çok saolasın gerçi ben bayadır aranızdayım ama pek sesimi çıkarmıyom :D
ilk sene hazırlık maçkada o zaman getirmem heralde ama belli olmaz ondan sonra tuzladayım kesin lazım olcak karşıda arkadaşlar var falan filan araç lazım benim gözümü korkutan çevre yolları ordada emniyet şeridine kaynarız tabi kask giysi falanda almam kullanmam lazım bide onlara alışacaz ha bide ehliyet var aralıkda yaş doluyo oda lasım
neyse ben gelene kadar bi buluşma tanıtım turu falan olur inşallah o zaman kaparız
Arkadaşlar ben önümüzdeki 1 ay içinde kanuni racer 200 almayı planlıyorum gerek servis çokluğu olsun tasarımı olsun ve yedek parça sıkıntısı olmaması nedeniyle bunu tercih ettim zaten ilk vitesli deneyimim olucak 2007 modelleriyle ilk çıkan modeller arasında bir fark varmı arkadaşlar bunu merak ettim bu yüzden soruyorum yaklasık 2 haftadır motor araştırması yapıyorum en sonunda şu kanıya vardım önemli olan büyük motor almak değil binebileceğin bir motor almak ve sanıyorumki kanunide bana göre bana biraz kanuniden bahsedermisiniz bu arada alacağım modelin fotoğrafını koyayım sizlere
Jantların renkleri olsun ve motorun renk uyumu olsun çift egzos olsun çok hoşuma gitti diyebilirim
Bu arada bana motor kıyafetlerinin fiyatları hakkında bilgi verebilecek varmı kask dahil full nekadar orta düzeyde bir motor kıyafeti?
Ve son sorum olarak bu motoru sizce yavaş yavaş bir parkurda kendim öğrenebilirmiyim birinin yardımı olmadan çevremdekiler motorları pek sevmezler mecburen yanlız öğreneceğim sizce öğrenebilirmiyim?
Bu Fotoda Herşey Belli Sanırım,
Aynaları Kısalttım Artım Tam Koltuk Altı hizasımdam arkayı gösteriyor gibi yalnız biraz daha oynamak gerekıyor tam net değil,
açısı dışa dogru bıraz daha çıkmalı,
anoda halletmek üzereyim,
eger ben bulurum dersenız,
600 RR aynaları tam olarak oturuyor ve cok nett,
benım tanıdıgım tamırcıde vardı bakımdakı bır motorum taktım denedım super oturuyor,
aklınızda olsun,
o resimdeki kısın,
önceki Resmimde KARABURUNDAYDIM,
VE ALTIMDAKİ KURULAMA BEZİ KOLTUK DİKİŞLERİ SUYU EMİNCE HİÇTE İYİ BİR GÖRÜNTÜ VERMİYORDU:D:D:D
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
suzukı tarzı motor baya ıyı olmuss...
benımde aklımda kanunı var, ılk motor olarak en azından..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
Arkadaşlar merhaba. ben 12 gün önce Racer200 aldım. herşeyinden memnunumda sadece bazen arka tarafı savuruyor gibi geliyor. suanki km si 970 12 günde. birde jantlarındaki kırmızı boya cok dandik. çizikler oluşuyo. sizdede varmı böle sorunlar?
üzücü bir vaka daha gerçi konu biraz eski ancak ben daha yeni okudum
neyse kardeş sende olaya birde şu yönden bak hiç değilse motorun aksamlarını
iyice öğrendin yani motorcu oldun ve artık marka hobisini anlamış olmuşsundur.
Mustafa Kemal Atatürk
bunları okuyunca ıyıkı kanunı almamısım dıyorum 2006 yazında bahcelıevler cobancesmede kanunı yetkılı satıcısı var racer200 grünce dedım tam benlık motor spor en önemlisi TÜRK MALI parca falan sorun olmaz sağolsun oradakı arkadasta cok ıyı ılgılendı yardımcı oldu kendısıde tıger kulanıyodu paranın gerı kalanını da anadolu cetelemden hallettık ama ufak bı ailevi sorundan gıdıp alamadık o zamanlar cok uzulmustum ama sımdı sevındım acıkcası.... arkadaslar Allah sıze sabır versın valla canınızı tehlıkeye atmayın böyle giderse zaten türk piysası honda ya yamahaya baglı kalmaya devam etcek Ama adamlar MOTOR yapıyo kardesım keske bı TÜRK firmasıda cıkıp MOTOR yaptık dıyebılse
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
Hayırlı olsun "Racing33", Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Benim Racer 200 mavi, fakat çizikler oluşmasında durum negatif, yani çizik yok. Sende bu çizikler nasıl oluşuyor bilemiyorum. Bunlar boya dökülmeside olabilirmi acaba? Enteresan durum.
Ayna konusunda ne diyorsun? Şöyle senin fikrinide bir alalaım hele.
Selamlar
Selam, bende izindeydim. Yazını yeni görüyorum.
İzinde internetden biraz uzak kaldık. Evet, haklısın , toplanalım derim. Yapalım bir organizasyon.
Selamlar
arkadaşlar bana boş olduğum bir zamana denk gelirse kesinlikle katılmayı isterın organızasyonunuza,
ben gazi osman paşada ikamet etmekteyım,
fakat mesafede sınır tanımam hatırlatayım...
bu arada msn adresim eklemek isteyenler için,
thesandstorm_34@hotmail.com,
SERKAN
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Benim motorun jantlarında çizik oluşmadı, ancak petrolde yıkarken komprosörü yakın tuttum, 2x3 cm'lik bir parça koptu. Kopan parçanın etrafında herhangi bir dökülme yok.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
Arkadaşlar hiç arka lastikleri değiştiren yada değiştirmek için araştıran oldumu?
130 yada 140 lastik takmayı düşünüyorum.warmı fikri olan marka ve tam model?????
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
Ben İstanbul Sirkeci'de Metzeller buldum.. Çifti 210 ytl idi.. Ama çok kaliteli lastikler..
Bide bizim yetkili servis çifti 125 ytl ye Duro takıyo..
Ölçüler birebir olan bu iki markayı buldum.. Yeni lastik alacaksan bence Metzeller al derim.. Duro dan memnun olanda var şikayetçi olanda ama Metzeller herkesi memnun ediyor..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
yaa ben racer 200 almayı düşünüyordum hatta kesin karar vermiştim. Sizlerden Allah razı olsun arkadaşlar şuanda tamamen vazgeçmiş durumdayım. Meğer başımıza bela alacakmışız. Kimsenin sokağa atacak parası yok benim düşüncem. Kanuni kendisini tamammen yenilemeli bence....
sonuna kadar destekliyom walla kardeş.motorun sesi bi şeye benzemiyo ki gıcık ve motorun kalitesizliğini ortaya koyan bi sesi war.motorun ya.ayrıca racer die yapmışlar racerden başka herşeye benziyo.sağlam da değil ayrıca.yani o motor insana baş ağrsından başka bişi yapmaz.kesinlikle kanuni,mondial falan almayın.
Dikkat ediyorum, yeni üye arkadaşlarımız bol bol topic hortlatıyor...
Genelleme yapmak gerekirse bana göre KANUNİ = ÇİN MALI
Yerli üretim diyerek kendimizi kandırmanın bir anlamı yok...
Genelleme yapmak gerekirse bana göre KANUNİ = ÇİN MALI
Bence Türk malı ile Çin malını eşit tutmak yanlış.
-Üretim yerleri bir kere farklı ülkeler
-Şartlar farklı
-Çin malı tamamiyle kısa ömür ve az maaliyet demek.
- vb.... çoğaltabilirsiniz.
Selamlar
Kanuni icin baska ulkenin malı diyen yokki zaten çinden geliyor bütün parcaları. Fabrşka dedigin yerde sadece toplanıyor. Kanuni nin sadece ismi türk mallerı %90 cin malı.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)