lukas kardes valla bende kanuni racer kullanıcısıyım 150 km falan oldu bisey yok motorda paran varsa ben kanuni diyorum tabi herkes benim görüsümde olmaya bilir en iyisini yinede sen bilin
lukas kardes valla bende kanuni racer kullanıcısıyım 150 km falan oldu bisey yok motorda paran varsa ben kanuni diyorum tabi herkes benim görüsümde olmaya bilir en iyisini yinede sen bilin
iyide dostum almayı düşündüğün motosiklet ile kanuni racer arasında negibi benzerlik varki ??
lukas adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba,
Ben motor konusunda yeniyim. Motor konusunda karar verdiğimi düşünüyordum ama yeni başlayan, düşük cc ile başlayıp ileride motoru değiştirmeyi düşünen biri olarak kafam karıştı kaldı
Racer hakkındaki yorumlarınızı okudum, fikir verdi ancak kullanmadığım için bazı şeylerden çok emin olamıyorum. Hem Cbr125 hem de Racer'ı tanıyan varsa aranızda karşılaştırma yapabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Sudak
güzel düşünüyorsun dostum ama bence 200 cc bir motor ile 125 cc bir motoru karşılaştırmak yanlış bir şey....
sudak adlı üyeden alıntı
umarim hersey bu sefer yolunda gider niceman...ben de racer ve zealsun 200 gs arasinda kalmis durumdayim..ikisi de cok benzer motorlar,nasil mi? ikisi de fiat olarak, ozellikler olarak benzer, ikisini de bayilerde bulmak imkansiz!..bursada gitmedigim bayi kalmadi,ama ne kanuni racer ne de zealsun 200gs hicbir bayide yoktu!!....
Günaydın,bulosele adlı üyeden alıntı
Başka bir ilden almayı düşünür müsünüz bilmiyorum ama zealsun'un ana yeri adana. Adana'nın dışında, küçük illerde bulma şansınız daha yüksek gibi.
NicemaN adlı üyeden alıntı
Evet 200'lük bir motor ile 125'i karşılaştırmak çok doğru değil ama bu motorların yol tutuşu kavrayışı ve fren sistemi kıyaslanabilir diye düşünüyorum. İlk başta çin motorlarından (zealsun gibi ) uzak durmaya kararlıydım ama aradaki fiyat rakları kafamı çelmiyor değil.
Bence Kanuni ile CBR performans açısından karşılaştırılabilir motorlar. CBR 13hp, Kanuni 15hp; ikisi de racing görünümlü küçük motorlar.
karşılaştırma yanlışşşş biri 6 ileri şanzıman var diğerinin abi bir kere markalar kağıt üzerinde kapışamaz bıraz caddeyi ben cbr125r kullandım kanuni kullanmadım ama bence honda hondadır derimKhutuck adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
yol tutuşu dersen bence kanuni kesinlikle daha iyi olacaktır çünki lastik farkı var arada kanuni nin arka lastik iki katı cbr ın
sudak adlı üyeden alıntı
hicbir bayide kanuni racer'i bulamiyoruz, 2 aydir bu motoru ariyorum ama henuz gormek,sesini duymak,ustune oturmak mumkun olmadi:( kanuni racer kullanicisi arkadaslar; bu konuda bize sadece siz yardimci olabilirsiniz,ama ne yazikki daha once bikac sefer yazilmasina ragmen hicbiriniz bir video cekip yollamadiniz:( bu sekilde mi yardimci olacagiz birbirimize??!!
Kanuni %15 daha güçlü.CBR1000RR adlı üyeden alıntı
CBR 6. vitesle hızlanmada (100/6)~=%17 kazanır
Kağıt üzerinde yakın güçteler, CBR hafifliğinden dolayı biraz daha iyi olabilir, ama CBF250 ikisini de toza bular
Ben de Honda derim, ama çok ufak yaw
CBF 250 benim hayalimdi ama 6500 ytl lik rakam çok yüksek yahu bu arada benim motor da yine akü arızası tespit etmişler yeni akü takmışlar test ediolarmış bi gelsin hayırlısına o akü de arızalı çıkıcak nasıl olsa bu defa yenisini getir eskisini götür derim artık
Çok bahtsız adammışsın yaw hep arızalı aküler sana denk geliyor
yok bu defa şanslıyım çünki arızasını bulamadıklarına eminim bi kere ben iki gün motor un farlarını yakmadan kullandım ve akü şarj etmişti kendini sabah ta marşa basıp normal çalıştırıp gittim işe o akü yine arızalı çıkar arızayıda bulamazlar bende yenisi ile değiştiririm motor u ne halleri varsa görürler ondan sonrada....
Akira adlı üyeden alıntı
80lerin racerlarına benziyo ama performans nasıl???
e yazdık ya dostum forum u okusana dünya şey yazdık motor hakkında
Arkadaşlar bende 30 dakika kadar önce kanuni race 200 repsol (repsol olan yeni üretimde) siparişi verdim. umarım herşey yolunda olur. nisan 20 veya en geç 30 u elimde olacakmış.
Everything goes the way it should...
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin inşallah....
Erudite adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Erudite adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)