inş bişiyler yaparsında ,
bende sende esınlenirim ,
gremaj işini :d:D:D:DP:p
inş bişiyler yaparsında ,
bende sende esınlenirim ,
gremaj işini :d:D:D:DP:p
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
:D güzel bi tasarım çıkartıp kalıpları da hazırlarsan aynından isteyecek çok kişi var :D
göksel olum sen yakında ticarete atılıcın tekcek gibi bak benim makinayıda yapcan
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Arkadaşlar selam bir şey sormak istiyorum bizim racerlerın lastik havaları kaç olmalı,kaç vuruyorsunuz,sordum arka 30 ön 22 dediler ama bana ön azmış gibi geldi
arkadaşlar benim motorun halen üzerinde olan arka lastik taban ölçüsü 130 duyduğuma göre cbf 150 ninki de 90 mış yani benim motorun lastikleri aşırı kalın bunun da motoru yorduğunu düşünüyorum kısaca sorum şu mevcut jantlara 90 lastik takılır mı? 90 taban ölçülü lastik takıp orjinal olan ön dişliyi 1 2 diş büyütsem son süratinde epey bir artış olacağını düşünüyorum. Siz Ne Dersiniz. Görüşlerinizi Bekliyorum Bu Arada Motorumun Tüm Özellikleri Racer İle Aynı.
slm bu from mu uzun zamandan beri takip ediyorum fakat daha eni üye oldum ve bu arada adım Caner
Racer s almak istiyorum fakat teretdütlerim var en çok sıkıntım racer s piyasaa yeni girme sebeyle ne tür teknik arzaları verdigini bilmemek akü dışında sıkıntıları varmı ögrenmek istiyorum
1 serkan kardeşimin sahaserinden çok etkilendim gerçekten süper bi makina hazırladın. Sanırım şimdi safasını sürüyorsun
2 calamity kardeşim teknik bilgi baya iyi youtabe de şovlarınada baktık tabiki iyibi racer kulanıcısı oldugunu biliyoruz (fakat artık raceri eskisi gibi üzmüyordundur sanaırım.)
ve diyer ismini sayamadıgım tüm arkadaşları da takip etmekteyim ama motordan pek anlamam merak dersen baya var racer s alırsam ilk moturum olacak o yüzden merak ettigim ne kadar km sürecinde servisciye bi sorunla gidebilir aşagı yukarı bi bilgi verseniz
herşey için şimdiden tşk eder
kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim..
kardeşim,
motorunuzun lastiğinde yazan,
psl yazısı vardır orjınal havaları o olmalıdır,
yanı ,
RACER 200 :::ön 36 arka: 40 psl olacak...
arkadaşım elımızden gelen tüm yardımları seve seve yaparız,
una emin olabılırsın,
bu illa racer alırsan diye değill,
ne marka motor alırsan al,
yada hiç motorun olmasada olur,
sen yeterki öğrenmek iste...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
serkanADH13
Tşk ederim serkan kardeşim şimdiden ilginiz görmek beni çok memnun etti
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
dumanxtr kardeşi hoş gedin elimizden geleni seveseve yaparız akıla akıldan üstündür serkan abinin dediği gibi sen örenmek iste biz burdayız benim gibi üzme bişey olmaz sağını solunu kontrol et birazda yolda bırakmaz:D
Arkadaşlar Aranızda Arka Lastiği İncelten Var mı? Benim Freedom un Arka Lastiğini CBF 150 ninki gibi İnceltip PERFORMANS Lastiği Taksam Son Süratinde Ne kadar Bir Değişme Yaşanır? Yorumlarınızı Bekliyorum.
Ben yapmadım. Yapmayıda düşünmüyorum. Yere basma konusunda böyle bir değişikliği uzmanlar nezaretinde danışmak daha faydalı olur. CBF 150 lastiği takmak ne derece doğru olur bilemiyorum. Aslında tavsiye etmem. Bizim makineler daha ağır. Lastik çabuk yıpranır. Çünkü yere basma alan daralıyor bu durumda. Lastiğin ip ve tel sayısı belli bir yük içinayarlanmıştır. Dediğim gibi iyi düşünülüp hesaplanmalı. Isınmada fazla olur sanırım. Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
dumanxtr kardeşim sen kafana tkılan herşeyi sor msn mi yaziyim isteyen eklesin osman_gs_1989@hotmail.com
kardeşim ekledim caner.say85@hotmail.com açınca kabul edersin tşk ederim
arkadaşlar çok tşk ederim herbirinize açıkcası bukadar ilgi beklemiyordumm
Racer için olum ve olumsuz bilgi verenlerin her birini kaydeye aldıgımı söyleye bilirim ama kedi gözlerimle görmek istedim birde arkdaşımda 2008 ocak ayında aldıgı freedoom 200 le şöle bi gezintiye çıktık özellikleri aynı oldugundan ötürü Yolda farkını gözlerimle görme fırsatını buldum gerçekten bana uyacak bir araç üstelik ocaktan beri motara anahtar vurulmamış olması gerçekten olumsuz yönde aldıgım eleştirileri azaltmış oldu ... Ben şunu anladım olumsuz eleştiri yapanlar 3,500 ytl lik motordan çok çok aşırı beklentisi olanlar
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN YOLUNUZ AÇIK OLSUN MAKİNANIZ DA SORUNSUZ OLSUN
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
tt Adnan kardeşim yaptığın yorum için teşekkürler. bildiğim kadarı ile cbf 150 ile freedom un arasında 13 kg var aşırı bi fark değil yani. Ben 130 Tabanlı Arka Lastiğin motorumuzun performansından çaldığını düşünüyorum. Bisiklet kullananlar bilirler yarış bisikleti ile dağ bisikleti arasındaki hız farkını. Bide mevcut arka janta ince lastik takılır mı? 90 taban. Selamlar
motorlardan her ne kadar anlamasamda eğer bisikletlerde ki mantık ile gidecek olursak seninde bahsettiğin gibi, dağ bisikleti dişli ve kalın lastiğe sahiptir yolda yavaş gider (yol bisikletine göre) fakat yol tutuşu daha iyidir, bozuk asfaltta hiç sorunsuz gidecektir.Ancak yol bisikleti son derece süratli olup yol tutuşu dağ bisikletlerine göre daha azdır.
Daha ince bir lastik kullandığında tt Adnan 'ın söylediklerine katılıyorum. Aynı zamanda yol tutuşunda (özellikle virajlarda) azalacaktır diye düşünüyorum. Yanlışsam bilenler düzeltsin
arkadaslar kesınlıkle lastık konusunda bir incelme söz konusu bile olmadı aklıma gelmedı aslında,
evet kalınlastırmayı planladım arastırdım,
motoru yoracagından gerekte duymadım acıkcası,
fakat dendıgı gıbı motor belkı suratlenebılır ama,
oldukı o suratle motoru azda olsa yatırman gerekti,
bu durumda motor yan yatabılır,
sana zarar verebılır,
bence istersen vaz geç bu işten,
sürta istiyorsan sadece dişlilerle oyna ,
zaten senin lastıkten alacagın sürati sana sağlayacaktır,
tabii motor senin kararda tabiki,
Kolay Gelsin...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)