serkan usta senden nbr bencede satma sen o motoru
serkan usta senden nbr bencede satma sen o motoru
serkan abı hyosung gt250r mı daha ıyı yoksa s kanunı gt250r mı dıcem ? sanırım hyo dıcesın japon oldugu ıcın sen test edıp deneme sansını yakalayabıldın mı ? sanırım st kanunının servıs bakım olsun parca olsun daha ucuzdur dıye dusunuyorum ama ?
umıt benım ımza bolumunde msn adresım var su anda msn nı goremıyorum ordan ekle benı konusalım hayırsız ınsan ne arıyosun ne soruyosun
sen msn mı degıstırdın ???? bende umut_24_40 degılmı bende duruyor senın msn adresın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:25 ----------
sen benı yenıden ekle dostum sende sorun var sıldın mı naptın bızı
yok gelmedı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:29 ----------
ee bende sılmedım sımdı sılıp yenıden eklememe rgmen halen acık degıl msn adresın bende :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:30 ----------
delırmemek elde degıl :D
sana mail attım şimdi o geldi mi _??
ewt geldı :D 1 sayfayı komple bız doldurduk :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:33 ----------
serkan abı uyudun mu naptın :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:34 ----------
umıt yok abııcm msn nenı goremıyorum senın
benim msn de eklisin ama cevrimdışısın
sildim geri ekledim yine öyle
bısey olmaz lem :D ne olcak :D
ya adamım senın gt250r ne kdr yakıyor genel bakım ucretı fılan ne kdr ?
forum yıne bosalmıssss :(
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
ha japon ha kore cınlı degıller ya :D
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)