kesınlıkle cbr125 yada zealsun derım racerın yerıne
kesınlıkle cbr125 yada zealsun derım racerın yerıne
kardesım zaten bu motorlar tam anlamıyla hız motoru degıl bu 3 motor kalıte ıstıyorsan tabıkı cbr125 sonucta honda ama ötekı alternatıf dersen kanunının yerıne zealsun derım cunklu daha gösterıslı daha performanslı ve racınge daha yakın ben zealsuna bınıyorum dıye konusmuyorum ama gercek bu.ama bı mondıal asya dersen kanunı derım sana
sen sonucta cınle japonu kıyaslıyorsun kesınlıkle honda derım ve herkez öle dr zaten okı
hmm anldım abicim çok tşk ederim yorumları bekliyorum
gece +1
benim anlamadığım 2000-3000 km demişsin, nereye gidicen 3000 km lik
GKN MOTORS
2000-3000 derken gezi için geze geze türkiye turu
sse bence buyuk makına al dostum en azından er5 yada gs500
Bana sorarsan ki sormuşsun ortaya
Her iki modeli de almamalısın
Tek nedeni oturuş pozisyonu
Uzun yolda oturma pozisyonu çok öenmlidir bahsettiğin modeller 50 ila 100 km sonda çekilmez oluyor
Sana önereceğim o paraya hyosung comet al 250 cc ve güçlü ve hızlı
Ama illa kaliteli olsun diyorsan Endurolara bakmalısın
eğer maddi imkanlar el veriyorsa düşünmeden CBR 125 al
aynı model olmasada bende kanunı kullanıcısıyım ve hondayla kıyas bile edilemez
cbr al kafan rahat olsun
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Bencede ss motor yorar illa cbr veya racer arasında almak istiyorsan cbr daha iyidir ama uzun yol için alıcaksan cbf 150 veya 250 al
cbr 125 derim
Illa Race Istiyorsan Honda Fazla Para Vermek Istemiyorsan Zeal Ii Dir Kanuni Den Ama Onun Da Servısı Her Yerde Yok Kanuninin En Azından Var Ama Servıslerı Servıs Degıl
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
bende 1 den 2 ye geçişte sorun war ama sadece 1 den 2 ye servise götürdüm en aza indirdiler ama viteslerin alışması gerektiğini söylediler bunun hakkında bir bilgisi olan varmı??
arkadaşlar ne yazıkki yılbaşına kötü bir başlangıç yaptım.2008 benim için kabus olducumartesi günü racerimle kaza yaptım.E5te 120 ile giderken önümdeki jip aniden durdu işin garibi trafikte yoktu.jipin içinden iki bayan çıktı. benimde o hızda durmam mümkün deildi.opetin tam karşısında sol şeritte jipe grdim çarpmanın etkısiyle ben ve göz bebeyim birden alew aldı ve ben sağ şerite fırladım.kendimi söndürmek biraz güç oldu.istasyondan geldiler motoru söndürdüler.2 gün önce dizlik almıştım onlar olmasaydı benim dizlerde platin wardı şimdi.2 ay oldu motoru alalı o motoru öyle görünce motor deilde ciğerim yandı.o motoru almak için 1.5 sene kendimi paraladım.çizilmesin diye hep yıkamacıda yıkattım yani gözüme bile o kadar ilgi göstermedim.ya nerdeyse bana bişey olsaydıda ona olmasydı diycem.ehliyette yok zaten polisler çok iyi çıktı anlaşın dediler.peder 200 werdi ve noyu werdi kadın aramadı saolsun.benim motorun borcu bitmediği için yatıyo.zaten gördüğüm zaman içim yanıyo.bizim birbirimizi tuttuğumuz kadar kimse kimseyi tutmaz 5 dk 6 7 motorcu abim geldi yanıma çok iyilerdi saolsunlar.resimleri atmak istiyorum nasıl atabilirim???
meçhul arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum alalhtan sana bişey olmamış.
ah be abicim keşke ehliyeti alan kadar binmeseydin motora neyse olan olmuş canın sagolsun
Öncelikle çok geçmiş olsun dostum...Allah korumuş yine...Bu da resimi nasıl atacağın ile ilgili yardım forumu === Mesaja Resim Ekleme
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
çok geçmiş olsun meçhul kardeş
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)