slm ben gldım
yaw Caner facebooktaki videoyu kim ayarladı ?????? süper olmuşşşşşşşş
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
iyi akşamlar
anca gırdım netede
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
çoq teşkler arKadaşlar bi gece uyku tutmadı hazırladım işte beyendiginize çok sevindim
deseteginiz için bende sizlere çok tşk ederim
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
HERKESE SLMLAR...bende aldım bakalım bi racer...gecen pazartesi istanbuldan aldim ve binerem ankaraya getirdim...bu basliğın belkide 200 sayfasını okudum ve aldım...benimkini biraz hatta baya hor kullanmıslar...repsol renk...10000 km de 2006 model...ufak tefek masrafları var iste...
ve her turlu motor tamirinden baya anlarım...
tamircilere para vermem yani...
racer ıda el becerıme güvendigim icin aldım zaten...
2 gün önce subap ayarını yaptım...grenajlarda catlaklar vardı onnları kapattım...
aylık aldigimda takozları ve arka lastiği değiştırcem...kıs geleceği icin ve bende laylon motorcu olmadigim icin enduro lastık alıcam...kıslık lastik yani...
bide bana sağ kuyruk grenaj lazım...alternatif varsa turuncu olsun..yoksada farketmez...tek yoksa komplede olur...
motorun fotoları yeni ruhsat plaka cıktığında eklerım...sağlıcakla kalın....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
benim motor 110 da kesiciye giriyor...120 göremedim daha...dislileri değistırcem anlasılan...
ön disliye baktımda onu büyütemıycez galibi...1 dis belki buyur...arkada 46 var...40 a kadar düsürürüm...benim de vites göstergeleri arızalı...bosta 1 ve N (bos) lambasi yanıyor...1 ve 2 de aynı... 1 ve N yanıyor 2 yok...3 te sadece yatay 3 cizgi var dikey oln yok yani alt alt a3 cizgi...4 te hic bişey yanmıyor...sadece 5 sağlam...allahtan bitanesi sağlam...
bide racer icin 300 luk piston silindir duymustum...var mi böyle bisey....
dostuum hayırlı olsun güle güle günlerde kullanman dilegi ile allaha kaza bela vermesin
kendini tanıtırsan isiim ne nerelisin meslek ne birazcık bilgi fazlasını istememiyoz .)
300 cm3 silindir piston var evet,
MZ 301 seti,
gerçi motorun fazla km yapmamış yaparsan sıkıntı yaşamaya bilirsin,
ama eğer motorun çok yıpratılmışsa ve motor içinde dişlilerde aşında oluştuysa,
301 cc yapıldıgında pıstonun yaratacagı güç karşısında,
önce biyel kolu olmak üzere,
grang,silindir ve belkide sekromeçler aşınarak en kısa sürede motoru eline alabilirsin,
sana tavsıyem,
hiç bulaşma,
bu şekilde 50 bin km bin,
301 yaparsın ve sadece 10 bın bınersın,
6 ay derdini dinlersin.
Hakkında Hayırlısı Ne İse O Olsun İnş...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
hosbuldum....sağolasın daha iyisi senin olsun...
ismim fırat bilglisayar yazılım firmasında ofisboyum...getir götür isleri pc de veri giriyorum...pc teknikeri olabilecek kapasitedeyim...motor ve her türlü tamir kırma dökme parçalama islerinde ustayım
tamirden cok iyi anlarım...ankaralıyım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------
ben almayayım kalsın...
ne demek istidiğini anladım abi...eyvallah...
Umarım İstediğin Cvpları Veriyoruzdur,
Yani İnş Aldığın Cvp'lar İşini Görür...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
A.Slm
hangi millet bu saatte
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
FıRAt Bende Caner
m.o Kardeşim işllah hayırlısıyla zamanla daha iyi tanışırız
Slm kanuniciler Yau sizin bu grubu kuran NİCEMAN adlı arkadaşa ne oldu bir bilgisi olan varmı ? :D
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
isimi tabikide görüyor abi...öncedende dediğim gibi ilgilenmeniz bile beni mutlu etmeye yetiyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------
bende m.o kaki...inş...inş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------
bi sorun daha yazayım bari...
şarj sorunu...
çarsamba aksam eve gidiyordum...arkadaşımın yanına uğrayım dedim...70-80 ile sakin sakin 10km kadar gittim...ne olduysa bu arada oldu sanırım...arkadasın yanına geldigimde marş az bastı ayakla çalistırdım...
ama carsamba günü muayenede fren lambalarıyla beraber 4 yada 5 saniye 4lü flaşörde yanıyordu..adamlar bunu iptal et dediler ..ettim ve tekrar girdim muayeneye geçtim...belki şarj sorunu burda baslamistır...fren lambasıyla yanan 4lüyü iptal etmek için ise flasörde(ilk defa böyle flasör gördüm) 5 kablo vardı teker teker keserek 3. ve 4.kablolarda doğru olanı buldum...önceki 2 kabloyu geri bağladım tabi...o kabloları kesince frenle berabar 4lü yanmıyor artık...acaba dedim bu kabloları geri bağlasam sarj düzelir mi diye...gene düzelmedi...
dün aksam 6dan gece 11 e kadar motoru komple soydum tesisatı actım...
motor normal sarj ediyor...konjektörden cıkıp aküye giden + ve - kablolar var..motoru çalistırıp bu fisi cıkardım ve ucuna bi lamba bağladım...gaz verdiğimde lamba patlamaya geldi...ama fisi bağladigimda tabi akü kablosu sökük lamba taktım cok az yanıyo lamba...konjektörden cıkıp aküye giden + kablo daha aküye gelmeden 2 ye ayrılıyor 1 i aküye diğeride kontaga gidiyor..kablolarda hiç bi sorun yok...
kontaktan 4 kablo çikiyor 2 kabloylo birlesiyor..1 i konjektörden cıkan + kablo...digeride - kablo flasöre gidiyor...
gelde çık isin içinden...suan motorun her sey lambalar sinyaller sorunsuz calisiyor...ama aküye az elektrik geliyor...
slm arkadaşlar racer200 motorum motor kitledi bu ikinci sandık motor arıyorum bilgisi olan varmı?
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)