osman motorumu boyuyorsun sen?
bende kapalı bır garaj ayarlayabılırsem arkadaşlardan bende düşünüyorum...,
bakalım kısmet...
osman motorumu boyuyorsun sen?
bende kapalı bır garaj ayarlayabılırsem arkadaşlardan bende düşünüyorum...,
bakalım kısmet...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
[/COLOR]ya bide bu motorun karbüratöre sağdan bağlanan bi ve gaz koluna giden bi padça daha var...ne ise yaradığını gördüm ama onun olmasındaki sebep ne...
motor rölantide çalısırken ben o tusa bastırıyom elimle motor boğuluyo...geçende onun kablosu takili kalmıstı bu sefer rölanti çok yüksek çalisiyordu...
bildigim kadarıyla püskürrtmeli karbüratör var racerlerde cift halatlı yanı büyük ihtimalle o bastıgın şey benzini püskürtmeye yarıyor.sen oraya bastırınca diger halat ta benzin cekmediginden boguluyordur.umarım yanlış bilgi degildir
yok abi sadece jantları beyaz yapıcam egsozu faln değiştim biraz işte
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
selamın aleyküm hacılar nasılsınız çelik eşşeğimi 2008 yeni kasa racerla takas ediyorum haberiniz olsun 250 cc 5500 km de bakımları yeni yapıldı yürüyeni çok temiz ne yalan söliyim 120 kuruş yakıyor km de haberiniz ola chopper bek benim tarzım değil zaten benim içimdeki racer sevdasını bilen bilir dimi serkan abi caner abiiiiiiiii :D :D :D :D :D :D
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
A.Slm,,,
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
slm arkadaslar nbr nasılsınız ?
iidir senden nbr,
bu arada artık forum yeterınce boş kalıyor :(
buna bende dahilim,
nedeni ise net sıkıyor artık,
sadece 15, dk felan giriyorum,
sonrasında tv izliyorum.
veya oyun oynuyorum....
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
slm arkadaşlar bana xenon farla ilgili net bi bilgi wercek arkadaş war mı acaba ??
bu arada motomarketim deki elemanlar xenon takcm derken sinyal kablolarını koparmışlar...
motordan gelen 2 kablo war ben o ön iki sinyali nasıl çalışır hale getirebilirm baglıyorum sinyali dörtlü yanıyo hadi eyw ötki sinyali nere bağlıcam
yAmAhA HoDa sUzUkİ KıZlAr öYlE KuZu kİ:queen:
motor ne marka??
ve bırde 2 artı ucu bır bırıne temas ettırıyor olmalısın,
veya motorunda 4'lü flaşör varsa,
onun kablolarıda olabılır o.
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
serkan abi sen o gidonu kaça yaptırdın masrafını yazarmısın
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
serkan abi tabikide racer 200
yAmAhA HoDa sUzUkİ KıZlAr öYlE KuZu kİ:queen:
gidonları kendim yaptım işçilik bana ait yani,
malzemeside sadece hava çelıkleri 6+6=12 lira tuttu.
iki adet kare ve iki adet çubuk...
artan kabloların renklerini hatırlıyormusun ???
bizim motorlarda 4'lü flaşör çıkışları yok,
yani 4'lülerin yanması imkansız.
büyük ihtimal her iki sınyalınde + uçları ve sadece bir tarafın - ucu temas ediyor olmalı.
ama tum racer'larda tesısat renglerı aynı olmalı...
sen çıkan kablolarıyaz,
bende yarın benım motordakılere bakayım ve sana söyleyeyim...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
hayrılı ugurlu olsun profıl resmınıde kendı motorunu koy artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
H4 alcaksın uzun/kısa yada okadar param yok dıosan H1 taktır sadece kısa olur ama fazla yanar normalde sıs farlarına kullanılır flash gıbı patlamasıda akuden yapar bıraz calıstırdıktan sonra yak zenonları 35/35 ampule benzemez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------
ilk olarak farlar az yanıyor haklısın fakat kkullanmadan xenon hakkında yorum yapma bence zenon kabloları ona ozel olarak yapılmıstır zaten ve zenon akuyu bıtırmez bole bısey yok xenonun ozellıgı 35/35w alıp onu yuksek voltaja cevırmesıdır herşey beynınde bıtıyo anlıcan senın farın kadar aku yer o zenon cok konusuyosun dersende bunu denedım kullandım 2sene ordan bılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------
sadece kırmızı olarak gecıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
genelde cın mallarında cıft renk az kanunıde kırmızı olarak gecıyor kı bunun ıskencesı muayenede ben cektım beyaz cok dıye motoru muayeneden gecırmedıler fabrıkaya telefon actım konusturdum bızım motorlarımızda cıft renk yoktur dedıler oyle gecırdıler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------
zenon hakkında nası bı bılgı ıstıyosun ben sana yardımcı olayım
tavsıyem
h4 6000k uzun/kısa
8000k+ almamanı tavsıye ederım ve beyını motorun en az sallanan yerıne koy cok hassastırlar cunku ıyı bır sallatında beynı yakabılırsın buda hoş olmaz en saglam yere koy derım sana başka birşey sorucaksna sole yardımcı olayım ama h4 en uygunudur fıyatı bıraz daha pahalı ama uzun kısa olsun derım ben sadece kısada zorluk cekıyorsun zenon hattınden fazla yandıgı ıcın cok selektor yersın bırde sadece kısa alırsan h1 alıcaksın buda sıs farıdır orjınalı ve normalden daha parlak yanar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
osman yap bakalım yazın bende yapıodum beyaz cok kırlenır dıye yapmadım :D
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)