Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
11 Eylül 2008, 20:30
cbr ismindende anlaşıldıgı gıbı racıng yaradılısı var,
fakat bayağı bır ufak kalıyor,
sonuc ıtıbarı ile cbr daha kalıtelı bır motordur,
racer çin malı,
cbr Japon,
fark ortada sanırım,
başka açıklaması olacağını sanmıyorum,
bu arada hatırlatayım,
racer sinyal takımı::::::::15 lıra en fazla,
cbr sinyal takımı,::::::::::100 lıra en az
parca farkıda cabası,
__________________________________________________ _________________
Ezgi En Ufak Örnek Vermek Gerekırse sana vıbrasyon konusunda,
GSR 600'dede var ,
arastırabılırsın....
Ve Gayette Memnunum...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
-
11 Eylül 2008, 20:51
-
11 Eylül 2008, 21:07
teşekkürler arklar evet cıbır cok kucuk raceye gore haklısın... :=)
-
11 Eylül 2008, 21:08
gokselaytar adlı üyeden alıntı
ya bu motorun rodajında normal bişi ama benmkisi biraz fazla yaktı o ayrı mesele ben biraz değişik bi rodaj uyguladım deli cesareti işte
o yzden fazla yaktı ve bene bilrek az bi zaman tamamlamadım ama şimdi normal yani çok az bi miktarda olsa eksiltiyor yağ ama 2400 km oldu oda normaldir artık yağ özellğini kaybediyor tabiki o yzden normal ki bizim
racerlarde biraz yağ problemi varmış ... eskiler öle diyor :D
racer s lerede yag sorunun kaldırdılar diye duymuştum demekki daha devam ediyor tşk ederrim
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
11 Eylül 2008, 22:00
aslında her motor yağ eksiltir yağ ömrü bittikce ayrışır özellğini kaybeder bi miktar buharlaşma olr azalma olr buda normaldir eskiden ne kadar eksiltiyordu bilmem ama benimkisi normal düzeyde :D
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon...
(çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom
(artık başka kollarda)
-
11 Eylül 2008, 23:48
arklar daha kayıt olmadım ama a2 ehliyet sınavına hazırlancam..28 ekimde herhalde sınav ve bilgim yok.. paylaşırsanız sevinirim
bi de bu racer s200 lerin arkası cok inik..rr tarzi hawa werebilirmiyiz arkaya yani kaldırabilirmiyiz..mesala cbr tarzında da..yani amartisöleri..arkası kalkık önü de inik yapabilirmiyiz
-
12 Eylül 2008, 00:16
aslında her motor yağ eksiltir yağ ömrü bittikce ayrışır özellğini kaybeder bi miktar buharlaşma olr azalma olr buda normaldir eskiden ne kadar eksiltiyordu bilmem ama benimkisi normal düzeyde :D
dostum sağol ama bir sorudaha soracam sana bana kaç km yag eksilktigini yazarmısın yani veya şöylede diye biliriz kaç km yag yenilemek istiyor
YaoMMoL adlı üyeden alıntı
arklar daha kayıt olmadım ama a2 ehliyet sınavına hazırlancam..28 ekimde herhalde sınav ve bilgim yok.. paylaşırsanız sevinirim
bi de bu racer s200 lerin arkası cok inik..rr tarzi hawa werebilirmiyiz arkaya yani kaldırabilirmiyiz..mesala cbr tarzında da..yani amartisöleri..arkası kalkık önü de inik yapabilirmiyiz
--- a2 ilgi ne sordugunu anlayamadım sınavı ya 23 deya 25
--- ön indirip arkayı kaldıran arkadaşlar var hemen hemen herkes ön idirip arkayı kaldırıyor
-
12 Eylül 2008, 00:30
caner arkadaşım bu yağ yakma mevzuğu aldğın yağla ve senin kullanım tarzınla çok alakalıdır ama aşşağı yukarı 1500 2000 km de benimkisi eksiltiyor
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon...
(çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom
(artık başka kollarda)
-
12 Eylül 2008, 00:36
yani sınav nasıl olucak..çalışmak için kaynak mı alıcaz sınava...bi de arkaya kaldırıp önü indirebilirmiyiz kendimiz ? mesala ayar gibi bişey mi bireysel olrk yapabilirmiyiz
-
12 Eylül 2008, 00:44
caner arkadaşım bu yağ yakma mevzuğu aldğın yağla ve senin kullanım tarzınla çok alakalıdır ama aşşağı yukarı 1500 2000 km de benimkisi eksiltiyor
tşk ederim olaya açıklık getirdigin için ve yardımların için
-
12 Eylül 2008, 00:45
-
12 Eylül 2008, 01:16
amortısore parca resmi mevcut zaten
3. 5 sayfa gerıde olmalı ben atmıştım resmı
bakın amortısorun altındakı parcaya bu şekılde eklentı yapılırsa kuyruk kalkmıs olacaktır,
boyalı yer sonradan monte...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
12 Eylül 2008, 04:37
önü indirmek içinde ön maşada ve direksiyondaki civataları gevşetip dengeli bi şekilde aşa alıyosun ama onu dengeli almak lazım yoksa ön çamurluğu alırsın eline
bu kalay gibi gözüküyo arkayı kaldırmasan da önün indirmek lazım
-
12 Eylül 2008, 10:30
-
12 Eylül 2008, 11:09
dumanxtr adlı üyeden alıntı
elin anahtar tutarmı_?
Ne alakası var sorumla ?
Evet, tutar.
-
12 Eylül 2008, 12:16
Ezqi adlı üyeden alıntı
Ne alakası var sorumla ?
Evet, tutar.
sebebi şudur diye düşünüyorum motorun bir civatası gevşediğinde farkederek bunu sıkacak olursan uzun süre binersin, örneğin yolda giderken herhangi bir durumdan dolayı bir vida gevşediğinde kendin bunu sıkarak devam edebilirsin. "elin anahtar tutmaz" ise yani vidayı sen sıkamazsan ve o şekilde devam eder isen daha büyük sorun çıkartabilir. yada servisi beklersin yollarda.
zırt pırt vida sıkacak vs değilsin sonuçta ama bunlar ihtimaller, bunları da düşünmek lazım diğer motorlar sanki hiç mi sorun çıkartmıyor onlarda elbet sorun çıkartır.Ama aradaki fiyat farkı ve yedek parçadaki fiyat farkı zaten bunu da özetliyor.
Sorularının cevabna gelince :
-sorun yaşamadan uzun yolda kullanan arkadaşlar var (bir iki sefer değil sürekli)
-titreşim her motorda vardır.Racer da bulunan titreşimi Racer S modellerde oldukça azaltmışlar.Yani titreşim kabul edilebilir seviyede.
-en fazla hız 120 desem heralda yanlış olmaz. (110-135 arası olduğunu söyleyenler var)
-memnuniyet durumu ise kişinin motordan beklentisine bağlı bir durum. Racer alıpta ducati performansı beklemediğin sürece.Motorun limitlerini bildiğin ve zorlamadığın sürece memnun kalırsın.Ortak kanı bu yönde. Yani at sahibine göre kişner
-
12 Eylül 2008, 12:31
gonzales34 kardeşim dediklerin doru
motoru bi bayan kullaıcak ama
onuda gö önüne alılım yani bi bayan motoru ne kadar hırpalayabilir onu söylüyorum zannetmiyorum ki limitleri zorlucanı
redline yapıcanı ynı onu ne titretir nede yolda bırakır
tabi motor bide şans işi her motor sorun çıkarır bunu sakun unutmayın
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
12 Eylül 2008, 12:51
41calamity41 adlı üyeden alıntı
gonzales34 kardeşim dediklerin doru
motoru bi bayan kullaıcak ama
onuda gö önüne alılım yani bi bayan motoru ne kadar hırpalayabilir onu söylüyorum zannetmiyorum ki limitleri zorlucanı
redline yapıcanı ynı onu ne titretir nede yolda bırakır
benim dün fikrim değişti işte bayan motor sürüceleri konusunda
işten dün geç çıktım 1 saat kadar, servisi kaçırdığım için altunizade de durakta otobüs bekliyorum (gold pc nin orda). Durağın önünde bi motor durdu (cbr 600 RR) yol tarifi almak için soru sordu tarif ettim, ne tarafa gideceğimi sordu ve gideceği yöne gidicektim zaten beni de götürdü.
Nasıl olsa bayan diye bir rahatlık vardı ama bu rahatlık 2 dk. geçmeden değişti altunizadeden edirnekapı tarafına kadar sadece 20 dk. gibi bir sürede geldik, ki ben daha 45 dk nın altında aynı yolu gelebilmiş değilim(otobüs yada servis ile).
-
12 Eylül 2008, 15:29
Soruma isyan vede sinirle cevap verebildigin için tşkler
Ezqi adlı üyeden alıntı
Ne alakası var sorumla ?
Evet, tutar.
İŞTE CEVAP
Gonzales34 adlı üyeden alıntı
zorlamadığın sürece memnun kalırsın.Ortak kanı bu yönde.
Yani at sahibine göre kişner
BUDA ALTERNATİF CEVAP
41calamity41 adlı üyeden alıntı
****** Verdiğin cevap kadar koplesli ve de sinirliysen bu motor senin isteklerini karşılamaya bilir
****** Memnun ollanların sayısı bi hayli fazla - Olmayanların sayısıda fazla
****** hızla ilgili sorular sormuşun daha önce motorun neydi 120km/hz senin takmin edermi bilmem
****** Motor üzerindeyken sende şöyle bir düşünce oluşmuyorsa '' Eşek benim eşek alınca vuracam kırbacı vuracam kırbacı '' bu motor senin için güzel olur
****** Elinin anahtar tutması önemli bu makinalar bakım ister
****** Yanlız bir kişinin daha yorumunu bekle sen eminin verdiyse dahi birkes daha vercekdir
[[[[[[[[[[ SÖZ SENDE SERKAN KARDEŞİM SEN ŞU ANKİ KM DEN ÖRNEK VERİRSİN ARTIK ]]]]]]]]]]
-
12 Eylül 2008, 16:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)
Bu Konudaki Etiketler