[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
zx6r tarzı gidon alabılırsın,
veya tornacıya gıder tarıf edersın eger yapabılırse neden olmasın,
ben benım gıdonları kendım yaptım,
6 lıra verdım hava çelığı çubuk aldım,
ve dıer işlemlerını kendım yaptım,
kaynak delık klavuz vs,
ama sen araştır ve sadece çıft gıdon alsan dahı olur...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
gidondan mahsetmişken bende bi soru sorayım bu s lerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama virajlara hiç konforlu giremiyorum ben yatırıyom makina dikiyor yada yoldan çıkartıyor ne yaparsak viraja saglıklı girer
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Abi sizin s kasanın sakalı ve kafa grenejını benim motsiklete takmak istiyorum kaç para oluyor ?Zaten kuyruk aynı galibaBen modifiye manyağıyım Bir serkan daha geldi başınıza
DUMANXTR abi ne dersin ben anlaştım bir hafta sonra alacam motoru ,motor hakkını veriyomu abi çok kötülüyolar bunları.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
hacı niye böyle kelimeler kullanıyosun ama serkan manyak mı
bu arada birkaç foto atayım
bunlarda her akşam ankara da takıldığımız emre yle beraber fotolarımız
R]Sanırım Manyak Değilde Biraz Uçuk Diyelim Ona,
HesapYaptımda,
Toplamda 1400 lira sınırında masraf yapmışım motora 2006-2009 yılları arasında,
bunun içinde lastıkler yok...
yani anlayacagınız bir RACER 200 daha var üzerinde
İşçilik Hesaba Dahil Değildir...''Unutmuşum''
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Kesinlikle işçilik aklıma gelmemişti
işçilik hesabın dışında,
tüm işçilik bana ve arkadaşlarıma ait,
her civatasında her parçasında parmak izlerim var,,,
el emeği göz nuru o,
kısmetse WIPEOUT yarışmasınada çağırırlarsa,
ve birde kazanrsam ilk olacak olan bu renk değişecek siyah olacak özel aırbrush,
ve R6,veya RR bakalım kısmet...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ustam şimdiden hayırlı olsun s kasa çevirmek maliyetli olur ama maliyet önemli degil dersen büyük olasılıkla oturur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------
Serkan usata ön süspansiyonları degiştirsek biraz daha sert sispansiyon takarsak virajı daha rahat alırmı sence
Abi bugün fiyatlarını sordum 200 milyon dedi.Bir kafa ve sakal grenajına sanki bana çelikten yapılmış adi fiberden plastik altı üstü ya bu ne fiyat böyle
yok rr eski kasa ustam
msn eklesene caner.say85@hotmail.com
[/COLOR]Serkan usata ön süspansiyonları degiştirsek biraz daha sert sispansiyon takarsak virajı daha rahat alırmı sence[/SIZE][/QUOTE]
süspansiyon mıllerı varya,
hani şu gidonların içinden geçen.
hıhh işte onlar,
onların en üstlerınde 17 Anahtarlık yerler var,
oraları açarak yağ eklemelerı yapılır normalde,
sen onları aç ve onların içlerıne (ikiside aynı mm boyutlarda olsunlar ama)birer parça koy,
3'er 5'er tane büyük ulda olur,
o şekılde yay daha fazla bastırdıgından ön maşaların yaylaması daha az olacaktır,,,,
iyi bişiymi aslında pek iyi değil,
düşünsene virajlarda motor yaylarken yapınca sertleşecek,
ve yaylamadan senı sarsacak,
bırden zıplayabılecek kısıma denk gelınce lastıkler yerden kesılecek ve sıkıntı yaratacak,,,
Olabılecekler bunlar,
Kolay Gelsin...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ya koyarak sertleştirebilirsin ben benim önü bastım aşaya çok tatlı dırıyor
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Serkan abi peki o yayın sertini bulazmıyız hem kısa olsa birazda ön inmiş olur ama benim için görüntüden ziyade yolu tutuş önemli şimdi bana artılarıyla eksileriyle yazmışsın bende senin görüşündeyim saglıklı olmaz tekeri zıplatabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------
Sertlaşmesi için Nasıl bi yag eklicez Osman kardeşim bastım derken nasıl bastın yayın orada çubuklarımı kısalltın
yaycılar her semtte mevcuttur zaten,
git bi yaycıya al eskı yayını elıne,
bunun 1 mm kalınından ve şu boyda olsun dersen yardımcı olacaklardır,,,
yani yay yapan yerler var piyasalarda...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)