Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
11 Eylül 2008, 03:20
vallaha güzel kardeşim bizde dalga geyon demedik zaten çinlir hafi almıyacak kadar büyük olduguna inanıyoruz biz sagdece türkiye değil dünyanın hertarafına her şey üretip satmakta keşke türkiyemizde çin kadar üretim yapabilse di aç insanda kamazdı
adamlar nerdeyse evlerinde üretim yapabilecek kapasiteye geldiler
unutmayınız bu gün övdügünüz japon mallarıda piyasaya bu şekilde girdiler
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Reklamlar
-
11 Eylül 2008, 03:23
yok kardeşim bende bişey demedim sadece bunlar gerçekler eğer bu işlere atılırsan bi gün anlarsın onu diyorum
kanuni recer 200 400 ytl ye motor yptırırsın ama bi honda yada yamahanın 125 lik motoruna o paraya 2 jantını alırsın aklında olsun ama onlarda kalite öle pat dedin mi arıza vermez
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
11 Eylül 2008, 03:37
arklar komple boyamak istesen ne kdr tutar maliyet mesala? kırmızı yapmk istiyom mesala
-
11 Eylül 2008, 03:41
YaoMMoL adlı üyeden alıntı
arklar komple boyamak istesen ne kdr tutar maliyet mesala? kırmızı yapmk istiyom mesala
bu soruya serkan kardeşim onlayn olunca mutla cevaplar ben bir rakam veremiyecem granaj da serkan kardeşim boya değiştirmiş ti muhtemel olarak tada masraflarını yazmıştır önceki sayfalara istersen göz gezdire bilirsin
ama renk değişikligini ruhsatta işletmek var bide oda cabası
-
11 Eylül 2008, 03:49
anladım..duman isim neydi? dostum sen nie yazın alıcaksın 200cc yi. ehliyeti aldktn sonra alsaana ..
41calamity41 adlı üyeden alıntı
yok kardeşim bende bişey demedim sadece bunlar gerçekler eğer bu işlere atılırsan bi gün anlarsın onu diyorum
kanuni recer 200 400 ytl ye motor yptırırsın ama bi honda yada yamahanın 125 lik motoruna o paraya 2 jantını alırsın aklında olsun ama onlarda kalite öle pat dedin mi arıza vermez
o zaman kanuni de parça değiştirmek kolay yani...ve de ucuz
-
11 Eylül 2008, 03:56
anladım..duman isim neydi? dostum sen nie yazın alıcaksın 200cc yi. ehliyeti aldktn sonra alsaana ..
o zaman kanuni de parça değiştirmek kolay yani...ve de ucuz
isim caner dostum
--- ehliyet elime olaşın ca kasım 20 diyecek kış gelecek ve kışın makinamı kayacak yerim yok şimdilik ve makinam yatacak
--- evet kanunide parça sıkıntısı yok ve ucuz bu yöndden derdin olmaz
-
11 Eylül 2008, 03:59
kışın kullan nolcak ki yağmur kar yağmıyor artık ..sadece doğuda yağıyor o da yükselitiden yazın alıcaksın peki öbür sene kışa naprcaksın? ben almayı düşünüyom su an...mesala 2 yıl garantisi war ya makinaya bişey oldu götürsem servise ücret felan almıyolar dimi
-
11 Eylül 2008, 04:10
anlaşılan garatili bi mal kullan mamışın allah düşütmesin derim senin makina güzel çıksın yolun servisciye uzak olsun
+ her makinanın yağ değişimi vardır para verirsin
+ her makinanın bakımı vardır para veririsin
+ garatiyi düşünüyorsan makianın üzerinde oynamıyı aklından çıkart zati
bırak granaj da boya değiştirmeyi servisten hebersiz motora anahtar vurma derler
( BU YAZILANLAR YAPILMASSA MAKİNA GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKARTILIYOR BU BÜTÜN MAKİNALARDA BÖYYLEDİR )
-
11 Eylül 2008, 04:18
tşk arksım ii geceler ben kaçar
-
11 Eylül 2008, 04:20
-
11 Eylül 2008, 13:38
bende bu racer 200 den almayı planlıyorum ve uzun yola çıkma ihtimalim yok yani sadece işe gidip gelirim biraz gezerim genede sorun çıkarırmı acabu bu motor ramzey demişsinizde o motorda ufak gibi ama racer 200 büyük ne yapayım ramzeymi alayım yoksa racer 200 mü siz benden iyi bilirsiniz.hangisi daha dayanıklıdır onu bileyim.
-
11 Eylül 2008, 15:29
eveeet göksel döndü :D arkadaşlar öncelikle S de 2400 km yi deviren biri olarak izlenimlerimi yazayım sizlere
birincisi arkadaşlar ben rodajımı iyi yaptığımı düşünüyorum ki motorda düzde 125 i hatta rüzgarı arkama aldığımda 130 lara falan gelebiliyor ben 86 kiloyum düşünün :D demekki iyi geçmiş rodajı neyse motor çinli biliyoruz bunu beklentilerde buna göre olmalı brda hem fikir olalım bu motordan standart halde alınacak max budur :D ben kendim motor üzerine okudum ve bu konuda çalıştığım için bakımları falan kendim hallediyorum ki zaten motor öle ahım şahım bi sorun çıkarmadı freni yağı falan halleiyorum ben kendim daha servise girmedim :D kimisi yadırgayabilir ama servise gidersem kendim evin önünde halledemiyceğim bişey yada çözemedğim bişey için giderm çnkü ben grenajları değiştiriyorum yani beni garantiye almyolar... bu arada vibrasyon çok fazla rahatsız etmiyo ancak uzun bi yolda gerek duruş olarak gerekse orjinal elciklerin sert oluşundan dolayı baya bi yorgunluk olmakta... sese gelince tek slindirden beklenen sesi çok iyi veriyor makine ben susturucuları kestim dahada bağırmaya başladı :D ayrıca ben uzun yola çıktığımda 100 110 sabit hızım oluyor 8000 devirlerde gezdiriyorum arada bi düzlük iniş gördüğümdede 130 lara kadar dayandırıyorm gayet tatmin edici çok yüksek hız istemeyen biri için ama benim için sabıt hızı 120 lere çekmek en iyisi olucak bunun için de bi dişli operasyonu düşünmekteyim bakalım dişlileri değiştirdiğimde ne olucak görüceğiz bu konuda serkanla bağlantıya geçmem gerekicek büyük ihtimalle çnkü o dişli konusunda benden daha bilgili bakalım ben grenajları bitirem gerisi kolay bunun dışında makina bi ilk 500 km de aşırı yağ yaktı ama şimdilerde normal kendine geldi yakıta gelincede arkadaşlar basmadan 10 lira ile 95 100 km arası bir yol yapıyorm ki tam 3 litre girmio artık 10 liraya bastığımda ise bu 80 85 km lik bi yola düşüyor :D bastığınzda gene iyi yakıyor :D bunların dışında diyebileçeğim bişey yok daha şimdilik esen kalın arkadaşlar biraz uzun oldu ama idare edin bayadır yoktum ortalıkta :D
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon...
(çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom
(artık başka kollarda)
-
11 Eylül 2008, 15:38
eger ugrasmayı sevmıyorsan ortalama 300 lıralı bulur sanırım,
ama dersen kıı,
kendım zımparalarım macyunların diye,
bu fiyat sadece 100 boyacıya,60 boyaya 40 zımpara,astar,vernık sertleştirici için,
toplamda 200 felan olur,
dahada aşağı veya yyukarı çıkartmak senın elınde,
kalıte olsun dersen fiyat artacaktır,
boyayı özel yaptırırsan benım kısı gıbı,fiyat artacaktır,
sorun değil boyalı olsunda görsel olarak güzel olsun dersen,
fazlada ayrıntıya gırmessen,
daha aşağıyada olabılır,
rengı ruhsatta yazılı olan rengın tonlarında yaptırmalısın yoksa ruhsata işletmen gerekecektır,
bununda malıyetını sorarsan şimdi bilmiyorum,
ama ilk baharda bir daha hatırlat bana,
yeni boya attıracağım ruhsat renk vs tutarını komple yazarım...
Bu Arada Hoşgeldiniz...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
11 Eylül 2008, 15:56
gokselaytar öncelikle makinanın sorun çıkartmamasına sevindim
makina yağ yaktı dedin ilk 500 de bu uş anda devam ediyormu yoksa artık tamamen kesil di diyebiliyormuyuz
-
11 Eylül 2008, 16:26
Arkadaşlar bu motoru çok merak ediyorum
Az bilgi verirmisiniz.
Titreşim varmı ? En fazla hız ?
Uzun yola gelirmi ?
Ve en son memnunmusunuz ?
-
11 Eylül 2008, 16:46
Ezqi adlı üyeden alıntı
Az bilgi verirmisiniz.
Uzun yola gelirmi ?
elin anahtar tutarmı_?
-
11 Eylül 2008, 17:34
beyler peki, race s200 de ses nasıl tatmin edici mi çıkıyor ses?
-
11 Eylül 2008, 19:01
beyler peki, race s200 de ses nasıl tatmin edici mi çıkıyor ses?
tek silindir bir motordan nasıl bi ses istiyorsun bilimiyorum egzoz değiştirirsen ses değişir fakat kalkıp ta bi 600 rr sesi istersen o sesi alamassın
####silindir meselesi yani####
-
11 Eylül 2008, 19:55
ya bu motorun rodajında normal bişi ama benmkisi biraz fazla yaktı o ayrı mesele ben biraz değişik bi rodaj uyguladım deli cesareti işte
o yzden fazla yaktı ve bene bilrek az bi zaman tamamlamadım ama şimdi normal yani çok az bi miktarda olsa eksiltiyor yağ ama 2400 km oldu oda normaldir artık yağ özellğini kaybediyor tabiki o yzden normal ki bizim racerlarde biraz yağ problemi varmış ... eskiler öle diyor :D
Ezqi adlı üyeden alıntı
Az bilgi verirmisiniz.
Uzun yola gelirmi ?
titreşim bi miktar honda gibi falan değil yani bide tek slindirlerde zaten titreşim fazla olr :D ama bu gene önüne geçmiş durumda diyebilir titreşimin
ben en fazla 130 falan gördüm standart hali ile ama o hızda devamlı gidilmiyor 110 100 gibi sabit hızı var
uzun yola gider yinede ama 80 100 km de bir dinlendirmek lazım motoru durdurp :D bide biraz ufak tefek olrsan daha olrsun bu makinede çnkü daha rahat oturuluo druşu biraz rahatsız hafif uzun olan için
en son olarak evet hakkaten memnunum güzel makine seri ama bana yetmiyo o ayrı
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon...
(çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom
(artık başka kollarda)
-
11 Eylül 2008, 20:23
arklar sizce kanuni200 mi yoksa cbr125 mi? hangisini daha cok beğeniyosunuz=? saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 93 kullanıcı var. (0 üye ve 93 misafir)
Bu Konudaki Etiketler