Kawasaki hayallerim tekrar suya düştü demek ki. Ben çizimlerime döneyim...
Not:ÖTV'den sonra gt250r ~8800 oldu.
Kawasaki hayallerim tekrar suya düştü demek ki. Ben çizimlerime döneyim...
Not:ÖTV'den sonra gt250r ~8800 oldu.
ha gayret koçum yapıcaz %100 yerli türk motosikleti bu gidişle onlar zam yapsın biz çalışmaya zam yapalım
Khutuck adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
3.000 ytl verene hemen satarım yenisi 3.500
test bi kii üjjjbulosele adlı üyeden alıntı
arkadaşlar son dagıtımlarda racer 200 ü alan oldumu olduysa bana cevap yazın bizim buraya hala gelecek
hayırdır kanunin gençliği sorun varmı makinalerda ben 1100 devirdim daha sorun yok basan arkadaşlar kaç gördünüz ben 120 den sonra yusufladım basan varmı daha
niceman uzun zamandır bakmıyodum foruma geçmiş olsun baya sorun çıkarmış alet bendede aksine tık demedi daha her gün düşmeme rağmenbenim kadar hor kullanan yoktur herhalde ..demekki arada hatalı üretilenler var.
Debriyajı kaçırma::...
walla eskiden vardı vibrasyon ama 1000 geçince artık kalmadı tabiki yok denecek kadar diil ama rahatsız etmiyo ...son hızını merak ediyorum pazar günü temde yapıştırıcam 135 falan görür diye tahmin ediyorum
cbr 125 gibi bisiklete bineceğime ezik ama dev gibi kanuniye binerim
hadi bakalim, sonuclari bekliyoruz ermac...
bu arada kanuni bayadir satiliyor neden yeni kanuni kullanicilari katilmiyor aramiza?
galiba bu siteyi bilmiyorlar onda katılmıyorlar
haklısın bunun icin bizim daha cok yazmamiz lazim, cunku mesaj yazdikca bu topic anasayfada yayinlaniyor, boylece daha cok kisi tarafindan fark edilecektir bizim topic!
evet arkadaşlar ya bu sayfayı ana sayfaya aldırmalıyız hadi bakalım kanuni kardeşligi kendimizi gösterelim
valla bendeki moto car şimdilik sıkıştırmadım ama çekişi güzel km 700 oldu 1000 i geçmesini beklyorum geçince biraz asılırım ama bencede çok rahat 100 kmyi gören bir motor üstelik birkaç defa 80 - 90 yaptım mecburuyitten öyle titireşim felan rastlamadım. ve bana acaip güvenl bir motor geldi motocar ama ikisinin motorlarıda aynı ve bildiğim mototları gerçekten güzel ve ekonomik.
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
bugün yol yaptım haliyle piknik olayına girmiştim dün değiştirdim grenaj vs vs 300 ytl masraf yaptım akşam olduğunda vites göstergesinin 4 ve 5' i düzgün göstermediğini gördüm bakalım bunun için ne kadar ücret istenicek merak ediyorum inan nefret ettim kanuni den sırf kanuni ile muhatap olmamak için satıp başka bişi alıcam...
only_wolf17 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun şimdiden dileyelim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bende satıp hyosung almayı düşünüyorum param yeterse dicem çünki 1 teklik zam gelmiş üstüne
yilmazelektrik adlı üyeden alıntı
hayırlısı hyosung 250 lik malkinası baya hoşuma gitmişti ama 2 silindir olması acaba yakıtı ne kadar etkiliyor 100 km de kaç lt yakıyor inceledinmi
hayırlısı hyosung 250 lik malkinası baya hoşuma gitmişti ama 2 silindir olması acaba yakıtı ne kadar etkiliyor 100 km de kaç lt yakıyor inceledinmi
kango multix yamaha 125
fazla detaylı inceleme şansım olmadı ama şu an kullandığım kanuni den daha iyi olacağı kesin
yilmazelektrik adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)