Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
10 Kasım 2008, 02:44
valla ben biliyorum yani ters çevirdim bi kaç kere yaa ordan yoksa yakmyo öle başka türlü bu arada benimkiside o civarlarda yakıyo ya 120 kuruş biraz agraaasif bi kullanım tarzısım vardırda :p
bu arda arkadaşlar kanuninin sitesine giren oldumu bizim racer s lerin fiyat tavan yapmış :D yahu 3900 e çıkmış :D
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon...
(çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom
(artık başka kollarda)
Reklamlar
-
10 Kasım 2008, 04:24
gokselaytar adlı üyeden alıntı
bu arda arkadaşlar kanuninin sitesine giren oldumu bizim racer s lerin fiyat tavan yapmış :D yahu 3900 e çıkmış :D
yuhh napmış bunlar yaa normal racer 3.300ytl idi 3.700 olmuş yuh
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
10 Kasım 2008, 09:31
bu alate okadar para vermem gider japon alarım daha iyi ....
neyse arkadaşlar racer sevdama elfatiya çekiyom artık
yaza kadar fiyatlar düştü düştü düşmesse benim gözümden düştü .
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
10 Kasım 2008, 21:52
-
10 Kasım 2008, 22:04
motora rağbet oldukça fıyat artışı gerçeklesıyor,
yahu kış sezonuna gırdık,
fiyatların düşmesı gerekırken şu işe bak yahuu
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
11 Kasım 2008, 01:46
dumanxtr adlı üyeden alıntı
bu alate okadar para vermem gider japon alarım daha iyi ....
neyse arkadaşlar
racer sevdama elfatiya çekiyom artık
yaza kadar fiyatlar düştü düştü düşmesse benim gözümden düştü .
aynen bütün gün düşündüm insanın canını sıkıyorlar yaaa bi hevesimiz wardı adamlar kursağımda bırakacaklar, kriz mriz ayağına yapıyorlar büyük ihtimal sanki kriz çinde gibi... neyse bakalım hele bi kış sonu gelsin
[B]34 YVV 98[/B]
-
11 Kasım 2008, 09:27
SAd0 adlı üyeden alıntı
aynen bütün gün düşündüm insanın canını sıkıyorlar yaaa bi hevesimiz wardı adamlar kursağımda bırakacaklar, kriz mriz ayağına yapıyorlar büyük ihtimal sanki kriz çinde gibi... neyse bakalım hele bi kış sonu gelsin
dostum kendini kanıtlamış markalar da fiyat değişikligi yok
-
11 Kasım 2008, 11:52
biz dün sorduk anah tar teslim racer s ler 3700 ytl
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
11 Kasım 2008, 19:22
41calamity41 adlı üyeden alıntı
biz dün sorduk anah tar teslim racer s ler 3700 ytl
vallha osman bana göre 3400 tam idaal bi rakam dı bi kuruş yukarı vermeyi düşünmüyorum yani bana kalırsa herkesde ögle düşünür 3.700 de olsa fazla çünkü adamlar s leri daha temmuz ayında çıkardı
baktım motorsuzluk tak mı dedi alırım başka bi motor markası tipi falan önemli degil cup bile olsa binerim ayagımı yerden keser ne zaman benim istedigim rakamlarla uyuştu ozaman alırım uyuşmassada kanuni kullanmamış olruz ne olacak
-
11 Kasım 2008, 23:27
iknci el temiz makinalar var ama
(artık başka kollarda)
-
11 Kasım 2008, 23:30
dumanxtr adlı üyeden alıntı
vallha osman bana göre 3400 tam idaal bi rakam dı bi kuruş yukarı vermeyi düşünmüyorum yani bana kalırsa herkesde ögle düşünür 3.700 de olsa fazla çünkü adamlar s leri daha temmuz ayında çıkardı
baktım motorsuzluk tak mı dedi alırım başka bi motor markası tipi falan önemli degil cup bile olsa binerim ayagımı yerden keser ne zaman benim istedigim rakamlarla uyuştu ozaman alırım uyuşmassada kanuni kullanmamış olruz ne olacak
O zaman freedom a bi bakın derim. Nasılsa aynı motora sahipler. Freedomun yeni fiyatı da 3400. Görüntü olarak ta çok güzel. Saygılar.
-
11 Kasım 2008, 23:38
ya bakalım artık neler olr ama ikincielleride etkiler bu artış açıkcası satıcak olanlar beklese iyi olr biraz heralde
(artık başka kollarda)
-
12 Kasım 2008, 00:23
Trakonya adlı üyeden alıntı
O zaman freedom a bi bakın derim. Nasılsa aynı motora sahipler. Freedomun yeni fiyatı da 3400. Görüntü olarak ta çok güzel. Saygılar.
adamım racer de çift egzoz çıkışı var freedom da tek fredom fena motor değil ama dedigim gibi granajsız olacak hızdan çok kaliteli olmasını isterim çünkü zam yapanlar arasında seçkin markaları göremedim
iknci el temiz makinalar var ama
göksel ikinci el bi makina düşünmüyorum ama düşünecek olursam yukarıda yazdıgım gibi şehir içi kullanımlarda güzel olan bi cup düşünürüm ..
-
12 Kasım 2008, 00:59
:D teklif var ısrar yok :D
(artık başka kollarda)
-
12 Kasım 2008, 11:52
[QUOTE=dumanxtr;1327550]adamım racer de çift egzoz çıkışı var freedom da tek fredom fena motor değil ama dedigim gibi granajsız olacak hızdan çok kaliteli olmasını isterim çünkü zam yapanlar arasında seçkin markaları göremedim
Tek egzoz olmasıyla çift egzoz olması arasında ne fark vardır? Sadece görüntü mü? Yoksa çekişi ve yakıtı da etkiler mi? Selamlar, saygılar
-
12 Kasım 2008, 13:32
Tek egzoz olmasıyla çift egzoz olması arasında ne fark vardır? Sadece görüntü mü? Yoksa çekişi ve yakıtı da etkiler mi? Selamlar, saygılar
çift egzoz çıkan atık gazı daha rahat atar budan kaynaklannarak bogulma ollasılıgı minimum seviye gelir performans artar motor rahatlar saygılar
:D teklif var ısrar yok :D
teşekür dostum sen beni anlıyondur sanırım benim kızmam daki amaç adamlar 200cc lik bir motora tek hamnede 600ytl fiyat artışı çok çok fazla ben 600cc lik bir motorda bukadar fiyat artışı görmedim daha
-
12 Kasım 2008, 13:48
[QUOTE=dumanxtr;1327946]çift egzoz çıkan atık gazı daha rahat atar budan kaynaklannarak bogulma ollasılıgı minimum seviye gelir performans artar motor rahatlar saygılar
Peki burdan yola çıkarak egzoz patladığı zaman değiştirmesek veya egzozun ağız kısmını açsak motorun performansı artar. Doğru mudur? Buna bağlı olarak yakıt tüketimi de artar mı? Eğer yakıt tüketimi bu şekilde artıyorsa RACER , FREEDOM dan fazla yakıyor demektir. Doğru bir tespit midir? Selamlar
-
12 Kasım 2008, 16:06
Peki burdan yola çıkarak egzoz patladığı zaman değiştirmesek veya egzozun ağız kısmını açsak motorun performansı artar. Doğru mudur? Buna bağlı olarak yakıt tüketimi de artar mı? Eğer yakıt tüketimi bu şekilde artıyorsa
RACER , FREEDOM dan fazla yakıyor demektir. Doğru bir tespit midir? Selamlar
egzozu boşaltıgın zaman atık gaz dışarı kendini sıkıştırmadan serbestce dışarı atacagından yakıt sarfiyatı artacaktır . Fakat yakıt sarfiyatı sagdece egzozdan biret değildir hava filitrenin tıkalı olması dahi yakıt sarfiyatını artırır . racer freedom dan fazla yakar demişsin onu bilemem sogru olma iktimali var senin motor ne yakıyor bilemem arkadaşlar yakıt tüketimi sürekli yazıyorlar incele hangisi az yakıp hangisi çok yakıyor oradan karar ver
-
12 Kasım 2008, 21:15
arkadaşlar bende yaza doğru freedom almayı düşünüyordum adamlar 2900 den 3400 e çıkmışlar ayıp etmişler beaa ben güzel kafama güre bi motor bulmuştum. Fiyatı çok fazla olmuş. Heralde 2. ellere bakacaz artık ahh ulan ahh kanuni yabancı dediğimiz markalar yapmadı bunu sen yaptın
gerçii kendiside yerli sayılmaz ama ben onu diğer çin çan çonlardan ayrı tutuyorum..,
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
13 Kasım 2008, 01:52
Peki burdan yola çıkarak egzoz patladığı zaman değiştirmesek veya egzozun ağız kısmını açsak motorun performansı artar. Doğru mudur?
çok usta deilim ama dogru.
Buna bağlı olarak yakıt tüketimi de artar mı?
buda doğru
Eğer yakıt tüketimi bu şekilde artıyorsa
RACER , FREEDOM dan fazla yakıyor demektir. Doğru bir tespit midir? Selamlar
bunun onunla alakası yok mühendisler bi ton kafayı boşa yormuyorlar doğru olan hangisiyse onun montajını yapıyorlar. daha çok yakabilir belki onu bilmem ama performans la doğru orantılı gelişir bunu söyleyebilirim.
Süvarİ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende yaza doğru freedom almayı düşünüyordum adamlar 2900 den 3400 e çıkmışlar ayıp etmişler beaa ben güzel kafama güre bi motor bulmuştum. Fiyatı çok fazla olmuş. Heralde 2. ellere bakacaz artık ahh ulan ahh kanuni yabancı dediğimiz markalar yapmadı bunu sen yaptın
gerçii kendiside yerli sayılmaz ama ben onu diğer çin çan çonlardan ayrı tutuyorum..,
bunun adına zaten dost kazığı denir elin adamı yapmaz bunu
Selamlar, Saygılar
----------------------------
ilana bakmayan davul olsun emi puhahahha
http://www.sahibinden.com/kanuni_rac...XQQdisplayitem
[B]34 YVV 98[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler