Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
01 Nisan 2006, 00:16
arkadaslar ötv ye zam gelmiş ben motoru aldım ama faturayı kestirmedim adam ötv yi biz ödüyoz dedi ama bi sorun cıkmaz demi niceman kardes sende kanuni racer kullanıcısın kendileri ödüyo demi ötv yi bizede ruhsatı cıkarmak kalıyo demi yav bu ne kardesim zam zam zam baska bi sey yok
Reklamlar
-
01 Nisan 2006, 02:16
selam niceman ben de kanuni racer almak istiyorum ama zealsun 200 gs de iyi görünüyor!fiyatları da aynı acaba hangisini alsam?bu arada kanuni racer in max.hızı ne kadar bilgi verirsen sevinirim teşekkürler...
-
01 Nisan 2006, 13:58
ha arkadaşlar bende mz 301 var alan olursa kulagınızda bulunsun artık racer gelinceye kadar ona binecez ama taş gibi motosiklet kaç sene kahrımı çekti eskilerinde kıymetini bilmek lazım dim i
-
01 Nisan 2006, 15:54
ha arkadaşlar bu arada bende kanuni mz 301 var alan olursa kulagınızda bulunsun racer gelinceye kadar ona biniyorum eeee eskilerinde kıymetini bilmek lazım dimi
-
02 Nisan 2006, 19:46
yaw arkadaşlar sohbet durdu ya eee daha daha ne var racer ı olan arkadaşlar anlatsanıza bizde dinleyelim hani video..
-
02 Nisan 2006, 20:48
arkadasım valla videoyu cektimde tel ile ama tel bozuldu malesef şu an icin motorda bisey yok allaha sükür 100 km oldu cokta hosuma gidiyor acıkcası eger almayı düsünüyosan hic durma ötv ye zam geldi cumhurbaskanı onayı bekleniyor galiba 3500 ytl falan olur racer in fiyatı
-
02 Nisan 2006, 21:28
ben motosikletin kapora parasını felan vereli iki hafta oluyo bana zam vurmadı allaha şükür mayısın gelmesini bekliyorum ama motosikletide çok merak ediyorum onun için videoyu istiyorum olmassa artık mayısı beklryecez başka çaresi yok bu işin...
-
02 Nisan 2006, 21:46
Kaparo vermen güzel ancak ötv'sini yatırmadıysan, ki bunun için motorunun bayiye gelmiş olması lazım. (şasi numarası) Sende ötvden etkileceksin.
Bayiler anlaşmalarını yaparken kdv ve ötv'ye gelebilecek zamlar fiyata ilave edilir maddesini mutlak şartla koyarlar.
Terör'de kaparosunu haftalar öncesinden vermesine rağmen motor henüz gelmediği için ötv artışından etkilenecek.Söylediğini yanlış anlamadıysam, erken sevinmemek gerekir diye düşünüyorum.
Four wheels good , two wheels better...
-
02 Nisan 2006, 21:57
ya kardeş ben adamla konuştum fiyatında anlaştık ben sözümden dönmem diyor 3.000 ytl dedim o fiyata aşırsın diyor bayile iyi anlaşıyorum
-
02 Nisan 2006, 22:22
Aradaki fark bayinin kar marjından bile büyük.Yani bunu karı içerisinden ödemesi bile mümkün değil.Bu durumda aradaki farkı kendi cebinden ödemek durumunda kalır.Bu bayiyle alakası olmayan, son kullanıcının ödemesi gereken bir vergi artırımı.Bu kadar iyi bayi nerdeymiş acaba bizde uğrayalım kendisine bari
Four wheels good , two wheels better...
-
03 Nisan 2006, 10:27
fuarda kanuni yetkilileri ile göüşme fırsatım oldu tabi cinnet geçirmiş halimle yinede yakışık kalmayacak kelimeler kullanmamaya dikat ettim bugün yani pazartesi itibari ile kanuni motosikletimi alıp fabrika ya götürecek problem giderilmediği takdirde yenisi ile değiştirilecek motosiklet bu sözü satış sonrası hizmetler müdürü Uğur beyden aldım Shemoto da şahidim hadi hayırlısı bakalım...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
03 Nisan 2006, 10:33
abi sen sat onu sat dandik bunlar dandik
-
03 Nisan 2006, 12:22
bunlara gerenk yok güzelim reklam yapmıyoz
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
abi sen sat onu sat dandik bunlar dandik
-
03 Nisan 2006, 12:44
abi seninde miğden bulandı biliorum ama sen hala bana kızıosun
-
03 Nisan 2006, 13:01
çünki bu sorun sadece benim motor umda var diğerlerinde yok o yüzden sana kızıyorum ama kanuni ye daha çok kızıyorum
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
abi seninde miğden bulandı biliorum ama sen hala bana kızıosun
-
03 Nisan 2006, 15:13
şu racer hakkında bilgi bulamıyorum nedennnnnnnnn
-
03 Nisan 2006, 15:29
evet beyler bugün saat 14:00 itibari ile motorum kanuni yetkililerince teslim alındı fabrikaya doğru yola çıktı hakkımızda hayırlısı zaten bir daha sorun çıkartırsa yenisini getirin dicem inşallah problem çıkarmaz...
-
03 Nisan 2006, 15:32
yaaa şu kanuni racer in ibresi kaçı gösteriyor çok merak ediyorum
-
03 Nisan 2006, 15:33
valla dostum bi başlık açmıştık "kanuni racer kullanıcıları" isminde orada yaşadığımız sorunlarda motor un artısı eksisi ne var ne yok her şeyi yazmaya çalışıyoruz bi incelersen orayı yardımcı olur sanırım....
evrenince adlı üyeden alıntı
yaaa şu kanuni racer in ibresi kaçı gösteriyor çok merak ediyorum
-
03 Nisan 2006, 15:34
Arkadaşlar kolay gelsin motosikletler hakkında çok bilgim yok ama bisan senator150 almayı düşündüm bana fikir verebilirseniz sevinirim.
lukas
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler