dostlarım dün sipariş verdim mayısın ilk haftası gelecek diyor(tosya/damgacılar bayi) ne yapalım mecbur bekleyecez artık :::(
dostlarım dün sipariş verdim mayısın ilk haftası gelecek diyor(tosya/damgacılar bayi) ne yapalım mecbur bekleyecez artık :::(
yok dostum kanuni kendi nisan 24 çıkışlı mamullerinde 1000 adet repsol rengindeKhutuck adlı üyeden alıntı
üretim yapacakmış yani fabrika çıkşı orjinal renk. demek kanuni yoktu neyse sağlık olsun
bu arada bende spariş verdim mayısın ilk haftası bende alıyorum haydi hayırlısı bide renge karar versem repsolu de görüp mavi ile arasında seçim yapacağım
vay be baya tuttu bu motorda bide gitse deli olacak beyler
Debriyajı kaçırma::...
Kanuni ve Repsol? Ne alakası var yaa?
I'M BACK !!!
bu gitse konusunu anlayamadım motor şu an rodaj da diye basmıoz yahu basan arkadaş 140 ı gördü daha ne istiyosun 160 a kadar yolu var kadran öyle gösteriyor
ermac adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
kardeş repsol renginde yani sana bir tane honda cbr 125 repsol resmi göstereyimde bi bak ne alakası varderin adlı üyeden alıntı
valla benim kırmızı bundan daha güzel duruyor hiç bişi olmasa bayrağın rengi
@hmedim adlı üyeden alıntı
baba 10.000 devirden sonra devir kesici devreye giriyo demişsiniz ben daha 7500 deviri geçmedim deli ses yapıyo ciddi ciddi 10.000 deviri yapıştırıyomusunuz siz..
valla bende basmıyorum o kadar basan gopreis var eleman şu sıralar 120 130 la falan takılıo bu arada nerdesin sen ?? bi ara görüşelim şöyle kanuni racer kullananları bi toparlayıp dolaşalım diyorum ama
ermac adlı üyeden alıntı
ben büyükçekmecedeyim ewt bir araya gelirsek baya şekilli olur şu devir olayı kafama takıldı bana 10.000 de patlar gibi geliyo
Önceki mailimde Kanuni'nin repsol renginde değil de lacivert üretimi olacağını söylemişlerdi.
Kanuni Repsol Speedy
http://www.kanuni.com.tr/modeller/Speedy.htm
valla dostum ben şu rodajman bitmeden basmak istemiyorum hani neme lazım benim yerime sürat yapan biri var zaten iki sene sonra iki motor u karşılaştırır bakarıs
ermac adlı üyeden alıntı
Bu arada 8.500'de kırmızı çizgisi olan motoru 10.000 devire çıkartmak çok yanlış. Birkaç saniye 10.000'de tutarsanız motoru tamir olamayacak noktaya getirebilisiniz
ya arkadaşlar birisi bu racer 200 un videosunu çekip yayınlayabilirmi çok merak ediyorum sesini, gidişini..
pazar günki buluşmaya gel ben orda olucam
only_wolf17 adlı üyeden alıntı
wolf dostum yazılarını tek seferde yazsan normalde forum kurallarına aykırı sonra durduk yere kilitlenmesin bizim topic
yarın sabah ı iple çekiyorum eğer servis in teşhisleri doğru ise artık benimde sorunsuz bir motosikletim olacak bu arada Km 720 oldu ve 97 oktan benzin yaramıyor benim motor a yeni bir benzin bulmalıyım önerisi olanlar ???
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)