a.s
yazın sıcaklıgı ıle,
topıc'in boşluğu bir oluyor :=)
a.s
yazın sıcaklıgı ıle,
topıc'in boşluğu bir oluyor :=)
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
aynen oyle serkan abı =)
ee havalar ısındı malum,
bu sıcakta eve kim girecek,
hadi girdin,
nete girecende yazı yazacanda,,, ohoooo ohhh,
uzun hikayee :=)
bende yeni farklı bişiyler varmı diye giriyorum arada...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
kısın gelmesıyle forum yenıden dolmaya baslar =)
kesinlikle,
Sağlık Olsun,
Herkes İyi Olsunda,
Forum Öyle Yada Böyle İllaki Dolacaktır...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
selam hızlı motorcular,forum gercekten can cekısiyo ama normal tabi,kışın pc başında ayağımızın ucunda fanlı ısıtıcı küfür füfür üflerken masamızda çayımızı yudumlarken foruma yazıyoduk şimdi yazmıyoz,bu arada ben yanılmısım yakıt sarfiyatı konusunda,10 lirayla 100 km çok rahat yapıyo,cok memnunum yakıtından,720 km oldu motor,geceleri biniyorum2-3 gibi daha zevklı oluyo trafik yok sıcak yok,allaha emanet olun
Arkadaşlar herkese merhaba.
Benim sizlere bir sorum olacaktı; Ben 42 diş olan arka dişliyi 45 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Amacım zincir sesini sıfıra düşürmek. Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar
ön dişliyi büyüt,
arka dişliyide tabiikide,
o şekılde o ses kaybolacaktır,
yapman gereken motosiklet parçaları satan yerden dişliyi almak veya o parcayı satan yere taktırmak olacaktır,
sen alırsan eger unutma kesınlıkle ''OLMASSA DEĞİŞTİRİRİM'' demeyi,
çünki 4 çeşit farklı saplama yuvalarına ve göbek deliğine sahip dişliler var...
bende büyüteceğim,
lastiği kalınlastırıp dişliyi büyüteceğım,
o sekılde motor daha az yorulacak cunki,
varsın yavaş gitsin,
sürate ihtiyacım yok,
110,120 yetiyor zaten...
Kolay Gelsın...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
herkeze iyi akşamlar serkan abi sorunu çözdük aküdenmiş valla yapılınca canavar gibi oldu rahatladım tavsiyelerin için çok teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------
arkadaşlar pazar günü şile gezisine gelsenize tanışmış eğlenmiş oluruz
Ben halen aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum. Arka dişili 41 , Ön dişili 17. Makina gazlıyor halen güzelce. Tek derdim Granaj zırlaması birazcık. Bazı yerlere içten izolasyon yapıştırmayı düşünüyorum. Faydası olacaktır eminim.
Selamlar.
Hani şu RACER 200 buluşması ne oldu ? Bir toplanalım beyler artık. Racer 200 grubu olsun şöyle yollarda.
Katılacaklar İstanbul için sayalım. Yer ve zaman belirleriz.
+1 tt adnan
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
ekle benıde bakalım,
ne olacak...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
serkan abıden ayrılmayın :D:D
gelin gali şu motoru satmadan
ya da biz istanbula gelelim
Ben ön dişliyi zaten değiştirmiştim. 17 benim ön dişli. Amacım arkayı da büyütüp zincir sesini sıfıra indirmek. Peki bunu kendim yapamaz mıyım? Yani herhangi bir 45 lik dişli alsam, tornada ona göre deliklerini uydurup takmak maliyeti düşürmez mi acaba? Gerçi maliyetinin ne olacağı hakkında da hiçbir fikrim yok.
Ben de tam tersi lastiği inceltmek istiyorum. Motor daha çevik olsun diye. Tabii önce lastiklerin bitmesini bekliyorum. Bu arada motor 14200 km ye geldi.
Saygılar.
vites olayı kolay ve acayip hecan verici otomatik ve yarı otomatiklerden bin kat daha iyi yani mükemel bir zevki var ben kurs yerinde bindim vitesliye işte toplasan yarımsaat yapmaz sonra makinayı alınca 5o km yaptım yani sıkıntı yaşamazsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
Ya arkadaşla bu lastik muhabeti çıkmışken ben bu orjin lastikleri beyenmiyorum
ama bi türlü aynı ölçüde bulamadım ya
duplup sordum buralarda yok adam fabrikadan sipariş veririz dedi fiyatıana 380 diyor bukadarda verilmez ya
suda kayak yapıyor orjinleri nasıl yaparım bana bi fikir allah rızası için marka olsun istiyorum
180 tl ye kadar razıyım ama bütürlü bulamadım serkan usta senin dunlop degilmiydi sen nasıl aldın nekadara aldın ne yapyım abatları degiştireyim mi bizim ebatlardan bulamıcaz anlaşılan
yani
önerilerinizi bekliyoruruz arkadaşlar
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
dostum ben 2007 yılında almıştım,
KDV alınmadı gelış fiyatlarından almıştım,
304 liraya almıştım ön arka olarak,
ön IRC arka DUNLOP,
240 ARKA DUNLOP,
64 ÖN IRC ,
şimdilerde 150,60,18 lastik abatlarında arıyorum arka için,
kısmet bakalım bulabılırmıyım.
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
slm dostlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 PM ----------
serkan abı msn nı ekledım fakat bır urlu senı onlıne goremedım abı bısey konusmam lazım senınle :(
Geçenlerde Sahil Şeridinden Gelirken Bir Dostumuza Rastladım,
Oda kısmet işte siteden çıktı,
İşin Tuhaf Kısmı İsmini Hiç Sormadım,
ama sitedeki NİCK'imi vermişsin,
Saolsun...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-tesekkur.html
__________________________________________________ ________________________________________
dün gece geç geldım ve nete giremedım,
şimdi girdim,
artık onlıne bulabılırsın burada oldugun anlarda,
çoğunlukla 11'den sonra olur ama,
az sonra çıkarım yıne cunkı...
__________________________________________________ _________________________________________________
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------
Duman Kardeşim,
130 yere bastığı kısım oluyor,
70 lastık kenar boyu,
18 jant,
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
abı ekledım msn fakat oflınesın :(
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)