Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
26 Kasım 2009, 02:05
way be analar ne yiğitler doğuruyor
ducati hemde,
güzel kardeşim boşver bu kapışma olaylarını,
bir laf vardır,
Karınca dağa küsmüş, dağın haberi olmamış diye,
adam sana bakarak ''ne yapıyor bu yahu'' diye düşünmüştür
tamam kullandığın aleti sevecektın kollayacaksın,
ama işinde b.okunu çıkartmayacaksın
dikkat et kendine,
her keslede kapışmaya gelmez,
ipnelik için vururlar anlamassın.
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
-
26 Kasım 2009, 02:38
bakıyorumda kapışan kapışana aman dikkat edin arkadaşlar kaza falan yapmayın motosikletin ne kadar zevkli ve bir okadar da riskli oldugunu anlatmama gerek yok hepimiz fazlasıyla biliyoruz.bu zevkten mahrum kalmamak için dikkat etmek lazım
-
27 Kasım 2009, 01:02
bugun ankarada motor kazası oldu tamda gozlerımın onunde cok kotu bır kazaydı ınsallah kazayı yapanlar hayattadırlar motordan felaket derecede sogudum ...
-
27 Kasım 2009, 01:55
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
bugun ankarada motor kazası oldu tamda gozlerımın onunde cok kotu bır kazaydı ınsallah kazayı yapanlar hayattadırlar motordan felaket derecede sogudum ...
araba kazası görünce arabadanda soğuyacak mısın? ya önünde biri kalpten ölse? Hayattanda soğuyacak mısın? Bırak bu ayakları yaa
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
27 Kasım 2009, 02:46
SAd0 adlı üyeden alıntı
araba kazası görünce arabadanda soğuyacak mısın? ya önünde biri kalpten ölse? Hayattanda soğuyacak mısın? Bırak bu ayakları yaa
güzel bi yorum yapmışın ama insan olur olmaz etkileniyor işte arkadaşa hak vermek gerek
-
27 Kasım 2009, 11:22
BAyARAmmmm
Arkadaşlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
27 Kasım 2009, 16:32
nasıl bir kazaydı ?
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
27 Kasım 2009, 18:09
allah korusun sagdece bizim dikat etmemizlede olmuyor herkesin motor sürücülerine saygısı olması lazım
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
27 Kasım 2009, 20:45
herkese hayırlı bayramlar, kazasız belasız sürüşler
[B]34 YVV 98[/B]
-
28 Kasım 2009, 03:26
-
29 Kasım 2009, 01:43
orası öyle tabi yollar mal dolu...
birde kask takmamanın sonuçları bunlar, anlamıyorum kaskı dirseğinde gezenleri..
[B]34 YVV 98[/B]
-
29 Kasım 2009, 13:49
ama cocugun cıdden hıc bır sucu yokdu yolunda gayet guzel gıdıyordu ... ıste ıkı teker degılmı hata sendede olsa karsındakındede olsa olan sana oluyor ne yazık kı
-
30 Kasım 2009, 23:01
ben alalı daha 2 gün oldu racer s 2009 aldım iyi görünüyor şimdilik
Farkım var diyorsan racer s 200 :bounce:
-
01 Aralık 2009, 00:50
fırat034 adlı üyeden alıntı
allah utandırmasın dostum,
Hayırlı Uğurlu OIlsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
01 Aralık 2009, 00:59
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
ben bınerım bınıyorumda bınıcemde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------
yapmayın boyle seyler sende cesaret deıl sacmalık altındakı motora guvende bıraz ole cesaretlık var okuorum kac sayfadır onu gectım bunu yaptım senı tanıdıgımız ıyı olmus gercekten ducatı he adam arkandan sadece gulmustur ne dıım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------
havasını almıssın tebrıkler
benim anlamadığım bisey var...
neden motor yarısı diyince hep aynı kategorilerde olurki...
biz as950 kamyonla mercedes taksiyi ve daha bir cok öyle aracı geçtiğimizi biliyorum...adamda is ben senin kateğorinden daha düsüğüm diyip onu geçmeyim mi yani...
suna hak verirm bos bi yolda basa bas dururuz orda üst kateğorideki illaki gecer...
trafigin içindede bine scooterın geçtiğini bile biliyorum...o adamda benden daha becerikliydiki geçti...
bende ducatiyi kullanan arkadastan daha becerikliydimki geçtim onu trafiğin içinde...sonradan yol bosaldığında doğal olarak yetisti bana yanımda biraz gitti selamlastık bastı gitti...
neden kötü karsılıyorsunuz anlamıyorum....trafiğin içinde deli gibi kullaniyorum dediysem yanlıs anlasılmasin
baskalırın zor duruma sokmadan...gelebilyecek tehlikeleri tahmin ederek basarım...ama trafikte kesinlikle beklemem...illaki bi yerlerden girer çıkar geçer giderim...
-
01 Aralık 2009, 01:12
[QUOTE=racer2000;1881105]benim anlamadığım bisey var...
biz as950 kamyonla mercedes taksiyi ve daha bir cok öyle aracı geçtiğimizi biliyorum...adamda is ben senin kateğorinden daha düsüğüm diyip onu geçmeyim mi yani...
suna hak verirm bos bi yolda basa bas dururuz orda üst kateğorideki illaki gecer...
trafigin içindede bine scooterın geçtiğini bile biliyorum...o adamda benden daha becerikliydiki geçti...
bende ducatiyi kullanan arkadastan daha becerikliydimki geçtim onu trafiğin içinde...sonradan yol bosaldığında doğal olarak yetisti bana yanımda biraz gitti selamlastık bastı gitti...
neden kötü karsılıyorsunuz anlamıyorum....trafiğin içinde deli gibi kullaniyorum dediysem yanlıs anlasılmasin
baskalırın zor duruma sokmadan...gelebilyecek tehlikeleri tahmin ederek basarım...ama trafikte kesinlikle beklemem...illaki bi yerlerden girer çıkar geçer giderim...[/Q
o zaman allah yolunu acık eylesin her zaman
-
01 Aralık 2009, 01:18
[QUOTE=titanxxx;1881117]
racer2000 adlı üyeden alıntı
benim anlamadığım bisey var...
baskalırın zor duruma sokmadan...gelebilyecek tehlikeleri tahmin ederek basarım...ama trafikte kesinlikle beklemem...illaki bi yerlerden girer çıkar geçer giderim...[/Q
o zaman allah yolunu acık eylesin her zaman
aaaammmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnn
-
01 Aralık 2009, 21:29
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar...
ben bişey sorcaktım dün akşam xenon far taktrmaya gittm 2. el alman malı bi xenon buldum
120liraya.. ama takarken sorun oldu we far flşh gibi yanıp sönmeye başladı...
sonra aküden direk hat çektik fara bu kez sorunsuz yandı...
fakat bağlarken ne olduysa oldu xenon bozuldu ampl patladı heralde şase fln yaptrdılar..
uzun lafın kısası ben motoruma uygun farı nerden kaç paraya bulabilirm... bde bişe anlamdm bana werdilkleri H7idi bunların hangisi daha iyi acaba..
herkese saygılar kazasız sürüşler
yAmAhA HoDa sUzUkİ KıZlAr öYlE KuZu kİ:queen:
-
02 Aralık 2009, 00:31
fırat034 adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun allah kazayı belayı basından uzak tutsun ne dıyeyım ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
herkeze ıyı geceler
-
02 Aralık 2009, 00:53
meçhul adlı üyeden alıntı
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar...
ben bişey sorcaktım dün akşam xenon far taktrmaya gittm 2. el alman malı bi xenon buldum
120liraya.. ama takarken sorun oldu we far flşh gibi yanıp sönmeye başladı...
sonra aküden direk hat çektik fara bu kez sorunsuz yandı...
fakat bağlarken ne olduysa oldu xenon bozuldu ampl patladı heralde şase fln yaptrdılar..
uzun lafın kısası ben motoruma uygun farı nerden kaç paraya bulabilirm... bde bişe anlamdm bana werdilkleri H7idi bunların hangisi daha iyi acaba..
herkese saygılar kazasız sürüşler
allah kaza bela vermesin...
valla abicim bende farlardan sikayetceydim...az yanıyor diye...xenonun her zaman beni derde sokacağını bildiğim için istemedim... fazla elektrik harcar aküya öldürür...elektrik tesisatıyla baya bi hasin nesin oldum...kablolar hiçte iyi değil...
daha cok ısık istiyorsan farin içindeki yansıtıcıyı değistir....olmadı bi tanede sis lambası olabılır...
genede karar sizin...ben saygı duyarım....aklında bulunsun bunlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)
Bu Konudaki Etiketler