Sorun Degıl Ne Demekk,
Hayırlı Sahurlar...
Sorun Degıl Ne Demekk,
Hayırlı Sahurlar...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
sağol tşk edrim sanada hayırlı sahurlar
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
benim motorun 3 kez değiştirdim konjökteri allaha şükür aküde hiç sorun yok bide sulu akü daha uzun ömürlü oluyor kuruya göre
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
aslında kalitede önemli ben hep orjinali ile değiştim ama elektirik akımını ii ayarlayamıyo ve arıza çıkarıyo genelde şarzdan arıza yapıyo
ilkinde az şarzediyodu
sonra bikere değişti o zamn fazla şarz ediyodu
ozaman akü değişti bitek oda garantiden aküyü şişirmişti
şunki gayet normal
peki bu artıdan takılan modifiye için lambalar, alarm lar falan bunalarda konjektörü ekkilermi
kanuni racer 200 S ile normal racer 200 ün farkı ne öğrenebilirmiyim acaba
görünüş ve motor farkı var
1 > 200 s lerde viprasyon olyının önüne geçmişler
2 > zincir sesini azaltmışlar
3 > 5000 km sonra bazı racerler yag yakıyormuş birde onu önlemişler tabi S lerde 5 bin görüpte şunu şunu gördük diyen yok yani motor daha yeni eger ben nasip olurda alırsam burada paylaşıcam
benim aklımda bunlar var
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
slm beyler herkese iyi akşamlar,belki beni yanlış anlayan arkadaşlarımız var ama racer 200 kulanıcı arkadaşlar hiç racer s ile kapışan varmı
benim racer 200 var ama herkes racer s leri övüyo karşıma çıkan ilk racer s ile kapışıcam niye kendi motorunuzu hafife alıyorsunuzki
belki hatırlayanlar vardır ben işim gereği fazla giremiyoprum ama calamity kardeşim falan belki hatırlar beni daha öncede şöyle bi muhabbet vardı handa 125 likler raceri geçer diye ama bunu denemeden yorum yapan arkadaşlarımız vardı ama bu durum böyle değil 125 liklerin tozunu attırıyorum ben burda yeminle.
ve şimdi bu durumuda kafaya taktım ilk çıkan racer sile kapışıcam ve bu durumu ispatlayacağım eğer geçerse beni tamam bükemedim bileği öperim ama geçersemde konuşmaya hakkım var arkadaşlar yanlışmıyım yapılan yorumların hepside olasılık
varmı içinizde kapışıpta sonucu yazan
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum tekeriniz düz bassın
ooo tepki kardeşim ne o terkettin siteyi zannettik racer rr daha seri ve güçlü arada bi girya unutma bizi
beni unutmadığına sevindim calamity kardeşim ne var yok nasılsın ama haksızsam söyle lütfen niye racer s övüyo herkes varmı düz yolda rampada yarışan varmı uzun yolda kapışan
bütün veriler ortada kardeşim,
neyin n eoldugu ortada,
neden iki kardeşi kapışırıyorsunkii (rr , s)
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ortada olan ne peki serkan
sonuç ne dostum vakti zamanında herkes kağıt üzerinde honda 125 raceri tokatlar diyordu bazı arkadaşlar ama gerçekte böylemiydi peki
hangisi hangisine yol verir yolda,hangisi bükemediği bileği öper
ben motoruma güveniyorum belki senin kadar modifiyeli değil ama bizde kendi çapımızda hem dış görünüşünde hemde iç aksamında bazı oynamalar yaptık
kapışya gerek yok s motor zayıf kalır ben s almayı düşünüyorum ama s - rr geçemez diye tahmin ediyorum ginede yorum yapmak bana düşmez
--> performansı düşürmüşler işallah kaliteyi artırmışlardır
ve bazı arkadaşların racer s leri övüp racer r leri yermesine gönlüm razı olmuyor mesela duman kardeşimizde rcer s övmüş ama ama söyledikleri kağıt üzerinde gördüğü yada duyduğu şeyler
duman kardeşim beni yanlış anlama ama gerçekten bu racer r ler süper ama tabi şanssız olanlar hariç
bazı arkadaşlarımızın fabrikadan kaynaklanan sorunları oldu ama gerçekten hatasız olanlar süper makina ama tabi kendi çapında tabiki bi kawasaki bi suziki gibi olamaz ama bence bu fiyata bu görüntü ve kalite bence yeterli
vallaha bi kes s kullanıcı denk geldi seyir halinde durdurduk biraz muhabet ettik
özellikler viprasyon olıyının önene geçmişler onlardan bahsetii onda ama dediğim gibi kagıtda karşılarştırırsak racerler-racaer s göre daha güçlü
dostum işte bende bukağıt üzerindeki karşılaştırmanın sağlıklı olmayacağını söylüyorum çünkü bunu kaç kez yaşadık burda racer kardeşlerimle bi ara bazı arkadaşlar hani honda cbr 125 varya işte özelliklerine bakıp 170 km hız yapıyo işte racerleri tokatlar yolda tozunu attırır diye yorumlar yazdı ama asıl gerçek böyle değildi
bi çok kez kapıştık ama inan öyle bi fark atıyoki racer görmelisiniz.kısacası demem oki kağıt üzerinde hiç bişey anlaşılmaz en yakın zamanda size hangisi hangisine yol veriyo haber vericem sizde eğer görürseniz lütfen yazın
SAYGILAR....
dogru söylüyorsun gerçekten kayıt üzerinde sağlıklı bir karşılaştırma olmaz
kagıt üzerinde motor test ederken yüksüz test ediliyor ve boşta teker döndürüyorlar bunun rampası var düzü var yüklüsü var yüksüzü var
bu konuda sonuna kadar hak veriyorum sana
sağol duman kardeşim anlayışın için belki bi gün karşılaşırız manisada asker arkadaşım var onun ziyaretine gelmek istiyorum kimbilir belki seninlede görüşür taNışırız ben denizlide yaşıyorum.inşallaH sende racer s alırsın kazasız belasız binersin belkide seninlede yarışırız nedersin
SAYGILAR
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)