bende cbr 125 vardı şehir içi için cok ıyı bı motor uzun yolda yoruyor insanı boyun kaç oncelıkle benım boy 1,80 rahat oturamıyorsun 120 de sonra ruzgar senı goturecek gıbı oluyor guven vermıyor kontrolu kolay ama yakısıklı motor gıttıgı yerde ılgı cekersın kanunu racer goruntu ıtıbari ilede cok itici gelıyor bana begenen arkadaslar olabilir ama bu benım şahsi görüşüm cbr de 6 devire kadar hızlanlanma olmaz ben 7 ve 11,000 devirde sürerdim o zaman tat verıyor ona gorede yakıyor bugun suzukı gsx-750f aldım alet harıka gucu hıssetmek cok guzel direk boyle bir alet almanı tavsıye ederim maddı ımkanların varsa
bendede racer 200 var elciklerdeki vibrasyon la o kadar kilometre yapamazsın bence cbf e bak kesinlikle!!
bendede kanunı racer 200luk var ama bılmıyorum bu motor allah askına nerde cukur varsa oraya kendını cekıyor ben kısaca racer 200 e cukur avcısı dıyorum
valla dediginden bişey anlamadı ama neyse? cukura sen sürüyo olmayasın sakın
arkadaşlar size bişey soracam belki komik olacak güleceksiniz ama neyse?
arkadaşlar bu bizim racerlerin arka frenini jant falan degiştirerek disk"e dönüştürme imkanımız yokmu motor durmuyo yaksa ya ..
bi bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?
BU DEĞİŞİKLİKLERDEN ÖNCEKİ HALİİ,
Jant Değişir Ve Arka çatalada Disk Gezebılecegı Gıbı Surgu Papıldıgı Taktırde ,
Olur Tabıı Neden Olmasın,
Ama Tuzluya Patlar,
Yakında Yenı Resımlerımı Atacagım,
Ben Disk Yapmadım Ama,
Amortisörü çiftledim,
Rengide Siyah Kırmızı Yapınca,
O Zaman Değişiklikler Nasıl Oldugu Hakkında,
Yorumlarınızı Bekleyecegım,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
serkanadh13 arkadaşım resimleri bekliyoruz yine güzel şeyler yapmışın
hala karar veremiyorum yaa racer200 alıcağım cbr çıkıyor karşıma cbr alim derken racer.. zor bir karar ama umarım hayırlısı olur..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
hoca ön çamurluktan ya kurtul yada fiberden daha şekil bişey yaptır üstündeki
ön çamurluk sanki çıkma gibi duruyo.
jantları siyaha boya kırmızı jant şeridi çek yada kırmızı boya ile şerit yap.
kafa grenajındaki krom ızgaratek baına iğrenç görünüyo ya boya yada fiberden intercooler girişi yaptır hani imprezzanın kaputunun üstündeki gibi..
bu racerların jantları biraz küçük ve dar gibi..
bu yazdıklarımı kafadan salladım işine yararsa ne mutlu
ne olur hor görme garibi..
kanka cıbır al cıbır yada 90 95 model racing al..
bluedragger kardeş bende aslında cıbır a yöneliyorum onu alıcam gibi ama, biryandanda motora birşey olursa parça değiştirmem gerekirde servis haricinde yaptıramassam çok tutarmı diye korkuyorum..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post938264
burdaki yazılanları okuduktan sonra kafam karıştı..
ama gözümü kapatıp herşeye rağmen alıcam herhalde..
kib
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
ortalık cıbır formuna dönüşmüş hayırdır
Yani, doğrusunu demek gerekirse, cıbır ' da F600 üzerine tanımam . O 125 lik olanlar biraz bisikletimsi gibi görülüyor uzaktan.Kullanan arkadaşlar kusura bakmasın. Nacizane düşüncem. Benim Racer cüsseli ona karşın . Sürat konusunda Racer' dan fazla olabilir ,ama o durumdada çok devir çevirmektense gidip bir F600 alırım daha iyi. Yine benim düşüncem elbetteki. Herkese sevdiği makine nasip olsun.
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
SELAM ; NicemaN benide eklermisin listeye 34 LJY 95 KIRMIZI
hadi bakalım hayırlısı bizde niyetlendik racer almaya
bu konuda bi kararsızlığım yokta yalnız ilk motorum olacağından sıfır mı 2. el mi almka daha makuldur onun çelişkisini yaşıyorum..
aldığım takdirde de uzun yıllarda kullanmayı amaçladığımdan sıfır daha bi yatkın gibi ama ...
cıbırın parçaları çooook pahalı acaba skyjet mi daha iyi olur ..
adım: 06bluedragger değil kerem..
Uzun süre kullanacaksan öncelikle sıfır tavsiyemdir.Fakat, ikici el olupda, çok temiz ve uygun fiyata bulursanda kaçırma derim. Sonuçda iyi bir makine almak önemli. O yüzden. Şimdiden hayırlı olsun.
internette ki ilanlardan öte istanbulda motosiklet pazarları hangi semtlerde bulunmaktadır oralardan da 2. el temiz bakalım ?
Bu akşam Kanuni' nin web sayfasında gördüm. İşte link. Yeni görünümlü RACER S200 satışa çıkmış gibi görülüyor dostlar.
http://www.kanuni.com.tr/tr/Default.aspx
Fena değil. Benim makinada güzel.
baya baya güzelmiş ama bi o kadar da eleştiri alacaktır
200 s mi alsak ne
fuarda yakınen görmek lazım bu makinayı
aynı zamanda fuarda müşteriye ne gibi kolaylıklar sağlanmaktadır eğer alacak olursak bilgilendirirseniz sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)