10 yıllık ve 100bin uzeri km tecrube ile cevap vereyim,
Artilari: amortisorler cok iyi, motor stabil, agirlik merkezi alçak, yuksek tork, on fren iyi, Yakış normal (Az degil), sele cok rahat, ses super, kadran iyi, alternatifi fazla yok. Artçı hayatindan memnun.
eksiler: arka fren berbat, defalarca yaptirmama rağmen kitliyor tekeri hatta fren takili kaliyot, cogunda boyleymis, batuhan motordaki ustada kendi motorundada varmis. Yapti ama tadını alamadim. 250cc motora gore Haddinden fazla agir bir motor. Kawa er6 ile kiyasliyorum, gereksiz agir ama kawa ile birebir ayni hacime sahip.hatta esim motoru ilk gordugunde yine er6 mi aldin dedi
Ilk suzukim malzeme kalitesi sanki biraz düşük gibi. Ozellikle gidond boya atmaya basladi bile. En kisa zamanda stiker alip yapistiricam. AynalarI at çöpe gitsin. Kendi I gosteriyor, uzatma aparati takabilirsin ama bu sefer araclarin aralarindan gecmen zorlaşır o yüzden takmiyorum. IRC lastikler dillere destan
bildigin soğan halkası. Far aydinlatma idare eder. Yola dikine çizgi çizgi seritler çekiyor, dikkatli bakinca anlasiliyor. Farin ic yapisndan kaynakli. Zincir yaglamak işkence, otomatik yaglayici siddetle tabsiye ederim. Zincir kesinlikle kalitesiz!! Son surat 151 km ama 120 130 dan sonra cok zorlanarak cikiyor. Yani bir ek vites daha olsa daha iyi olurmuş. 7. Vitesi istiyor.
Motoru ozellikle sehir icinde kullanmak icin aldim( 2.motor) ama genel olarak hosuma gitti o yuzden büyük motor almayip tek motor devam edicem bu sene. Malum ekonomik sartlar yerlerde geziyor. Kesinlikle Tavsiye ederim. Bu fiyata bu sinifta alinacak en iyi motor.