Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
08 Nisan 2006, 16:00
Reklamlar
-
08 Nisan 2006, 16:01
valla beyler bugün bayi ye uğradım racer in fiyatı şu an 3.400 + plaka masrafı olarak 3.600 gibi bi rakama çıkmış durumda tabi pazartesi kanun yürürlüğe girmiş olursa ama bunun yanı sıra kanuni diğer modellerde fiyat indirimine gitti tiger şu an 3.900 fiyatla satılıcak falan ......
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
08 Nisan 2006, 16:03
işçiliğini beğenirsem banada yapıcan aynısını ona göre
Khutuck adlı üyeden alıntı
Benim planım arka stopları kuyruğu tamamen kaplayacak şekilde tek parça şeffaf polikarbonat döktürüp stop ışıklarını LED yapmak. Yeterli elektronik bilgim (ve malzeme sağlayacak elektronikçi bir dayım) olduğu için kendim yapacağım. En fazla 60-70 milyona malolur diye düşünüyorum.
Ön franajın yanlarındaki hava girişlerinden motorun iç aksamı tamamen görünüyor, bune engellemek için kapağın iç yanına //// şekilli kanatçıkları yaptırmayı planlıyorum. İnce plastikten düz tabaka döküleceği için iki taraf en fazla 30'a malolur.
Ön camın üst kenarları çok şekilsiz, orayı kestirip ön camın üstünü yuvarlatmayı planlıyorum. Kaça malolur fikrim yok.
Gösterge zeminini düzgün bir renkle değiştireceğim. Renkli printer kullanmak yeterli, maliyet sıfır.
Jantların etrafına ince reflektör şerit yapıştıracağım. Maliyeti çok fazla değildir.
Far ampulünü mümkün olduğu kadar güçlendireceğim, aküyü ve bujileri de bir süre sonra markalı olanlarla değiştireceğim. Maliyet konusunda emin değilim
Bunlara ek olarak belki birkaç da sticker takarım. Ön amortisörü alçaltıp arkayı kaldırmayı da düşünebilirim, ama sürüş dinamiği etkilenirse eski haline getiririm.
-
08 Nisan 2006, 16:06
-
08 Nisan 2006, 17:41
benimde bir arkadaşım aldı..pendikte..hatta ufak ta bir kaza atlattı..ilk motoru.
ama online olamıyo.buluşmalarınızda izinli gününe denk gelirse çağırıcam aranıza..
-
08 Nisan 2006, 18:33
abiler sonunda repsol renginde resmini buldum
400 ytl ötv den dolayı üstüne gelmesine rağmen alıcam
-
08 Nisan 2006, 21:31
e hayırlı olsun diyelim @hmedim bu arada kütük sen bi modifiye et bizde bi ucundan tutarız olmadı kanuni ile konuşur garanti dışı bıraktırmayız dediin gibi prototip olayı bu arada Peril haftaya pikniğe gidicem ben arkadaşına haber et istersen gelsin oda
-
09 Nisan 2006, 19:14
duyduguma gore kanuni 3 modelde indirim yapmis bu ötv den dolayi ama ne yazikki simdilik kanuni racer icin boyle bir indirim soz konusu degil...
-
09 Nisan 2006, 19:18
duyduguma gore kanuni 3 modelde indirim yapmis bu ötv den dolayi ama ne yazikki simdilik kanuni racer icin boyle bir indirim soz konusu degil...
-
10 Nisan 2006, 01:01
ben demiştim bu motor a zam gelir die
bulosele adlı üyeden alıntı
-
10 Nisan 2006, 01:05
@Niceman
Abi ben geçen söylediğim Çin fabrikasıyla görüşüyorum bu aralar. Adamların ingilizce bilen mühendisleri yok, anlaşmak zor oluyor Yine de adamları bu motorun benim kafamda olan versiyonuna benzer halini yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Benim yazdığım modifiyelere ek olarak kuyruğu da yeniden şekillendirecekler sanırım, bikaç çizim yolluycam yarın adamlara. Yaz sonunda Kanuni Racer Khu200 versiyonu gelirse şaşırmayın
-
10 Nisan 2006, 01:08
sen yaptır direk satıp senin makinadan alıcam
@Niceman
Abi ben geçen söylediğim Çin fabrikasıyla görüşüyorum bu aralar. Adamların ingilizce bilen mühendisleri yok, anlaşmak zor oluyor
Yine de adamları bu motorun benim kafamda olan versiyonuna benzer halini yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Benim yazdığım modifiyelere ek olarak kuyruğu da yeniden şekillendirecekler sanırım, bikaç çizim yolluycam yarın adamlara. Yaz sonunda
Kanuni Racer Khu200 versiyonu gelirse şaşırmayın
-
10 Nisan 2006, 01:16
hadi bakalim khutuck, bekliyoruz senin modeli...
-
10 Nisan 2006, 01:21
salı günü benim motor un resimlerini çekicez kütük oynucak resimlerin üzerinde bakalım ne çıkıcak ortaya
bulosele adlı üyeden alıntı
hadi bakalim khutuck, bekliyoruz senin modeli...
-
10 Nisan 2006, 01:22
İyi bişiler çıkacak, içimde öyle bi his var
-
10 Nisan 2006, 01:24
bakalım artık ne gibi bi işçilik
İyi bişiler çıkacak, içimde öyle bi his var
-
10 Nisan 2006, 10:08
arkadaşlar büyük zorluklarla ele geçirmiş bulunduğum racer 200 repsol rengindeki resmi.......... ben çok beğendim rapsol alıyorum inşallah
-
10 Nisan 2006, 16:42
arkadaşlar ben de sayenizde racer 200 hayranı oldum. ancak cuma günü yetişmedi ve ötv'yi yedik. sizce yeni fiyatta indirim yaparlarmı.
-
10 Nisan 2006, 17:07
yapmalari gerekir ama hic sanmiyorum dostum...bu motor yeni fiyata ragmen cok satacak belli...
-
10 Nisan 2006, 19:22
valla indirim yapacaklarını hiç sanmıyorum neticede yok satıyor motor...
BLOODMN adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben de sayenizde racer 200 hayranı oldum. ancak cuma günü yetişmedi ve ötv'yi yedik. sizce yeni fiyatta indirim yaparlarmı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler