beyler ne yapıyonuz ben racer serdar
bu kardeşimin hesabı
tekrar görüşürük...
beyler ne yapıyonuz ben racer serdar
bu kardeşimin hesabı
tekrar görüşürük...
iidir serdar senı sormalı
nasıl gıdıyor hayat?
anlaşılan artık bu ısımle takılacaksın,
iyiymiş,
hayırlısı olsun,
yanı tekrar hoş geldın
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
işin espirisi tabiikide,
bende kıçı kırık çin malı ile çok 600 rr'ı geçtim yolda,
adamlar aheste aheste geziyorlar.
ne işi olur gazlamak ile.
bizdeki heves işte,
''Nasıl Geçtim Ama,Wayy Behh Ammada Solladım onu''
neyse ben yatar iyi geceler dostum,
allaha emanet olun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bende gecen racerla trafiğin içinde ducati monsterla kapistim...o durumda güç değilde cesaret ve delilik konusur...bendede yeterınce var zaten...onu racerla tokatlamistim...geçtigimiz pazardı...bos yolda gecer tabiki...valla iyikide altımda daha güçlü motor yok...olsa fazla yasama sanırım....
iyi geceler abi aeo
garantili st alacaksan bakımı çok tutuyo ama hyısung alacaksan bakımını kendin yaparsın zaten faso fiso yağını değiştir bujiye bak falan halledersiz..
benim motor 160civarı yakıo ama forumda dendiğine göre 110-120 yakıyormuş(!)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------
iyi birşeymi abicim tokatladında ne oldu yani, adam büyük motor sürüyor diye hızlı ve deli olacak diye kaide yok... allah muhafaza trafikte hele bi denyo kapıyı açıp yere tükürücem derse yüzüne tükürür sen kapıyı koparttığında
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
fatıh kavsagı ahaha :D eskı mahallem bende eskıden subayevlerındeydım serdarı bılmıyorum ama emre kecıorende fatıh koprusune cokda uzak degıl serdarla beraber gezıyorlar ankarayı =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:59 ----------
hmm ya hyo ztn su anda galerıde mevcut benımkı sadece mrk dan ama bu gıdısle hayal olcak babamlar hyoya ızın vermıyo buyuk motormus :( ya dıyorum gorunusune bakma fılan ama nafıle yasımız 21 ama halen sorun cıkartıyolar delı olcam sımdılık kuzenın ybr ıle ankara yollarında takılıyoruz =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:00 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:03 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:04 ----------
hg serdar ıyıyız saol sen ne yapıyorsun gecen sahibindende ılanını gordum sanırım sende motoru satıyosun
racer200 kardeşim geçtin iyi ettinde biz grup olarak gezeriz muhtemelen serdar ve emrenin önünde hocamız vardı ve onlarda onu takip ediyordu grup lideri kaçla giderse bizde o hızda gideriz.Yoksa senin kafa tuttuğunu görünce emre hemen atlardı :D :D :DAdam bmw 3.20 lere kafa tutuyo işıklarda Gelmek istersen biz her akşam etlik akvaryumda buluşuyoruz yaklaşık 20 motosiklet geziyoruz yiyoz içiyoz sohbet filan,ankaradaki tüm arkadaşları bekleriz Saat 20.00-21.00 gibi
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
ahhh ahh emre her gun benıde cagırıyoda ehlıyet yok kı gelıyım :D
o kuralların hepsini inan fazlasıyla biliyorum....bayada cok uygulamisimdır...ama en fazla 9-10 motor vardı...o zaman sadece 2 kisilerdi...2 mavi racer....takiliyorum zaten...hussar nere racer nere...benim o yerlere gidecek durumum yok kardes..askere gitmeden önce iyi maas aliyordum o zamanlar dokunmuyorduda...suan bide kıs geliyor zaten masraflarım arttı motor için...pazartesi is yerine ( beysukent) giderim cuma eve ( sitelere) gelirim....hafta sonuda okul var...motor parçalayıp toplamaktan baska yaptığım bisey yok... anlayacağın ot gibi biseyim...haftada 2-3 gunde olsun samsun konya eskisehir yollarında ise gidis gelis biraz delleniyorum bundan ibaret yani...
arkadaslar ybr nasıl kımse bısey demıcekmı bea =(
valla ybr güzel..hemde fıstık gibi...hele de siyah olursa daha güzel...
ben tipini sevmediğim için almadım...yoksa alıpta hiç sorunsuz gezmekte vardı...120 gene yapar sanırım....ama sevmiyorum iste tipini...ama alanada mutlaka almasını tavsiye ederim...bi kurye arkadasimda var 198.000 km de...
motor pavyon gibi olmuş:p ışıl ışıl
öndeki yazıda süper hee
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
slm mt forum dstları
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)