Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Şubat 2015, 21:46
Reklamlar
-
25 Şubat 2015, 22:35
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar. bende foruma ilk defa üye oldum 1 aydan fazladır takip ediyorum hem burayı hem piyasayı. dün akşam suzikiyi görünce işte aradığım arkadaş bu dedim. özellikle yeni çıkacak inazuma f'in dış görünüşüne hayran kaldım ve mutlaka bunu almalıyım dedim. fakat ağırlığı korkutuyor beni. 170cm 58 kiloyum bi kaç yıldır sürmüyorum, öyle fazla sürmüşlüğümde yok ilk motosikletim. konfor ve ilk öğrenenler için en iyilerden birisi olduğunu herkes belirtiyor. bütün deneyimlerini paylaşırsan seviniriz. haziran sonu bakalım piyasa ve durumlar nasıl olacak. anca o zamana alabilcez gibi
not olarak da eğer bunun f modelini maddi sebeplerden alamaz isem cbr250 almak zorunda kalacağım. allah bu sistemi kahretsin (2.el cbr bu arada)
-
25 Şubat 2015, 22:38
surmenajetki adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar. bende foruma ilk defa üye oldum 1 aydan fazladır takip ediyorum hem burayı hem piyasayı. dün akşam suzikiyi görünce işte aradığım arkadaş bu dedim. özellikle yeni çıkacak inazuma f'in dış görünüşüne hayran kaldım ve mutlaka bunu almalıyım dedim. fakat ağırlığı korkutuyor beni. 170cm 58 kiloyum bi kaç yıldır sürmüyorum, öyle fazla sürmüşlüğümde yok ilk motosikletim. konfor ve ilk öğrenenler için en iyilerden birisi olduğunu herkes belirtiyor. bütün deneyimlerini paylaşırsan seviniriz. haziran sonu bakalım piyasa ve durumlar nasıl olacak. anca o zamana alabilcez gibi
not olarak da eğer bunun f modelini maddi sebeplerden alamaz isem cbr250 almak zorunda kalacağım. allah bu sistemi kahretsin (2.el cbr bu arada)
https://www.facebook.com/groups/4554...89050/?fref=nf
buraya da bekleriz
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
-
26 Şubat 2015, 10:49
motor derili selam
benim haberim yotu bende katıldım.tum suzukıler buraya
-
26 Şubat 2015, 18:08
Araç alacağım için çok sevdiğim inazuma mı sahibinden de ilana koydum. İlan numarası 202582061.
Araçla takas düşünülür. Ama kuş serisi hariç :-)
15 binde 2013 model servis bakımlı orta sehpa, Elçik koruma, koruma demiri. Kazası belası yok. Borcu harcı yok. 10300 tl. Fiyatı abartmadım. İllaki satılsın diyede bi derdim yok. Seviyorum motorumu ama ailem için bi arabada gerek. Bi süre salcano Wolf le idare ederim toparlayana kadar.
-
27 Şubat 2015, 19:01
İnazuma F modelinin broşürü internet sitesinde yayınlanmış. Ben motoru beğendim, bayilere gelince bir inceleyeceğim. Belki bu sene değiştirebilirim benimkiyle.
-
28 Şubat 2015, 16:05
F modeli 500 cc gibi gösterişli olmuş
-
01 Mart 2015, 02:02
adem80 adlı üyeden alıntı
Şu anda çatır çatır yazıyorlar cezayı. Şirket yazısı varmı yokmu bakmıyorlar. Moto sohbet kısmında konusu var. Artçı konusunda bende emin değilim. Sadece duyum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Müsamaha gösteriliyor diye belirtmiştim. Demekki sizin oradakilerin pek müsamahası yokmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
onurordek adlı üyeden alıntı
Bu arka çanta cezalarının dayanak noktası ne acaba? Başına gelmiş birisi kanun maddesini söyleyebilir mi? Ortada bi netlik yoksa bilgi edinme talebinde bulunmayı düşünüyorum. cevap verirlerse konu belki netliğe kavuşur.
Orjinalin üstünde yapılan her oynamanın ruhsata işlenmesi gerekir. Kanun maddesi böyle diyor....
Her İnsan Kendi Hayatının Baş Kahramanıdır .......
-
02 Mart 2015, 19:35
evural adlı üyeden alıntı
İnazuma F modelinin broşürü internet sitesinde yayınlanmış. Ben motoru beğendim, bayilere gelince bir inceleyeceğim. Belki bu sene değiştirebilirim benimkiyle.
cumartesi günü istanbul fuarda gördüm. benim niyetim yamaha r25 almaktı, inazuma yı da naked olduğu için hiç beğenmiyordum ama inazuma f i görünce bu nedir falan oldum. karenaj çok güzel. mavi beyaz renkte çok büyük görünüyor. siyah renkte ise biraz daha küçük ama spor görünüyor. tek beğenmediğim kısmı gidon. naked inazumada parçalı gidon var o güzel. inazuma f de sanayide kendim yaptırdım idare etsin der gibi berbat bir gidon. 14bin liralık motora yakışmıyor. çin malı gibi resmen gidon. benim merak ettiğim ise motorun ivmelenmesi. cbr ile başedebilir mi? en az 20 kg daha ağır çünkü.
-
02 Mart 2015, 21:21
Cuhara adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba
Sizlere bir sorum olacaktı. Artçı ile binerken arka süspansiyon ayarını kaç yapıyorsunuz? Baktım baktım bulamadım
Vay arkadaş, sen bana sormazsın ama hadi ben yine cevap vereyim....
hebergeur dimage
Ziyan olan USBme yanarım... :D
-
02 Mart 2015, 21:31
Motor_Derili hayırlı olsun , ne heyecanlıdır şimdi inazumanın hazırlanmasını beklemek
-
03 Mart 2015, 14:50
Az önce Ankara Ulusan motorda inazuma F modelini inceledim. Ön grenaj ve daha dik oturuş pozisyonu güzel olmuş. Motora oturunca cbf600'e oturmuş gibi hissettim Ön taraf öncekine göre epey iri gözüküyor. Değiştirme düşüncem vardı ama sırf grenaj var diye 14.950 TL vermek mantıksız geldi. Bir süre daha grenajsız ile devam.
-
03 Mart 2015, 15:12
Grenajlı modele oturdum, inazumayı arkadaşımdan alıp sürmüşlüğüm var. F modeli çok yüksek, çok ağır geldi bana. Bu şekilde çok hızlı olcagını sanmam bu motorun seyahat için uzun boylu olan için ideal
-
03 Mart 2015, 15:36
Merhaba, bende Antalya Suzuki bayisinde gördüm, sağını solunu inceledim çok hoşuma gitti henüz 2015 modeli gelmemiş sanırım 1 aya gelecek, büyük ihtimalle alacağım, eski kasaya göre çok daha geniş bir ön var, saati daha dik ve görmesi kolay, tek takıldığım nokta bu grenaja motor koruma demiri takılmayacağı, alternatif korum anasıl yapılacak bilemiyorum
-
03 Mart 2015, 15:57
Hakanozm adlı üyeden alıntı
Merhaba, bende Antalya Suzuki bayisinde gördüm, sağını solunu inceledim çok hoşuma gitti henüz 2015 modeli gelmemiş sanırım 1 aya gelecek, büyük ihtimalle alacağım, eski kasaya göre çok daha geniş bir ön var, saati daha dik ve görmesi kolay, tek takıldığım nokta bu grenaja motor koruma demiri takılmayacağı, alternatif korum anasıl yapılacak bilemiyorum
Koruma demiri olmasa bile en kısa zamanda ustalarımız ona uygun bi demir üretir korkulacak birşey yok....
Her İnsan Kendi Hayatının Baş Kahramanıdır .......
-
03 Mart 2015, 16:28
koruma takozu var grenajlı motor için
-
03 Mart 2015, 16:36
Teşekkürler inceleyim ilk defa duydum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
inazuma F'de lastikler IRC malum, Karyol lastik Antalya ile görüştüm değiştirebilirmiyiz diye ancak ilgili ebatlar ın başka markalarını bulmak zormuş anladığım kadarıyla, pirelli sport demon var alternatif olarak ama bu lastiğin de hamuru sert ve geç ısınıyor diye bilgi aldım, motoru aldığımda bakacağız artık
-
03 Mart 2015, 18:33
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Grenajlı modele oturdum, inazumayı arkadaşımdan alıp sürmüşlüğüm var. F modeli çok yüksek, çok ağır geldi bana. Bu şekilde çok hızlı olcagını sanmam bu motorun seyahat için uzun boylu olan için ideal
Teknik verilerde yükseklik ve ağırlık önceki modelle aynı diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Sele yüksekliği anlamında söylüyorum tabi
-
03 Mart 2015, 19:01
evural adlı üyeden alıntı
Teknik verilerde yükseklik ve ağırlık önceki modelle aynı diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Sele yüksekliği anlamında söylüyorum tabi
normal inazuma bu kadar yüksek gelmedi, normal inazumada ayaklarım yere değmesine ragmen (1.80 im) bunda ayak parmaklarım ile değdim. Grenaj koltuk ve gidon yukseklıgındende olabilir ben sanki 1000 cc enduro yol motoruna oturmuş gibi hissettim
-
03 Mart 2015, 19:56
Teşekkürler inceleyim ilk defa duydum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
inazuma F'de lastikler IRC malum, Karyol lastik Antalya ile görüştüm değiştirebilirmiyiz diye ancak ilgili ebatlar ın başka markalarını bulmak zormuş anladığım kadarıyla, pirelli sport demon var alternatif olarak ama bu lastiğin de hamuru sert ve geç ısınıyor diye bilgi aldım, motoru aldığımda bakacağız artık
Bridgestone Battlax, Metzeler Lasertec de aynı ölçüde var. Michelin de ön Pilot Active arka için Pilot Street var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)