emre dostum çok fazla servisle haşır meşir olma daha bi dünya şey daha çıkar bende sana söylemesi elinden gelen şeyleri kendin yap servisten daha güzel yaparsın kardeş bundan emin olabilirsin en kısa zamandan işallah istedin rahatlıkta bi makina olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------
bu işin okulunu okudunuz ozaman
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
emre kardeşim,
sendeki gerçekten şanssızlık,
kabloların olur olmaz yerlerden gectıklerı normal dıye düşün baştan savma topluyorlar çünki,
ama gidonların o şekılde olması çok saçma gelıyor bana yahu:S
onların ıkısınınde aynı olması bence yanlış bır teşhisten ibaret olamaz,
yanı sen yanlış gormuş olabılırmısın acaba?:S
gidonların diplerınde alt kısımda tırnakları var cunkı,
birini dierının yerıne takamazsın:S
(bunları şimdi senin için çektim bak:D,benım evde duruyorlar,değiştirdiğim için;))
umarım açıklayıcı ve yardımı olur...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar bira önce kaza yaptım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 PM ----------
caddeden normal hızla ilerlerken tali yoldan sağ taraftan birden doblo yolun ortasına kadar çıktı durdu,bende aniden ön frene bastım teker kaydı ve motor sola kayarak yattık ve sürüklendim
geçmiş olsun.
geçmiş olsun kardeş..önemli birşey yoktur umarım...
bu aralar racercilerin kaza haberlerini cok okur oldum aman dikkat edin arkadaşlar geçmiş olsun
Günaydın arkadaşlar...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
emre çok geçmiş olsun,
Dikkat Etmek gEREkiyor,
hele talii yolların giriş ve çıkışlarına,
biri veya bişiy çıkabiliyor...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
allah razı olsun,dediğin çok doğru kör tali yollar özellikle sürpriz gibi her an bişey çıkabilkiyo,ders olsun bana
sıkma canını herşey olacağına varır,
sana bişiy olmamışya gerisi boş,
motor dağılınca sen toplarsın,
ama sen dağılınca motor seni toplamazdı,
sen rahat ve iyi ol gerisi boş...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
korkut amirim bende güvenliğim 3senedir istanbul ünide, 4te iş başı yapıyorum 5ten sonra diğer güvenliklerden sorumlu kişiyim(çakma amir yani) işimiz çok rahat ama şu insanlarla uğraşmak millete laf anlatabilmek öyle zor ki...
emre dikkat et olm, Allahtan fazla sorun yok motorda ve özellikle korumasız ehliyetsiz gezen sende
caner foto kötü çıkmış yaw şöyle kaliteli birşeyle çeksene afili afili fotolar doldur şu forumu kara şimşeği görelim
aydın, aynı kazayı ben yaptım geçen gün, ama 30-40 ile gidiyordum o yüzden pek bi sorun olmadı. ayna kırıldı yine(amma dandik malzeme imiş ya argon mudur nedir) 10liraya kaynattım eskisinden bi farkı olmadı, başka grenajlarda bi sorun yok.
Egsoza siyah bi plastik gibi bişi yapışmış kötü duruyor onu temizlemeye çalışacağım şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------
aha bunda yeni eldivenim
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
hayırlı ugurlu olsun kardeşim,
allah asfalt yüzü göstermesin inş...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------
bu arada dün ile bugunden bir anı
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...iyoruz-13.html
hacım ben japonla yapıştırdım farımın tırnaklarını ve ön panellerin farı tutan tırnaklarını,çok sağlam oldu,ben sadece ön sol panel ve ön çamurluk aldımmı motor sıfır gibi oluyo,ufak çizikleride boyayacam,yarın gel yanıma çalışma yapalım senın motora onaralım orayı
he valla yapak bişeyler
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)