Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 19:31
yapıştırmayı unutmuşlardır :D:D
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 20:05
Serkan dostum
Senin arka dişli kaçtı? Ben bu hafta sonu 41 taktım ama daha son sürati deneyemedim. Son durum şöyle:
Motor tarafı dişil : orjinali 15 dişli , yeni durum 17 dişli
Arka teker tarafı : orjinal 46 dişli , yeni durum 41 dişli
selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
09 Haziran 2009, 23:23
serdark2381 adlı üyeden alıntı
emre adamım görüşemiyoz ne yaptın değişecek parçalar değişti mi seninde
Stone kardeşim hayırlı olsun artıkın motorun yeni haliyle yine de bununla atlattığına şükür motor kazası bu ya öldürür ya da süründürür şükredelimmmm
erenim (_pLay_06) senide aramızda görmek isteriz madem ankaradaymışsın haberleşelim bi gün buluşup sohbet ederiz... gerekirse özelden cep yaZ
aynen kardesım ayaga kalktık sonucta bunada sukredıoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
yapıştırmayı unutmuşlardır :D
:D
komedı ya dıgerınıde cakmak taktıgı ıle sokmeye calıscam o folyo yapıstırmak hosuma gıtmedı cakmak taktıgı nası ıse yararmı serkan abi
-
10 Haziran 2009, 01:00
serkan kerdesim hayırlı olsun motorunun yeni kalbi
-
10 Haziran 2009, 01:57
aydın boşver 200 yazmasın varsın ama çok güzel 0 gibi olmuş tekrardan maaşallah tamamen iyileşmeden başlama hee motora gene
serkan abi güzel birşeyler çıkacak gibi duruyor merakla tamamlanmış halini bekliyorum(z)
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
10 Haziran 2009, 02:48
emre adamım görüşemiyoz ne yaptın değişecek parçalar değişti mi seninde
Stone kardeşim hayırlı olsun artıkın motorun yeni haliyle yine de bununla atlattığına şükür motor kazası bu ya öldürür ya da süründürür şükredelimmmm
erenim (_pLay_06) senide aramızda görmek isteriz madem ankaradaymışsın haberleşelim bi gün buluşup sohbet ederiz... gerekirse özelden cep yaZ
ıyı olur walla burdan yazıyım cebı onemlı degıl 0554 290 08 70
-
10 Haziran 2009, 12:54
SAd0 adlı üyeden alıntı
aydın boşver 200 yazmasın varsın ama çok güzel 0 gibi olmuş tekrardan maaşallah
tamamen iyileşmeden başlama hee motora gene
serkan abi güzel birşeyler çıkacak gibi duruyor merakla tamamlanmış halini bekliyorum(z)
kamıl saten 200lerı sokmek ıcın fırsat arıodum bırı yok dıerınıde ben sokcem heheheh :D sımdı ama sınırım bozuldu motoru bı dısarı cıkardım sol taraf yenı oldugu ıcın cayır cayır parlıo dıer taraf sonuk geldık :D:D ya orayıda deıstırcem saten kırmıstım orayıda ufak bı kaza yapmıstım otobuse gecırmıstım saol bu arada motora bınmıcem ayagın 2hafta tehlıkesı var kırılabılır geene 2hafta sonra benımdır gene butun yollar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------
tt Adnan adlı üyeden alıntı
Serkan dostum
Senin arka dişli kaçtı? Ben bu hafta sonu 41 taktım ama daha son sürati deneyemedim. Son durum şöyle:
Motor tarafı dişil : orjinali 15 dişli , yeni durum 17 dişli
Arka teker tarafı : orjinal 46 dişli , yeni durum 41 dişli
selamlar
41 bıraz fazla gıbı geldı benım ogrendıklerıme gone
-
11 Haziran 2009, 00:31
bi tane racer topluyor fena oldu siyah racerdı şimdi efsane oldu yakında fotolar geliyor
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
11 Haziran 2009, 02:04
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
kamıl saten 200lerı sokmek ıcın fırsat arıodum bırı yok dıerınıde ben sokcem heheheh :D sımdı ama sınırım bozuldu motoru bı dısarı cıkardım sol taraf yenı oldugu ıcın cayır cayır parlıo dıer taraf sonuk geldık :D:D ya orayıda deıstırcem saten kırmıstım orayıda ufak bı kaza yapmıstım otobuse gecırmıstım
saol bu arada motora bınmıcem ayagın 2hafta tehlıkesı var kırılabılır geene 2hafta sonra benımdır gene butun yollar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------
41 bıraz fazla gıbı geldı benım ogrendıklerıme gone
Merhaba,
Ne gibi "fazla". Anlayamadım. Diş sayısını biraz daha düşürmekmi lazım?
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
11 Haziran 2009, 08:07
Günaydın Kanuniciler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
11 Haziran 2009, 08:59
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Günaydın Kanuniciler.
sanada gunaydin mondialci.ne demek istedigini anlamadim ama gunaydin diyelim
-
11 Haziran 2009, 13:52
arkadaşlar az kalsın aramızdan ayrılanlar listesine yazılacaktım...
dün cevizlidere caddesinde bir kaza yaptım ve hastaneye kaldırıldım. hastanede gerekli kontrolleri yaptılar ve sadece sol el bileğimde ufak bi kırık olduğunu söylediler bütün kolumu alçıya aldılar. motordada grenajlar kırılmış sanırım başka da birşeyi yokmuş. kaza anından sonra etrafıma toplananlar büyük şaşkınlıkla abi biz seni öldü sandık dediler. hemen etrafımı kontrol ettim baktım kask 3 yerden kırılmış zaten şiddetli şekilde kaldrım tretuvarlarının köşesine çarptım kafamı. allahtan sırtımda da çantam varmış. çantanın halini görüncede şükrettim...
Allah düşmanımın başına vermesin...
Arkadaşlar her zaman söylerim kıyafetinizi ve kaskınızı eksik etmeyinnnn lütfenn...
-
11 Haziran 2009, 13:56
dün cevizlidere caddesinde bir kaza yaptım ve hastaneye kaldırıldım. hastanede gerekli kontrolleri yaptılar ve sadece sol el bileğimde ufak bi kırık olduğunu söylediler bütün kolumu alçıya aldılar. motordada grenajlar kırılmış sanırım başka da birşeyi yokmuş. kaza anından sonra etrafıma toplananlar büyük şaşkınlıkla abi biz seni öldü sandık dediler. hemen etrafımı kontrol ettim baktım kask 3 yerden kırılmış zaten şiddetli şekilde kaldrım tretuvarlarının köşesine çarptım kafamı. allahtan sırtımda da çantam varmış. çantanın halini görüncede şükrettim...
Arkadaşlar her zaman söylerim kıyafetinizi ve kaskınızı eksik etmeyinnnn lütfenn...
dostum çok geçmiş olsun,
allah beterınden ve tekrarından esirgesın inşşş...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
11 Haziran 2009, 15:09
serkan büyük geçmiş olsun ....
-
11 Haziran 2009, 15:30
geçmiş olsun serdar ya aman aman dikkat et şuan nasıl hissediyon? bide kaza nasıl oldu anlatırmısın? Emre gör bak kask koruma ne kadar önemli, bi an önce edin sende
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
12 Haziran 2009, 02:47
slm arkadaşlar nasılsınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------
serkan nasılsın _?? gel şöle biraz sohbet edelim yahu
-
12 Haziran 2009, 08:34
günaydınlar millet,
muayene için ist HARAÇÇI'dan randevu aldım,
yarın sabah iş çıkışı gidiyorum,
sabah 10 ravdevu saatım,
neler yaşandı anlatırım buradan,
inş problem çıkmaz,
tek korkum lastık,
onu değiştirmedim henüz çünki,
bana şans dileyin bakmasınlar
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
12 Haziran 2009, 10:01
-
12 Haziran 2009, 13:13
güzel duruyor,,,
elınıze saglık,,,
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
12 Haziran 2009, 18:31
saolasın abi uğraştık işte biraz ama deydi
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)
Bu Konudaki Etiketler