Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Şubat 2015, 20:24
TyrenRax adlı üyeden alıntı
Çok Güzel Konforlu Bir Motora Benziyor Maddi Durumlar İyiye Giderse Bundan Almayı Düşünüyorum Çok Hoşuma Gitti Zaten Aklımda Naked Model Almak Vardı Tam Bana Göre Bence
Konforuda parca kaliteside ust duzeydedir size siddetle tavsiye ederim bizim motor bajaj pulsar gibi parcasi 2,3 liraya alinan motor degildir :D cunku tamamen plastik degil ,boyasi puturlu degil,krom kaplama egzozlar ,cift silindir motorblogu ve olmazsa olmaz vites gostergesiyle al sur beni heryere der .ilki suzuki inazuma almisim biz avrupa birligine giremedik belki ama avrupada herkezin bildigi kullandigi motoru kullanmak bana guven veriyor.suzuki inazuma gercekten baska bir sinifta digerleri ortadogu,asya ,afrika sinifinda ))
Reklamlar
-
11 Şubat 2015, 20:53
Bende kullanma fırsatı bulmuştum gerçekten üst düzey bir malzeme kalitesi var motorda, sesi çok güzel,
-
13 Şubat 2015, 19:01
Mart 15'te motoru çıkartırım Allah'ın izniyle. Ankara'daki kullanıcılarla Mart/ Nisan uygun bir zamanda buluşalım derim. Sezon açılış buluşması hesabı
-
14 Şubat 2015, 17:21
evural adlı üyeden alıntı
Mart 15'te motoru çýkartýrým Allah'ýn izniyle. Ankara'daki kullanýcýlarla Mart/ Nisan uygun bir zamanda buluþalým derim. Sezon açýlýþ buluþmasý hesabý
Bana uyar
-
15 Şubat 2015, 20:47
48-55 kg arası bir adam için bu motor fazla mı ağır kaçar , bu kilolarda olup sorunsuz kullanan arkadaşlar var mı ?
(Yamaha Ybr125 ile 30000+ km tamamladım ama geçen pazar çok rüzgarlı havada İstanbul-Gemlik yaptım ve dönüşte bir yerde durmam gerekti ve yandan gelen rüzgar beni devirdi bu nedenle soruyorum)
-
15 Şubat 2015, 22:14
250 segmeti için çok ağır bir motor.
-
16 Şubat 2015, 00:36
mgora adlı üyeden alıntı
48-55 kg arası bir adam için bu motor fazla mı ağır kaçar , bu kilolarda olup sorunsuz kullanan arkadaşlar var mı ?
(Yamaha Ybr125 ile 30000+ km tamamladım ama geçen pazar çok rüzgarlı havada İstanbul-Gemlik yaptım ve dönüşte bir yerde durmam gerekti ve yandan gelen rüzgar beni devirdi bu nedenle soruyorum)
Senin kilonla değilde gucunle alakali biraz. Nerede sikinti cekersin soyliyim. Motor durur vaziyette mesela, geri geri itmek icin cok agir.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
16 Şubat 2015, 10:07
mgora adlı üyeden alıntı
İlk motorun olsaydı kesin alma derdim ama zaten 30 bin km tecrüben varmış. Daha ağır motorları kullanan kızlar da var sonuçta. Kullanırken sıkıntı yaşayacağını sanmam. Ama 2move'nin dediği gibi park manevralarında filan zorlar biraz. O nedenle daha hafif motorlara da bakabilirsin.
-
16 Şubat 2015, 11:40
Bence inazuma 250 segmenti değil, 600cc segmentinin en yavaş giden motorudur
-
16 Şubat 2015, 12:57
Uzun zamandır internetteki bulabildiğim tüm yorumları okuyorum. İnazuma alalı 1 yıla yakın oldu. KTM Duke 200 ile arasında gidip geldim ama kararım inazumadan yana oldu. Daha önce Kanuni Tiger 250 - CBF 150 - BMW R80 - BMW 1100 GS - BMW 1200 GS kullandım. İnanın bana aradaki fiyat farkını hesaba katarsanız en az BMW kadar kıvrak ve konforlu. Sadece aksesuarları biraz pahalı ama kalitesini göz önüne alınca oda sorun olmaktan çıkıyor. 10.000-12.000 arası alınabilecek en sorunsuz makina. 600 CC hasreti yaratıyor insanda. 250 CC buysa 600 CC nasıldır diye satmaya meyillenen çok. Bakımları pahalı değil motorlar arasındaki yağ kapasitesi farkı diyorum bakım masraflarına. İlk aldığımda eşimde aynı çamaşır suyuna neden daha fazla ödeyelim ki dedi İlk turdan sonra fikri değişti. Denize bile arabayla mı motorla mı gidelim diyince MOTORRRR diye bağırıyor. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada fren sorunu yada kilitleme gibi bi sorunum olmadı benim motorda. Olursa da lastikle halledilir kanaatindeyim. İlk aldığımda Michelin bayine gidip lastikleri değiştirmek istedim. Ancak üstünde gelen lastiğin orjinal japon olduğunu ve aynı markanın sonradan taktırılan ürünleriyle karıştırılmaması gerektiğini ve michelinden kalite olarak bir farkı olmadığını söyledi. Şimdi orjinal lastikleriyle güvenle kullanıyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Beyler bu arada arka çanta demiri taktırmaya karar verdim ama ne taktıracağıma karar veremedim. Kappa demir 210 tl civarı görünüş şık grenaj delmeden bağlantı yapılıyor. Ama sağlam olur mu. irf motor fotolarda demir kaliteli gibi görünüyor grenaj deliniyor bir zamanlar 150 tl idi şimdi bilmiyorum.. Birde aydın kardeşler var kappa demire benziyor ister del ister delme 130 tl diyorlar. 48 lt lik bir çantayla hangi çanta demirini almamı tavsiye edersiniz ve grenajı delmelimiyim.... Çanta kullanan arkadaşlar yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum....[COLOR="Silver"]
-
16 Şubat 2015, 13:06
Ben de çanta düşünüyorum ama arka çantayı görünüş olarak pek sevmiyorum. İRF motorda yan çanta demiri var. Arka tutamağı çıkartmadan üzerine takabiliyorsun. Bunu alıp Givi e22 yada Kappa k22 almak istiyorum ama bütçesel nedenlerle biraz erteledim. Alternatif olarak düşünebilirsin.
-
16 Şubat 2015, 14:10
evural adlı üyeden alıntı
Ben de çanta düşünüyorum ama arka çantayı görünüş olarak pek sevmiyorum. İRF motorda yan çanta demiri var. Arka tutamağı çıkartmadan üzerine takabiliyorsun. Bunu alıp Givi e22 yada Kappa k22 almak istiyorum ama bütçesel nedenlerle biraz erteledim. Alternatif olarak düşünebilirsin.
Arka çantalar olmadan sadece yan çantalarla motor biraz emanet gibi kalabilir. Ayrıca rüzgardan da etkilenme oranı baya artacaktır. Arka çanta artçı içinde artı.. Bir nebze olsun koruyucu. Yan çanta düşünüyorsan arka çanta ve yan çantaları birlikte düşünmeni öneririm.
Ben çantayı Coocase 48S Astra aldım. Malzeme kalitesi gayet iyi gibi gerçi kullanınca görücez
Her İnsan Kendi Hayatının Baş Kahramanıdır .......
-
16 Şubat 2015, 20:53
Bugun 2014 icin islemleri baslattik. Persembe gunu teslim Insallah. Liste fiyatindan biraz pesin, kalan vade farksiz 9 taksit aksesuarlar da dahil. Mavi beyaz.
-
16 Şubat 2015, 21:24
Motor_Derili adlı üyeden alıntı
Bugun 2014 icin islemleri baslattik. Persembe gunu teslim Insallah. Liste fiyatindan biraz pesin, kalan vade farksiz 9 taksit aksesuarlar da dahil. Mavi beyaz.
Hadi hayırlısı çok iyi bir tercih yaptın pişman olmaSın inşallah..
Bu arada irf arka çanta demiri fiyatını baya bi yükseltmiş 190 tl + kargo.. Bu paralara kappa demir alınır.. Yada 130 + kargoya aydın kardeşlerden...
-
16 Şubat 2015, 22:04
Tesekkur ederim. Eger uzerinde olmasaydi ve Irfan Abi (ki kendisini hic tanimadim gormedim) deseydi ki 250 TL yine alirdim. Sebebi kalitesi, emegi vb. Tercih meselesi tabi. Ucuz kaliteyi herkez ister
-
16 Şubat 2015, 22:39
Ne kadara aldınız inazumayı ?
Bende almak istiyorum mavi beyaz var diyorlar 12.500 TL aksesuarsız tabi, sizin aksesuarları çıkınca ne kadara mal oldu?
Tesekkur ederim. Eger uzerinde olmasaydi ve Irfan Abi (ki kendisini hic tanimadim gormedim) deseydi ki 250 TL yine alirdim. Sebebi kalitesi, emegi vb. Tercih meselesi tabi. Ucuz kaliteyi herkez ister
-
17 Şubat 2015, 01:24
4-5 ayda markalaşmış olmalılar ki fiyat %30 civarında artmış. Yoksa bizim maaşa %3 zam geldi
-
17 Şubat 2015, 02:14
12950 liste fiyati. Aksesuar 700TL 12.250 TL gelmis oluyor.
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
-
17 Şubat 2015, 11:43
12950 liste fiyati. Aksesuar 700TL 12.250 TL gelmis oluyor.
Fiyat çok uygun özellikle aksesuarları dahil olması çok iyi....
-
17 Şubat 2015, 21:07
Tşk.motorderili kazasız belasız.kullan inş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)