link te sorun tekrar atıyorum
http://www.sahibinden.com/kanuni_rac...XQQdisplayitem
link te sorun tekrar atıyorum
http://www.sahibinden.com/kanuni_rac...XQQdisplayitem
heh geçen görmüştüm sahibindede gezer ken dedim formdaki kimseye sölemiyo ben yazıcaktım murat arkadaşımız motorunu satıyo diye :d
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
hayırlı uğurlu osun dostum,
allah gönlüne göre verir inş...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
hayırlısı olsun murat kardeşim vallaha herkes racer leri satıyor neden satıyosunuz yaw artık kesmiyomu 200
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
murat abinin motoru çok temizmiş valla alacak olana hayırlı ugurlu olsun demek kalıor bitek... resimde çok karizmatik çıkmışsın heeeeee artık motordanmı senden mi orasını söylemiyim:p
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Eyvallah çok teşekkür ederim arkadaşlar gt250r düşünüyorum ama bakalım kısmet.
abi gt 250r de bi 3 5 ay sonra kesmicek ki seni 40 km daha hız için o kadar para vericen gerçi zevkler tartışılmaz ama sadece bi uyarı
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Senin dediğin de doğru aslında görüntüsüne kapılıp almak istiyorum ama senin de dediğin gibi hız olayıda var, benim motorum şuanda 120km hıza hiç zorlanmadan rahat rahat gidiyor gt250r ise 160 170 diye söylüyorlar denemedim hiç, bu hızların üstünü zaten isatnbul içinde ulaşmak zor ulaşsan bile tehlikeli anca otobanda lazım şimdi de gidip 600rr alsan yapma hocam daha 2.motorun hemen zıplama diyorlar gerçi demeseler bile şuanda RR a verecek o kadar parak yok ben yinede şu s.t.kanuni yi bir test edeceğim ondan sonra karar veririm bir kullanmak lazım.
gt250r ların bana göre görüntüsü ve sesi 250 lik bir motor için tatmin edici üstelik fiyatı da özellikleri düşünülürse hiç de fazla değil.
Tamamen kişisel tercih meselesi tabi racer 'ı satıp gt250r almak
hayırlısı olsun
abi istanbulda hava uçuruyo walla bu havada motor kullanabilen warmı? sadece merak ettim, şahsen ben olsam motora yaklaşmam bile
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
bu racer 200 lerin siyah renkli olanları niye pahalı
Walla 1.500 olsa dükkan senin benim aldığım rakam belli ne kadar kullanıp kaça sattığım belli 1.500 ytl 2007 model 6.000 km lerde sorunsuz bir motor varsa hiç kaçırma derim ister siyah ister mavi farketmez gerçekten ucuzmuş baya
1.500 ytl vericeğime bende dursun daha iyi he sen gerçekten bu motordan almayı düşünüyorsan gelir motora bakarsın adet yerinni bulsun diyede ufak bi indirim yapabilirim ama 1.500 ler hayal.
peki sorun çıkıyormu kime sorsam aman ha diyolar onu alcana git yrb 125 alın diyolar.aslında racer 200 tam istediğim tipde almayı düşünüyom ama öle diyolar işte
Walla aman hee diyen neye aman hee diyor bilmiyorum bana şuana kadar aman hee falan demedi motorum
gt250R güzel makına,
arkadas ile bırlıkte ortalama 170 kıloyuz rahatlıkla 175 gördü makıne
edirne yolunda,
ilk zamanlarda grank sorunu vardı motorda onunda nedeni,
manuel hız kescı denılen nesne yusunden,
motora ne kadar zorlarsanız o kadar cıkıyor,
ölümüne yani,
bu nedenlede grank dayanmıyordu,
yeni çıkarılan S&T kanunılerde bu sorun ortadan kaldırılmıs dıyorlar.
eski serisi karbüratörlü olan motora S&T grubu enjeksiyon takvıye ederek yakıtı minimum seviyeye indirmiştir.
motor gayet görsel olarak ve performans olarak tatmın edıcı durumda...
şimdiden hayırlı olmasını diliyorum dostlarım...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 93 kullanıcı var. (0 üye ve 93 misafir)