aldın mı motorunu umarım bi daha sorun çıkartmazNicemaN adlı üyeden alıntı
aldın mı motorunu umarım bi daha sorun çıkartmazNicemaN adlı üyeden alıntı
...............
motor bugün test ten geç çıktı o nedenle akşam getirelim dediler 8 gibi falan temizliği yapılacak isterseniz yarın sabah erken getirelim diyince bende geç olsun temiz olsun ellerinize sağlık dedim çok şükür yarın sabah kavuşacağım motor uma en sonunda bu arada modifiye yapıcak olan arkadaşta yaptığı modifiye resimlerini vs leri bizimle paylaşırsa çok sevinirim gopreis zaten ön tarafını indirmişti motor un ama grenaj değişince nasıl olucak asıl onu merak ediyorum birde vites ve fren pedalını kendine göre yeniden yaptırırsan çok daha rahat kullanım sağlarsın kolay gelsin ...
womanrider adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
ben de almayı düşünüyorum.fiyat olarak çok cazip ... ilk alacağım motor olacak tavsiye eder misiniz?alternatifi biraz pahalı olsa da honda cbr 125 r ...
yardımlarınızı bekliyorum.
valla dostum ben 125 cc bir motordan ziyade 200 cc kullanabileceğimi düşündüğüm için aldım daha önce motor kullanmadıysan sana biraz büyük gelebilir 125 cc lik bir motor ile başlayıp daha sonra yükseltebilirsin gücünü...
punk_hakan adlı üyeden alıntı
NİCEMAN abim ne ettin aldınmı sevisten motoru durumu nasıl....
yok bekliyorum hala getirceklerdi sabahtan ama hala bekliyorum aramayada korkuyorum açıkcası bi sorun var derler diye
@hmedim adlı üyeden alıntı
inşallah tez zamanda getirlerde sende artık sorunsuz olarak rahat rahat zevkini çıkarırsınNicemaN adlı üyeden alıntı
bizde bu ötv yi yemeden alabilseydik bayii 400 ytl fark gelir diyor ötv den ötürü
dün gece itibari ile fiyatlarda bir değişiklik yoktu ben gidip konuşmuştum adamlarla. insaşallah sen alana kadarda olmaz.
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
Allah size ÖTV siz bi yaşam nasib eder inşallah ben yaşlandım artık ödüceğim kadar ödedim
birolbirinc adlı üyeden alıntı
abi daha cumhurbaşkanı onaylamamışta ondan yalnız mayıs başına kadar motor yok yoksa bende biliyorum inşallah alana kadar zam olmaz
saat 02:41 oldu hala bekliyorum motor um gelmedi sözde sabahtan gelicekti....
eveet beyler nihayet teslim aldım motosikletimi bi tuhaf olmuş hiç bu kadar iyi kaçtığına şahit olmamıştım resmen sıfırlandı motosiklet bu arıza sürecinde ilgi ve alakasını benden esirgemeyen Kanuni satış sonrası hizmetler ve teknik servisler müdürü sayın Uğur Bulut bey e çok teşekkür ederim. artık motosikletim beni taşıyor ben onu taşımıyorum
NicemaN adlı üyeden alıntı
abi inşallah bir daha hiç bir sorun yaşamazsın ......darısı başımıza bakalım biz ne zaman kavuşacağız
arkadaslar otv kabul edilmis ya,simdi fiyatlar ne olacak, bilgisi olan var mi?
fuarda kanuni standında bir yetkiliyle görüşmüştüm o bana bir liste göstermişti listede ötv zamlı fiyatı 3388 ytl yazıyordu muhtemelende bu fiyat doğrudur.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
benim deer da 4500 oldu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
dostlarım racer ın fiyatı herhalde 3500 ytl yi gececek neden diye sorarsanız ötv %9 dan %29 a çıktı...
Racer'ın fiyatı ~%13 arttı, 3390 civarı bişiy oldu.
ha bide arkadaşlar bu motosikleti aldıktan sonra modifiye olarak neler yapabiliriz fikirleri düşünceleri olanlar ortaya koysun söyle motosikleti bi canavar gibi gösterecek şeyler
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)