evet hiç kuşkum yok kanuniyi ancak kullanan ve de serviste aldığı yanıtları duyan bilir.
evet hiç kuşkum yok kanuniyi ancak kullanan ve de serviste aldığı yanıtları duyan bilir.
kango multix yamaha 125
valla dostum kanuni kalkıpta yaptığı hatayı iman itikat kelimeleri ile düzeltemez aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demişler bende gördüm aynasınıda işinide ...
yilmazelektrik adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
niceman;
hyosung'dan baska honda cbf 250'yi de arastirmani oneririm...
twisterde baya kendini kanıtlamış makina kötü yarumlayan duymadım daha aslında ilgilenmiyorda değilim bakıyorum bayide falan inceledim hoş makina nicemen sende inceleyebilirsin hoşuna gideceğinden eminim.
kango multix yamaha 125
ben daha öncesinden zaten honda cbf 250 yi düşünüyordum ama o daha çok turing bir makina hyosung GT250 istiyorum ben tam race bir motor
orası öyle naked tarzı ustune çanta atasan şehirdışı ve sehir içi yolculuklarda kullanım amacına göre yapılmış ama hyosung biraz asi race sınıfına yakışan bir model.
kango multix yamaha 125
bende zaten race olduğu için istiyorum ya
beyler bu arada müjdeli haberi veriim vites göstergesi arıza yaptı 4 ve 5. vitesi kargacık burgacık göstermeye başladı... yaşasın bi daha masraf çıktı banayilmazelektrik adlı üyeden alıntı
eveeet beyler km 1300 dünki gezide farkettikki benim stop lambası yanmıyor eh lambayı yaktık heralde dedim gittim servis söktük baktık olay çok ilginç stop lardaki lambalar sağlam işin ilginç tarafı ise komple elektrik tesisatına bakıcaklar kanuni yaptı daha önce değişen aküler ile ilgili servis formları kayıp hatta değişen vites muşur ile ilgili olanlarda fabrikadan istemişler orjinalleri dahil hepsini neden aldıkları ortada tabi mahkeme den korkuyolar heralde allahım ya gülsem mi ağlasam mı neyse şu park lambaları sorunu bi çözülsün bakalım neler olacak daha her gün bi yeri arızalanmaya başladı bir de vites göstergesi arızalı gösteriyordu bugün kendi kendine düzeldi hayırlısı artık...
niceman kardeş valla senin durumuna tüm motosikletli arkadaslar üzülüyor bi gün rahat binemedin şu makinaya hayırlısı olsun diyelim bir an önce giderde şu arızası binersin insaallah yine sen bi degiştirmeyi teklif et bakalım ne diyecekler
ARKADAŞLAR DİYORUM Kİ;
ŞÖYLE GÜZEL BİR KİLOMETRE SAYACI TASARIMI YAPSANIZ, ÖRNEĞİN ÜZERİNDEKİ KM'Yİ MİL'E ÇEVİRSEK, YANİ HEM MİL YAZSA, HEM KM YAZSA, GERÇEKTE MİL ÜZERİNDE GÖSTEREN KM'Yİ YAPSAK AMA KM. OLARAK DAHA FAZLA GÖZÜKSE, 160 KM GÖSTERGEDE YAKLAŞIK 257 km falan bir hız yapar.
alet gitmedikten sonra tasarım yapsan ne olacak
Debriyajı kaçırma::...
SEN BU MOTORU TASARIMI İÇİN ALMADIN MIermac adlı üyeden alıntı
arkadasim kusura bakma ama sacmalamissin biraz...BLOODMN adlı üyeden alıntı
VALLA SEN HER FİKİRE SAÇMA DERSEN BİRAZ ZOR KATILIRLARbulosele adlı üyeden alıntı
yaw arkaşdaşlar sohbetin şeyini çıkarmayın kimin ne fikri varsa koysun ortaya herkez herkesin fikirlerine saygı duysun bu arada yani maşallahımız var forumu buluncaya kadar akla karayı seçtim biraz yazın ya ALLAH ellerinize kuvvet versin hadi bakalım...
valla bugün tüm gün trafikteydim arkadaşlar bayağı yol yaptım trafik polis leri dahil önüne gelen durdurup motor hakkında sorular sordu buraya yazdıklarımı kısaca anlattım herkese artık kimler biner bu motor a onu bilemem
ampullerden bahs NİCEMAN etmişsin ben elektrikçi olarak 4 . lambayı törenle değiştim devamıda geliyor biriktirip koleksiyon yapıcam.
kango multix yamaha 125
iyide aga benim lambalar sağlam sorun orda zaten sağlam ve stop lar yanmıyor ya bi yerden kablo çıktı ya da fabrika ya gittiğinde bişileri yapıcam diye başka şeyleri bozdular...
yilmazelektrik adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)