk kurulması,
kımse burada bırılerınden cıkar göz etmek için durmuyor.
zaten olamazda biri ığdırdan dieri edirneden kişiler ile yazısıyoruz.
Hayırlı Forumlar Herkese...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
kaca aldın kardeş ben 2007 25000 kılometrede bı motora baktım 2000 tl dedım almadım pahalı geldı sen kaca aldın
f5 hosuna gıdıyorsa bıraz daha para yapıp cbr almasılın,
F5 dediğin motordan şuanda benım elımın altında var,
yanı sevdıgım bı kardeşimde var,
ve motor toplamakla bitmedi,
halen oyle bır vıbrasyon varkı 100 km yol gidince g.ötü hissedemiyorsun...
yınede karar her daim senın.
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Orası Evet Herkes Onu Dio :S
Yaw Simdi Kanuni Alırsam Seninki Gibi Yapmak lazım Hiç Olmadı Zealsun Var Onunki Daha Stil olarak Daha iyi offf kafam Allak Bullak En Sonunda Gitcem Schooter alcam :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
bence sen mobılet al,
kanuni grenajı tak,
honda yaz,
soranlara zealsun dersin
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
acayip bir yorum olmuş ne yaptın sen yav racer benimde aklımda son zamanlarda arkadaşta var amortisörü patlamış 110 tl çekmişler neden bu kadar pahalı acaba parcalar sizin oralarda nasıl beylerrr fiyatları bu parcaların burası konya kanuni burda dahamı pahalı yoksa
slm serkan abi sana bişe tanışaçam motoru sol tarafına düşürtüm sol taraf grenajın sinyal olan bölümü kırıldı birazda cizik var tami aynamda kırıldı ayna buldum ama grenaj bulamıyorum bayii fabrikada yok diyo nasıl bulabilirim sen bilirsin bu arada motor 2010 s serisi kırmızı renk...
kardeşim cevrendeki tüm servıslerın telefonlarını bul ve ara,
ellerınde bazıan tek taraf kalabılıyor,
mesela ist genelınde grenaj yok,
ama eski seri RR modelınden sol taraf var LEVENT KANUNI SERVISINDE,
sende ara ve teker teker sor,
ben mavı racer'ı kuba motorun grenajları ıle topladım ve depoyada stıcer yapıstırık vernıkledım,
motoru sahıbı dahı tanıyamadı
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
tamam servisleri arayayım bakalım bulabilicemmi teşekkür ederim verdiğin bilgi için.hoşçakal...
Arkadaşlar bende bu motordan alacam 0 olarak sitede 3689 tl yazıyor ama serkan usta 4200-4500 demiş ruhsat falan extra masraflar bu kadar ediyor mu yoksa zam mı yedi?
aldıgınız motorun modelıne ve trafıge cıkıs taruhınede bakınız,
pıyasada halen 2007 ve 2008 modeller bulunuyor,
yılın 6 ila 10. ayınsan sonra sonrakı yılın modellerı gelır,
yanı fıyat eger düşük gelırse pıyasasından,
cok yatmıs motordur ve sıze uygun gelebılır,
fıyat oynamalarının sebebı budur...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
S.a arkadaşlar
serkan ön çamurluk sağ sol ön grenajlar sol sinyal aynalar ön disc toplam 370 tl tutuyor kadranın ordaki kablo falan kopuk işçilik dahil tahminen 450 tl yi bulur gibime geliyor bi kaza 1200 tl ye patladı bana
servise parçaların siparişini verdim geldiğinde arayacaklar 1 hafta içinde gelir dediler 15 gün içinde gelsede fark etmelesi yok az param var maaşı bekliyecekler
mrb arkadaşlar nasılsınız ? bu aralar racer dikkatimi çekmeye başladı tavsiye eder misiniz?benim böcük bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32006655/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33026677/detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------
racer"ı nasıl bilirsinizzz
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)