( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
slm kanuni dostları =)
a. selam dostum millet nerelerdesiniz bakalım ne oldu kanuniciler buluşması
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
wallahi abi yha bu pazar buluşalım işte...
bi organize edelim şu işi artık...
kimsede gık yok yavv
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
aynen kardeşim herkez sıcak bakıyo gibi ama kimseden de ses çıkmıyooo
söyle racer 200 grubuda yollarda yerini alsa fena mı olur
gelenler ismini eklesin millet yeride kararlaştıralım :
41calamity41.....
meçhul...
serkan adh13...
arkadaşlar merhaba.Bana bir konuda yardımcı olun lütfen ben bir motor almak istiyorum.Fakat vitesli motorlarda nerdeyse hiç deneyimim yok.bu sorunu bi şekilde aşacağım.Sorunum orda değil.ilk başlarda sitelerde gezerken CBR 125 gördüm hoşuma gitti güzel motor dedim.Ama bayiye gittim üstüne bindim motorun e benim cüsseye pek uymadı.bende 1.80 boy 95 kilo CBR baya bi küçük kaldı.. şimdi ise Kanuni racer 200 s modelini gördüm görünüş itibariyle hoşuma giden ikinci motor.En azından cebime uygun olanlardan.Fakat hep sorunlardan bahsediyorlar servisti arızaydı destek yoktu falan diye.Bana bu konuda aydınlatıcı bilgiler verebilirmisiniz kulllanıcılar olaraktan.
walla dostum benim başıma motor hiç arıza çıkarmdı...
tabiki ufak tefek arızaları war...
30 milyarlık motorda alsan ufak tefek arızalar olucaktır elbet...
ama 200s ini tavsiye etmm temiz bir racer 200 öneririm..
motora bakarsa o da seni asla yolda bırakmaz...
şimdiden hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 PM ----------
bu arada millet kem küm etmeyin bu pazar buluşalımmmm
arkadaşlar bayaadır pc bozuk sorunu çözemedim gitti, şuan acil cevaplar almam gerektiğinden başka bi yerin pcsinden acilen topiğe girdim, geçmiş mesajları inceleyemedim kusura bakmayın birşey olup bitti ise...
Bu gece başıma gelmeyen kalmadı, işten çıkmaya hazırlanırken üstümü değiştirmeye gittiğimde bizim arkadaşlar motoru kurcalamış ve yatırmışlar(hesaplaşacağız elbette) sağ ayna eklem yerindne kırıldı sorun değil 10lira bi kaynak. Sağ ayak fren kısmı kırıldı birde onuda büyük ihtimal kaynak yaptırabilirim dedim, çok kafaya takmadım.iple falan bağladım düşmesin diye. yavaş yavaş sağdan sağdan eve geliyordum ve çok geç farkettiğim öküz gibi kocaman kanalizasyon açığına küt diye girdim çıktım(Allah bu belediyenin belasını versin nokta nokta nokta!) neyse sorun yok tekerler yeterince kalın benim dedim kontrol ettim birşey gözükmüyordu, 5dk daha yol aldım direksiyon ufak hızda yalpalamaya başladı eve geldiğimde farkettimki lastik havası bayaa inmiş... herzaman motoru koyduğum yerde durmuyor motor bu yüzden bide ağaca bağladım.
şimdi sabah ilk iş ayna ve ayaklığı söküp kaynak yaptırmak olacak. yalnız işte soru geliyor;
- bu ayaklığa takılı olan fren sistemini nasıl ayıracağım? direk vidaları söksem tekrar kendim takabilir miyim? yoksa fren sisteminin yayları falan fırlar gidermi?
- bu lastik acaba patladı mı yoksa havası kaçmış bi hava bassak geçebilir mi? Patladı ise bana bi çözüm yolu gösterebilir misiniz? (lastiği inceledim hiç yırtık çizik falan gözükmüyor)
lütfen cevaplasın bu saatte uyumayan üyelerimiz ilerleyen saatlerde tekrar bakabileceğim foruma, cevaplar için şimdiden teşekkür
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
hacım cevap verebilecek kadar bilgi sahibi değilim ama geçmiş olsun diyeyim dedim...
benim motora bakmaya kalkınca arkadaşlarım, direk şunu söylüyorum "bakın ama kurcalamayın"
onlar da tabii ne kıymetli malın varmış diyorlar evet kardeşim benim malım kıymetli ben bunu alacak parayı kolay kazanmıyorum demek yetiyor çoğu zaman...
Hadi onu bunu geçtim bizim içimizde kanımızda var böyle bişiy yani Atalarımız ne demiş;
AT-AVRAT-SİLAH
bu üç şey paylaşılmaz kurcalatılmaz başkasıyla beraber kullanılmaz.
tabii Sad0 senin yapabileceğin de bişiy yok senin dışında gelişmiş olaylar ama
tekrar geçmiş olsun
ya dostum geçmiş olsun kardeşim allah beterlerinden saklasın
dostum arkda firen balata galiba senin diskse uraştırır çünkü balataysa ögle fırlaayıp gidecek güçte bi yay yok onlarda biraz dikatli açarsın olur biter
lastik olayına kafam sarmadı ama yanaklardan kaçırmış olabilir sen bi hava bas benzinlikte 2 sonra konrol et baklım basıncı azalmış mı diye azalıyorsa en yakın lastikti ellerinden öper ama kamyon lastigi gibi için teller olacagını zandetmem sen gine Osman kardeşim Serkan kardeşime danış deneyim deneyim dir hadi çok geçmiş olsun
kamilciğim arka disc'ti galıba hyoların,
dısclerde sıkıntı yaşamassın,
zaten yavaş yavaş sök yayın tekıldıgı yerı gor ve eger cıkarsa aynı sekılde tak,
veya bir akşam birlikte dağıtır toplarız.
bu arada lastik inikmiş sanırım çukura gırdıgınde,
lastık patlamamış olabılır kalın oldugundan,
ama hava fazla ınık ise,
o darbe ıle jantın yanaklarında eğim oluşmuş olabılır,
ve oda lastıgın hava kaçırmasına sebebıyet verebılır,
sen lastıkcıye gıt,
tekerleği söktür veya evde sen sök,
suda test et,
yanaklardanmı kaçırıyor diye,
sanıyorum yanaklardandır...
Çok Geçmiş Olsun...
Dediğim gibi bir akşam ara benı boş oldugunda,
işim yoksa bırlıkte bakarız frenıne ;)
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
geçmiş olsun sado kardeşimm...
slm arkadaslar nbr nasılsınız ???
a.slm sen nasılsın dosttum
ıı wallaha ya nasıl olsun
Selamın Aleyküm beyler aranıza yeni geldim bende kanuni racer 200 kullanıcısı olarak aranıza katılmak istiyorum.
Kadir Uğurel
Repsol
34 ER 0156
Freni söktüm kaynattım boyattım yerine taktım, gece benzinciden havada bastırdım. ama gidip kontrol etmedim lastiği bugun, inşallah geri inmemiştir, indi ise bekle beni lastikçi!!:D:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------
hayırlı olsun pedrosa, Aleyküm selam..
istanbulda nerden?
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)